HAI Ela_anda! BV Veronicach,Remy, Cusa iun10 (85)
Raspunsuri - Pagina 15
dana81 spune:
Buna burtici si mamici!!!!
Asa ce pofta de nascut imi faceti
!!Dar mai asteptam pana aproape de termen(zic eu)
FELICITARI VERONICACH!!!!
BINE AI VENIT PE LUME BEBE MATEI SEBASTIAN
Maribell si eu zic sa mergi la un control, nu neglija mai ales ca esti aproape de termen
Sa ne tii la curent!!
Ma innebuneste vantul asta nici la o plimbare linistita nu pot merge.Ieri am cautat toata ziua cercelusi pentru Riana, as vrea sa fie la fel ca ai Clarei dar poate alta culoare la pietricele, sa vedem daca gasesc ca pana acum nu mi-a placut nimic.Mai am si de pus cate ceva in bagajel si sa astept cumintica.Ma doare rau un picior la glezna, cred ca din cauza greutatii am luat 18+, daca nu si mai mult
, si merg schioapa.
Ma duc sa fac ceva de mancare.O duminica minunata sa aveti.
ELLA

34+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
Reallaura spune:
corinasmile ms de pozica cu fata Mirei. Ce dolofana si dulce e! Am incarcat si eu o pozica cu Ilinca, buna idee sa-i avem pe toti la un loc!!
Sabina spor la gatit! Ce noroc cu Ecaterina ca doarme mai mult si papa mai bine, sa va puteti concentra pe Iustina. Noi botezul cred ca il facem la Tulip Inn, e un resto la et 9, arata super si au si terasa...dar inca nu am vb nimic si nu stim data... poate sapt asta sa facem ceva.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010
aleesicoo spune:
buna fetele
Felicitari din tot sufletul proaspetelor mamici, sa dea dzeu multa sanatate la bebelusi si sa fie papaciosi si necoliciosi!!!
noi suntem bine, maine facem 37 sapt
, pe 25 mergem din nou la dr. si daca este totul ok, asteptam pana pe 1 iunie sa ne intalnim cu printesica!!
ieri am fost plecata cu nasii la Giurgiu, am fost zguduita un pic dar vad ca este totul ok
, si toate babustele din sat au zis ca am burta de baietel, inclusiv lumea care ma vede
, asa ca am o mare dilema acum
.
cam atat despre noi....
scot si eu motatele pt
ela_anda!
, sa ai parte de o nastere usoara si un bebe sanatos!
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in36 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:3 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!! 

flory_blanca spune:
Sabina multumesc mult de raspuns. Pe mine m-au stresat rau medicii a trebuie neaparat 80 la fiecare masa la cate trei ore, dar mi-e greu la asa cantitate si de multe ori nu e treaza si nu mananca atat orice i-as face. MAnanca minim 50 ml la fiecare masa deci ma gandesc ca e in regula.
In maternitate i-au dat pana mi-a venit mie laptele Novalact 1 pe care nu scrie ca e de prematuri, si ziceau sa nu il schimb ca l-a tolerat bine. OAre e bine daca ii dau acelasi lucru? Ca nu stiu cat timp o sa mai am eu lapte si in curand va avea nevoie de supliment.
O intrebare la voi. Daca e nevoie de suplimet cum se da acesta? Dupa ce am terminat cu laptele meu daca mai cere ii fac lapte praf sau la o masa ii dau de la mine una lapte praf?
32+
dana81 spune:
Flory_blanca Clara mea a mancat cam 60 ml la 3 ore si nu a fost prematur nascuta chiar la 40 s si cu 3100g.Eu am alaptat-o mixt si laptele se da asa, intai sanul si apoi laptele praf.Asta daca nu se satura la san, vei invatza tu cum sa-ti dai seama singura.Eu zic sa nu te grabesti cu laptele formula.
34+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
Ioana5255 spune:
Flory mie din spital mi le-a bagat pe laptede prematuri. Azi am vb cu pediatra si mi-a dat liber la Nan1, dar treptat, 2 zile doar o masa si cu o masura, restul lapte de care beau si acum, peste 2 zile 2 masuri si tot asa pana ajungem exclusiv la Nan1. Daca fata ia in greutate si ai un pediatru care ti-o vede si e multumit de evolutia ei nu ai de ce sa iti faci griji. Oricum eu nu sunt un etalon, ptr ca Ekaterina mea intrece orice masura, e fomista sefa, rade tot ce ii dai, deci nu se pune. Daca ii e foame urla si pana nu ii bagi bibe in gura nu tace, iar apoi plescaie la bibe si ofteaza de parca ar zice hai ma mama nu imi mai dadeai o data.
Laura misto ce zici de restaurantul ala. Nu am stiut de el. Eu am vrut initial la Marriott, dar au niste scoruri si niste sofisticarii incat am zis ca nu merita. Prefer la Snagov, macar acolo au gradina mare si macar stiu ce mananc.
Ioana5255 spune:
Fetele care se pricep am busit ceva in Album. Nu stiu sa denumesc fotografia. Pls help. Merci.
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Madamar daaa, ocupa-te si de botez, pe urma nu mai e timp...noi nici acum nu am inceput nimic in sensul asta! Cusa felicitari, sa fiti sanatosi si sa va intrati repede in ritm! Ela_Anda 33 ![]() ![]() ![]() Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010 |
Merci Laura, deci nu sunt asa de deplasate ocupatiile mele, acum, in prag de nastere, desi as mai avea de facut si altele... asta e o chestie care ma relaxeaza acum. Nu fac mare lucru doar: vizualizez invitatii, marturii, plicuri, etc.
vazut si printesica ta - o frumusete cu cercei - cit de mult feminizeaza cerceii!
Vazut si pe Maia Mirei
- "mica noastra cea mai mare bebelusa" - bravo ei! Mi se pare ca o vad pe picioarele Mirei intr-o poza?! Mira a acada deja, nu? Ca nu a gasit saracuta ragaz sa intre pe la noi! Voi vedea eu cind am puterea sa o fac! Sper sa am un bebic intelegator, care sa fie si internautSabina, felicitari pentru papacioasa inteleapta! Poate ea a inteles ca are o surioara ce necesita mai multa atentie si ea este o cumintica! Felicitari si pentru alegerea datei botezului! Au aprox 2 luni jumate la botez, nu?
NOI am spus ca facem botezul dupa curgerea celor 40 zile, sa pot si eu participa, insa petrecerea o lasam pentru undeva in august - acum sa vedem cum va fi pina la capat; in august, ca sa mai treaca din caldurile lui iulie, sa fie si bebe mai mare, si eu mai mica
Ce inseamna preturi decente? Inteleg ca aceasta perioada de criza a normalizat cumva preturile serviciilor de gen - insa nu am reusit sa ma conving cu ochii mei, pentru ca pe siteuri cu afiseaza in totalitate pachetele, le lasa la negociere vad...
Maribell: subscriu la spusele Sabinei: mergi la doctor pentru siguranta ta si a bebelului! E aiurea sa astepti, te agiti si mai rau, mai bine mergi, vezi ce si cum si daca e o alarma falsa nu ai pierdut decit ceva timp in plus!
fetele, mamici deja de nou-nascuti: este necesar sa ii mai pui bebelui boneta/fes pe capusor in conditiile unei temperaturi ambientale de 24 grade +? Eu am o temere ca va fi prea cald in incaperea pe care o impartim cu micutul...si vreau sa iau masuri, inclusiv de achizitionare a unui aparat de aer conditionat portabil, la un moment dat! Nu sa i-l pun bebelui linga pat, Doamne fereste - ci in holul alaturat, indirect sa raceasca si incaperea cu bebe; cum faceti voi, ca in Bucuresti deja tre' sa fie mai mult de 24 grade noaptea, in camera in care respira 2 adulti si un pui mic...
Revenind la bonete/fesuri tare nu mi=s dragi - dar ascult de parerea voastra, sa o formulati numai
Dana81: eu resimt mai nou presiune sau ... apasare si durere in zona ambilor genunchi: tre' sa fie retentia de apa urcata pina acolo, gindesc eu! Si pielea sta sa crape, e dureroasa...
Ma mai pindeste o temere: tromboflebita - dupa nastere, mai ales ca sunt cazuri destul de frecvente, iar daca ar fi sa vb-im despre consecinte - mai bine nu
Ale, lasa babele si lasa si temerile in legatura cu sexul! E important sa fie sanatos/sanatoasa! Gindeste=te ca Anamaria a asteptat pina la nastere, ca sa afle ce a purtat in burtica, asa ca... nu-i asta motiv de stres
Marlena (Mary)
38+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 3 zile 

Doamne Ajuta-ma sa avem parte de o experienta a nasterii minunata si bebelusul sa fie sanatos, papacios si cumintel!
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana5255 Fetele care se pricep am busit ceva in Album. Nu stiu sa denumesc fotografia. Pls help. Merci. Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
ai undeva in dreapta, cind incarci rename - daca nu ma insel! Eu nu reusesc acum conectarea pe webshots, ca sa pot spune mai multe. Dar tu esti fata super descurcareata!

Marlena (Mary)
38+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 3 zile 

Doamne Ajuta-ma sa avem parte de o experienta a nasterii minunata si bebelusul sa fie sanatos, papacios si cumintel!