Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira, miahela cum reusiti totusi sa stati in spate? unde fixati scoica, poate n.am reusit noi bine, dar cand am incercat s.o pun pe mijloc nu mi.au ajuns centurile...

sa puneti scoica cu fata la directia de mers , la un accident mic e fatal, deoarece capul se duce brusc in fata si este egal cu frangerea gatului, am pus mai demult un video cu un test nemtesc, asa de bine se sta cu spatele la directia de mers, incat si pt copiii mai mari de 1 an ar fi ideal sa se stea la fel

alexandra la ce analize obligatorii de te referi? la alea cu luatul sangelui din calcai? tiroidism, fenilocenturie etc?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am gasit

http://www.youtube.com/watch?v=G8mFsXNXOLw

http://www.youtube.com/watch?v=Q8gU9zzCGA8

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata fetelor.
Aici se fac analize de sange din vena, toate ce se fac si la un om mare:globule albe, rosii, emoglobina, ematocrit, MCV, MCH, MCHC, neutrofile, basofile...etc...(exact ce analize de sange faceam si in sarcina).

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

NU se recomanda fixarea scoicii / scaunelor de masina cu fata la directia de mers.

In caz de impact, forta asupra gatului copilului este de aprox. 200 kg in cazul in care sta cu fata, si aprox. 50 kg daca sta cu spatele.
Se recomanda mersul cu spatele pana macar la varsta de 4 ani.

Noi n-avem sistemul necesar sa punem fetele cu spatele (oricum ele au depasit 4 ani), dar pentru Iris, scoica sta clar cu spatele.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

dayanara, vladimirescu, nibi_niki, andira va multumesc pt lamuririle legat de bebe in masina

vladimirescu eu tot folosesc pompa de teama sa nu scada productia de lapte, pt ca maria suge putin la san

Oana, mamica de fluturas: Maria-Emilia (28.02.2010)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Schimb capitolul

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Sa mai scriem un capitol din povestea iepurasilor

Fug la somn daca mai apuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

neata!
eu sunt tare supi, nu mai suport frigul asta, vreau sa stau afara, la aer , cu baiatul meu scump imbracat doar in chilotei , ca poate asa nu o sa isi mai suga maneca de la body. da mai fetelor, isi da suzeta jos si molfaie la mansete de parca ar curge lapte si miere din ele

vladi se vede ca radiezi de fericire bravo tie, tine-o tot asa sa o transmiti si altora!!

rebiana ma bucur tare ca ai trecut cu bine peste interventie, o sa fie putin mai greu acum cu regimul la inceput, dar sunt sigura ca te descurci cu brio

nafi acum 2 nopti am visat ca ne anuntai ca esti insarcinata si vei naste in decembrie si noi eram tare mirate, wow, o sa ai 2 copii nascuti in acelasi an

oana sa stii ca si ianis suge asa putin cateodata (dar nu vomita), de ma mir cu ce creste trage de 2-3 ori si nu mai vrea nici in ruptul capului, strange din buze de mama focului si il las in pace crezand ca dupa 1 ora va cere iar, dar, nop, tot la trei ore incepe sa chitaie
WOW, acum am vazut filmuletul vostru ce scumpic este eric, ce activitate acolo !!! iar tu ai o voce asa cristalina

anca si eu am cautat in lista sarbatoritii de azi

roxana ai slabit bine de tot, ce picioruse ai, vreau si eu

La multe lunite celor 3 Alexandru de ieri, scuzati intarzierea

LA multi ani Bluekidoo!!! Sa fii sanatoasa si sa ai o viata superba in continure alaturi de printesa Tanya!!!

revin ca s-a declansat alarma de foame

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput