Ozi implineste curand 11 ani si nu stiu unde sa-i serbez ziua. Ne gandisem sa mearga impreuna cu 10 invitati la pizza hut si apoi la un film. Ar fi ok? Ea vroia party in pijama dar tre sa mai astepte sa creasca Dudu cel mic (2 ani).
Mc, locuri de joaca gen Kids Planet nu mai doreste.
Va multumesc pentru orice sugestie!
Imi place ideea !!! Onotez.
Insa cred ca acum conteaza daca ea este de acord
De ce nu vrei pijama-party ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Dudu e mic si ar fi agitat cu persoane necunoscute seara...in plus Ozi inca nu are camera ei si ar tb sa foloseasca biroul....avem deocamdata varianta film 3D Misiune in Africa apoi patinaj si masa la Liberty...probabil Pizza Hut pt ca poti rezerva masa.
Fiul nasilor nostri si-a dorit o seara cu colegii la bowling. Am mai auzit de varianta http://www.aventuraparc.ro/index.htm, desi vad ca este in afara Bucurestiului (eu stiam de cel din Bv, unde se ajunge repede, fiind in Noua). Daca imi mai vin idei, vi le impartasesc.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
Petrecerea de 10 ani a baiatului meu am facut-o la Lasermegazone, pe Iuliu Maniu. Poti gasi oferta lor pe net.
Mai multi copiii din clasa au facut acolo petrecerea.
Am comandat pizza, tort si sucuri separat si am inchiriat spatiul de "lupta" 2 ture.
va multumesc! a ramas stabilit party la pizza hut, film Magic Journey to Africa, sucuri si popcorn si sper sa se simta bine!