HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI! (2)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Celitia1 spune:
si pe miresici.ro sunt fete care vor veni de la Ploiesti pentru protest....cred ca a-ti putea sa vorbiti si cu ele sa veniti impreuna
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
vdrag spune:
ade24 nu ai de ce sa imi multumesti! Desi traiesc in Belgia sunt in primul rand ROMANCA si va inteleg perfect. Sunt alaturi de voi toate si imi pare rau ca nu pot ajuta cu altceva decat cu un gand bun si pumni stransi!
mamica fericita a printesei Alissa(22.09.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vdrag Si eu fac parte din diaspora si chiar nu sunt de acord cu tine AB_AC! Nu inteleg de ce se fac atatea comparatii cu ceea ce se intampla in alte tari, tari in care in afara de promovarea alaptarii, nimic altceva bun nu se promoveaza si prin faptul ca mamele trebuiesc sa se intoarca foarte devreme la munca, bebelusii sunt despartiti de mamele lor exact in perioada in care acestia au cea mai multa nevoie de aceasta. Nu inteleg de ce nu ai fi de acord cu mamicile care inca nu au emigrat si au decis sa isi creasca copiii in Romania? De ce nu ar deveni Romania o tara unica in care mamele sa aiba cu ce sa isi creasca copiii, iar acestea sa stea acasa cei doi ani fara grija zilei de maine? De ce Romania nu ar putea ajunge pe locul 1 din punct de vedere al conditiilor oferite mamelor si nu pe locul 37 sau 39 cum este acum? De ce nu ar ajunge ca cei din afara sa isi doreasca sa emigreze in Romania si sa isi intemeieze o familie aici datorita conditiilor exceptionale acordate mamelor? BRAVO MAMICILOR, PROTESTATI SI APARATI-VA DREPTURILE! mamica fericita a printesei Alissa(22.09.2008) |
![](pupic.gif)
![](hopsieu.gif)
![](mamica.gif)
![](fetita.gif)
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
ade24 spune:
citat din mesajul lui camy_pus cred ca ar fi bine daca ni s-ar alatura si alte orase.. Iasul...stiu ca sunt multe mamici si de acolo...Timisoara, Cluj... Si ma gandeam ca daca nu mai este timp pentru strans semnaturi, poate pot totusi sa mearga , sa se stranga undeva... Ca daca se strang pana in 200 de persoane, parca nu se dau amenzi, asa-i??? Cami, ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
O sa sun maine la noi la primarie sa verific daca ne lasa sa ne strangem (nu vom fi sigur mai mult de 200) fara a avea autorizatie.
Va anunt ce pot sa fac. Fetele de pe forumul mamicilor din Timisoara sugerau sa mergem la prefectura. O sa vad ce pot face. La noi prefectura e pe ditamai bulevardul si sigur am avea probleme fara autorizatie. O sa incerc sa vad daca putem in centru, la Opera, acolo unde a inceput si Revolutia.
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
ade24 spune:
citat din mesajul lui vdrag ade24 nu ai de ce sa imi multumesti! Desi traiesc in Belgia sunt in primul rand ROMANCA si va inteleg perfect. Sunt alaturi de voi toate si imi pare rau ca nu pot ajuta cu altceva decat cu un gand bun si pumni stransi! mamica fericita a printesei Alissa(22.09.2008) |
Eu zic ca am. Este primul mesaj venit din afara in care suntem tratate cu respect si obiectivitate. In rest am primit doar jigniri si vorbe urate.
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuk/alinuk.jpg)
alinuk spune:
fetelor nu stiu cate ati apucat sa vedeti flashul de la REALITATEA tv
s-a intins ca o placinta preshedintele cu acea conferinta de presa
de ni s-au lungit urechile asteptand dupa vorba lunga... iar copiilor aproape ca li se terminasera bateriile
nu am apucat sa zic tot ce aveam de zis, a fos scurt / la un mom dat cand vorbeam eu a primit in casca reporterita indicatii ca repede ca trebuie sa inceapa publicitatea....si uite asa
prima fata de pe miresici.ro - Alina a dat detalii despre protest:locatie, ora, data, pampersi huoooo
Eu am vorbit a doua, eram cu bebele Andu in brate, cel cu carliontzi
am zis cam asa: (nu stiu exact ce mi-a iesit...e al naibii de aiurea si cu un copil in brate iar altul protestand bebeluceste, sa-mi spuneti si voi cum s-a auzit de acasa)
masurile ce vor a le lua sunt discriminatorii si chiar mai mult decat atat consider ca e o flagranta incalcare a drepturilor copiilor pt protectie prevazute in Constitutie si stipulate in Hot 302/2008 a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii
am mai spus ca vreau sa inteleaga toata lumea ca aceasta indemnizatie nu e o pomana, ca personal timp de 13 ani am contribuit lunar, proportional cu veniturile mele, la bugetul asigurarilor sociale
ca pentru mine, scaderea indemnizatiei reprezinta practic privarea copilului de prezenta mea - lucru care poate reprezenta pe termen lung un neajuns pentru nevoile lui - caci sunt nevoita sa ma intorc la serviciu
mai aveam de zis ca in caz de modificare a legii indemnizatiei mamelor nu ne vom opri la protestul de luni si ca vom merge mai departe, in instanta cu demersul (acest ultim pasaj ..nu am mai apucat din motive de publicitate :(
iar a treia, Elena a zis ceva despre cat te poate costa cresterea unui copil cu pamp, lapte, vaccin (care la stat nu mai exista!), hainutze..
si la adevarul azi la intalnirea cu Elara cam aceeasi moneda am batut-o
pup si fug la nani ca simt ca pic de oboseala
va rog din suflet haideti sa nu ne risipim eforturile in dispute care nu ajuta nimanui...eventual se pot intoarce impotriva noastra
Nu mai dati curs acelor disctutii care nu cred ca ne onoreaza demersul
eu nici nu am curiozitatea si nici timpul necesar sa intru la subiectul diasporei
Hai romania!!! imi vine sa strig!
aaaa am vb de pancarde, maine le avem
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">
"Zambetul copilului tau iti aduce bucurie in fiecare zi.
Acum, zambetul lui poate salva vietile altor copii"
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
alinuk - ai vorbit f bine! - felicitari!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
Alinuk
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/unducthable/unducthable.jpg)
unducthable spune:
FIE PAINEA CAT DE REA
TOT IMI IA UN SFERT DIN EA !
a scris cineva la Realitatea
"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanna81/Ioanna81.jpg)
Ioanna81 spune:
alinuk a fost foarte bine ce ai spus!
sa stii ca m-au topit carliontii domnisorului tau! e mortal. sa va traiascaIoana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre