HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI! (2)
Raspunsuri - Pagina 16
vias spune:
pot sa spun...pe un pamers am scris cu un marker "SA-L SPELE GUVERNUL!" apoi l-am schimbat de pampers si vorbeam cu Flavius "pe asta il punem bine mami, ca luni il ducem la guvern!"![]()
...si a urmat un scurt interviu in care nu am putut sa spun decat ca luni ne strangem in Brasov la ora 12:00 in fata prefecturii!!
atat!!
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
alinaalex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus Fetelor, gata..deja au filmat!!! Daca vreti sa ne vedeti, diseara la Antena 1, la stirile de la ora 19:00. Am dat si un mic (foarte scurt) interviu! Cami, de Flavius Cristian in ![]() ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
Camy -

iti multumim si tie si celorlalte fete care se implica !
Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)
unducthable spune:
Camy, tot respectul 
va dedic aceasta melodie , sa va mai trageti sufletul putin
Michael Moore spunea despre America : NU MAI SUPORT SA TRAIESC IN TARA ASTA !
DAR NU PLEC !
nu trebuie sa fiti de acord cu mine , sa nu comentam nimic , o lasam asa cum pica, avem treaba

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf
ariadnabr spune:
Summertime din pacate Guvernul nu vede asa problema. Pana la urma decizia de a face un copil iti apartine. Odata nascut iti asumi toate cheltuielile aferente si de asemenea iti asumi decizia de a sta acasa cu copilul. Statul nu are nici o obligatie, in schimb poate sa te ajute prin reduceri de taxe ( ca modelul american), alocatie... in fine.
Concediul de ingrijire al copilului (asa cum e el acum) ziceti voi e un drept. Ati platit taxe la stat pentru acest drept. Nu e pomana (ajutor social). Nu va include insa ratele la apartament etc. Majoritatea mamelor nu au muncit pentru un salariu mare deci cei 85% se pot foarte usor dovedi insuficienti. Eu ziceam ca e usor sa dovediti ca sumele alternative pe care le vehiculeaza ei, sunt ORICUM insuficiente. La asta ma refeream.
Idee e ca e usor sa vi se spuna ca pt mama cheltuielile sunt stiu eu mancare...etc. si sa nu includa si restul. E usor sa se spuna ca oricum Romania oferea mai mult decat orice alta tara (pt ca asta e ADEVARUL statistic). Aceasta indemnizatie e oferita de foarte multe alte tari dar e platita de catre firma la care s-a lucrat (nu de catre stat). In fine, poate asta ar fi solutia
Ca statul sa arunce pisica in gradina firmei si gata.
Eu una is din afara si mi-e greu sa va ofer citate din legi, sau sume concrete. Incerc doar sa arunc niste idei, gandite la rece. Sa va spun si ce cred eu ca poate sa va spuna un negociator din partea Guvernului pentru ca si la asta trebuie sa va ganditi.
La ora actuala din ceea ce vad eu, Baselu' are doua solutii. Merge inainte si risca sa fie dat jos, sau ofera o solutie care avantajeaza ambele parti, pentru ca reduceri vor exista. Stiu ca idealul actiunii voastre e sa mentineti acesti 85%. Dar trebuie luat in calcul si posibilitatea reala ca statul pur si simplu nu mai are bani. Si trebuie oferite alternative. Fie o suma fixa, decenta asa cum a existat inainte de legea cu tenta super electorala cu 85%. Fie o solutie de gen 85% dar 65% suportati de stat, 20% suportati de firma la care s-a lucrat. Intelegi?
De asemenea nu exclud si probabilitatea ca eu am inteles totul gresit si ca habar nu am ce zic. ![]()
![]()
ade24 spune:
Camy sigur te urmarim in seara asta! Pup
Revin din nou cu expliccatii: concediul de maternitate nu este una si aceeasi chestie cu indemnizatia de cresterea copilului. Concediul se acorda imediat dupa nastere si are o durata de vreo 42 de zile (daca gresesc sa fiu corectata) si primesti bani pentru aceasta perioada de la firma unde ai lucrat iar firma si-i recupereaza de la stat.
Abia dupa aceasta perioada se intra in zona indemnizatiei de crestere a copilului care se plateste pana copilul face 2 ani. Si atentie: nu sunt 2 ani pentru ca de aici se scad cele 42 ? zile. Iar pentru copil se acorda alocatia de crestere a copilului. O sa mai scriu un mesaj in care voi pune extrasul din lege referitor la indemnizatie ca sa fie si la acest subiect, asta pentru cei care sustin in continuare ca noi nu cotizam la stat pentru acest drep.
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
cristies spune:
Felicitari Camy! Super ideea

!
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O
?
Danuta1979 spune:
| citat din mesajul lui ariadnabr Summertime din pacate Guvernul nu vede asa problema. Pana la urma decizia de a face un copil iti apartine. Odata nascut iti asumi toate cheltuielile aferente si de asemenea iti asumi decizia de a sta acasa cu copilul. Statul nu are nici o obligatie, in schimb poate sa te ajute prin reduceri de taxe ( ca modelul american), alocatie... in fine. Concediul de ingrijire al copilului (asa cum e el acum) ziceti voi e un drept. Ati platit taxe la stat pentru acest drept. Nu e pomana (ajutor social). Nu va include insa ratele la apartament etc. Majoritatea mamelor nu au muncit pentru un salariu mare deci cei 85% se pot foarte usor dovedi insuficienti. Eu ziceam ca e usor sa dovediti ca sumele alternative pe care le vehiculeaza ei, sunt ORICUM insuficiente. La asta ma refeream. Idee e ca e usor sa vi se spuna ca pt mama cheltuielile sunt stiu eu mancare...etc. si sa nu includa si restul. E usor sa se spuna ca oricum Romania oferea mai mult decat orice alta tara (pt ca asta e ADEVARUL statistic). Aceasta indemnizatie e oferita de foarte multe alte tari dar e platita de catre firma la care s-a lucrat (nu de catre stat). In fine, poate asta ar fi solutia Eu una is din afara si mi-e greu sa va ofer citate din legi, sau sume concrete. Incerc doar sa arunc niste idei, gandite la rece. Sa va spun si ce cred eu ca poate sa va spuna un negociator din partea Guvernului pentru ca si la asta trebuie sa va ganditi. La ora actuala din ceea ce vad eu, Baselu' are doua solutii. Merge inainte si risca sa fie dat jos, sau ofera o solutie care avantajeaza ambele parti, pentru ca reduceri vor exista. Stiu ca idealul actiunii voastre e sa mentineti acesti 85%. Dar trebuie luat in calcul si posibilitatea reala ca statul pur si simplu nu mai are bani. Si trebuie oferite alternative. Fie o suma fixa, decenta asa cum a existat inainte de legea cu tenta super electorala cu 85%. Fie o solutie de gen 85% dar 65% suportati de stat, 20% suportati de firma la care s-a lucrat. Intelegi? De asemenea nu exclud si probabilitatea ca eu am inteles totul gresit si ca habar nu am ce zic. Madalina , mami de 2 spiriduse ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------- Children are like sponges, they soak up all the love you give but with just one squeeze you get it all back :-) ![]() |
Vedeti ce am subliniat, Asta e o gluma...cu cei 600 lei/luna suma decenta??????????? De ce nu traiesti tu cu cei 600 lei????!??!?!?!? ca sa vezi ce decenta e...Hai ca m-am enervat!!!!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
summertime spune:
| citat din mesajul lui ariadnabr Summertime din pacate Guvernul nu vede asa problema. Pana la urma decizia de a face un copil iti apartine. Odata nascut iti asumi toate cheltuielile aferente si de asemenea iti asumi decizia de a sta acasa cu copilul. Statul nu are nici o obligatie, in schimb poate sa te ajute prin reduceri de taxe ( ca modelul american), alocatie... in fine. Concediul de ingrijire al copilului (asa cum e el acum) ziceti voi e un drept. Ati platit taxe la stat pentru acest drept. Nu e pomana (ajutor social). Nu va include insa ratele la apartament etc. Majoritatea mamelor nu au muncit pentru un salariu mare deci cei 85% se pot foarte usor dovedi insuficienti. Eu ziceam ca e usor sa dovediti ca sumele alternative pe care le vehiculeaza ei, sunt ORICUM insuficiente. La asta ma refeream. Idee e ca e usor sa vi se spuna ca pt mama cheltuielile sunt stiu eu mancare...etc. si sa nu includa si restul. E usor sa se spuna ca oricum Romania oferea mai mult decat orice alta tara (pt ca asta e ADEVARUL statistic). Aceasta indemnizatie e oferita de foarte multe alte tari dar e platita de catre firma la care s-a lucrat (nu de catre stat). In fine, poate asta ar fi solutia Eu una is din afara si mi-e greu sa va ofer citate din legi, sau sume concrete. Incerc doar sa arunc niste idei, gandite la rece. Sa va spun si ce cred eu ca poate sa va spuna un negociator din partea Guvernului pentru ca si la asta trebuie sa va ganditi. La ora actuala din ceea ce vad eu, Baselu' are doua solutii. Merge inainte si risca sa fie dat jos, sau ofera o solutie care avantajeaza ambele parti, pentru ca reduceri vor exista. Stiu ca idealul actiunii voastre e sa mentineti acesti 85%. Dar trebuie luat in calcul si posibilitatea reala ca statul pur si simplu nu mai are bani. Si trebuie oferite alternative. Fie o suma fixa, decenta asa cum a existat inainte de legea cu tenta super electorala cu 85%. Fie o solutie de gen 85% dar 65% suportati de stat, 20% suportati de firma la care s-a lucrat. Intelegi? De asemenea nu exclud si probabilitatea ca eu am inteles totul gresit si ca habar nu am ce zic. Madalina , mami de 2 spiriduse ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------- Children are like sponges, they soak up all the love you give but with just one squeeze you get it all back :-) ![]() |
Ariadnabr.....are u for real???????????????? Odata nascut copilul IMI ASUM cheltuielile, ca de aia am si platit la stat taxe, ca sa ma ASIGUR, ca in momentul in care s eintampla ceva el sa imi DEA ASIGIRAREA. Atunci de ce mai platim taxe la stat? Hai sa platesc taxele la un asigurator privat daca statul nu are de unde. Pai nu are de unde ca au furat prea mult. De ce nu e garda financiara pe strazi? sa vina controale fiscale la firmele clienteli politice sa stranga banii asa, NU DE LA ASIGURATI. Pensionarii sunt asigurati, au platit toata viata pta sigurarea lor. Eu ca mama sunt asigurata, platesc de al 18 ani taxe pt asigurare. Si acum nu mi-o mai dai???????????? Iti incalci contractul, tu stat care TREBUIE SA IMI FII IN SLUJBA, ca de aia te platesc de aia existi. Statul nu este DUMNEZEU, statul sunt toate taxele pe care le platim noi PT PROTECTIA NOASTRA ACTUALA SI VIITOARE DE CARE NU AVEM PARTE. Nu ai dreptul tu, statule, s avii sa-mi spui ca nu s emai poate presta ce am stibilit. Eu nu am facut copil cand era indemnizatia 600 lei, nu am facut copil cand era 50% sau 30%, am facut copil cand indemnizatia era 85% asa ca FUCK OFF STATULE< PLATESTE_MA, daca nu dati-va toti DEMISIA SI MURITI!!!!!!!!
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 21 saptamani