HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI! (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna9 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

reproterita aseara vroia sa ma intrebe care mi se pare raul cel mai mic'600ron' sau '25%'
i-am zis ca nu raspund la intrebarea asta...ca mi se pare un raspuns de mamica toanta...

din pacate si 80% din reporterii care au fost aseara la basescu in vizita habar nu aveau sa isi faca meseria si ii puneau intrebarile exact de asa natura incat sa ii fie foarte usor lui sa evite reaspunsul... ori prosti... ori selectati in mod special pentru asta...

Mami de (28.10.2008) si bb2 13+

buna fetelor

sunt de aceeasi parere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Baietelul meu are acum 5 ani . Cand am fost in CIC se plateau fix 800RON plus alocatia copilului de 24RON asta in periaoda 2005-2007.
Sincer va spun ca dupa 1 an si jumatate am hotarat ca ma intorc la munca decat sa mai stau acasa cu banii astia -oricat ii dramuiam tot nu-mi ajungeau pentru cheltuielile copilului . Asta in conditiile in care eu eram intretinuta de sot.
Acum suntem in anul 2010 si ei au ramas la aceeasi suma minima ridicola de 800RON=600+200
Chiar daca nu am beneficiat de cei 85% m-am bucurat pentru aceasta hotarare in speranta ca la al doilea bebe o sa fie mai bine.
Pai sa stau in anul 2010/2011 acasa pe banii astia cu doi copii ???

ariadnabr Nu te supara tu dar banii sunt pentru mama si copil deoarece daca muncesti nu mai poti beneficia de acesti bani . Daca ar fi cum zici tu ar trebui sa primesti acesti bani si sa ai si drept de munca - legal vorbind
Daca analizezi motamo: indemnizatia de 85% e numita Concediu de ingrijire a copilului (C.I.C).
1. concediul este al mamei -bani ai mamei
2. motivul concediului este ingrijirea copilului - ca nu se poate numi de odihna
3. copilul primeste alocatia -astia sunt banii copilului

BAFTA camy_pus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Fetele, eu sunt cam in umbra, nu pot tine pasul cu voi nicicum.
Insa va urmaresc si la tv si aici.

Va apreciez pentru ceea ce faceti si va doresc succes!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadnabr

summertime cu tot respectul dar indemnizatia de 85% e numita Concediu de ingrijire a copilului (C.I.C). Deci chetuielile mamei NU sunt incluse. Iar daca e drept si nu ajutor social, daca e pentru copii si nu pentru rate, unghii, coafor, hainele mamei, mama iara nu e inclusa. Mama e adult cu putere de munca. Nu e pensionara.

Madalina , mami de 2 spiriduse

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Children are like sponges, they soak up all the love you give but with just one squeeze you get it all back :-)

Aici tu faci o confuzie. Concediul este acordat mamei pt. a putea sta sa-si creasca copilul. Si se acorda doar mamelor care au cotizat la sistem minim cu 12 luni inainte. Nu tuturor mamemor care au copiii mici. Asa cum concediul de boala este acordat pt. a te ingrijii medical, asa asta e tot concediu - de data asta cu scopul de a-ti creste copilul. Si tocmai ca se acorda in acesti 2 ani CU CONDITIA CA MAMA SA NU MUNCEASCA, caci daca are castiguri acest drept se suspenda. deci mamele chiar daca au doua maini si doua picioare si pot teoretic sa munceasca, sunt obligate sa aleaga intre a muncii si a castiga bani si intre a sta acasa si creste copilul.
Alocatia este a copilului, iar indemnizatia de crestere a copilului este a mamei. Ca mama o foloseste nu doar pt. ea, ci si pt. asigurarea traiului copilului caruia cei 200 lei nu i-ar ajunge pt. strictul necesar e altceva!!!!!!!! e pt. ca asa e normal intr-o familie.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Camy bafta!
Summer good point!
Ariadna idem
Si noi am fost bine tratate pana acum cu pupa, nu stiu cum e cu copiii grav bolnavi si cei care necesita spitalizare, am inteles ca mamicile insotitoare nu au conditii, dorm pe scaune langa ei tot atatea zile si nopti(uneori luni de zile) cat dureaza spitalizarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Fetelor, gata..deja au filmat!!!
Daca vreti sa ne vedeti, diseara la Antena 1, la stirile de la ora 19:00.
Am dat si un mic (foarte scurt) interviu!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna9 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

'neata

Alinuk asa este, NU NEGOCIEM NIMIC!!! si spor azi, distractie placuta maine!

PROPUN

Ce mai voiam sa spun, luni cand mergem la protest sa luam alte liste cu noi pentru a strange semnaturi pentru un alt protest, sa fim pregatite..sa nu stam toata ziua pe drumuri dupa semnaturi...
Ce ziceti??????
Ca daca astia se gandesc sa ne dea un raspuns nefavorabil, doar mergem cu haertiile la primarie si nu mai asteptam inca o zi,2 dupa semnaturi!

Pentru ca mergem mai deoarte, nu???

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Exact la asta ma gandeam si eu fetele.
Propun sa luam legatura si cu mamicile de pe miresici si sa discutam aspectul asta.
Cei care protesteaza zilele astea si-au "rezervat" cateva proteste la rand, stiind ca doar cu un singur protest nu vor rezolva nimic. Uitati-va la profesori, sindicalisti, pensionari etc.

Si ar fi bine sa ne "rezervam" protestul din timp pentru ca saptamana viitoare e ocupat pe la mai toate ministerele si palatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:

Fetelor, gata..deja au filmat!!!
Daca vreti sa ne vedeti, diseara la Antena 1, la stirile de la ora 19:00.
Am dat si un mic (foarte scurt) interviu!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Bravo! Ce au intrebat? (Daca poti spune, ofc).

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Citat:

in cateva minute cei de la antena 3 sunt la mine acasa

...tineti-mi pumnii!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Doamne ajuta ! Cami , ma gandesc la tine
diana

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Mai, eu nu inteleg de nici un fel 2 aspecte - si categoric nu am cum sa fiu de acord cu ele:

UNU: de ce tre' sa justific cat si cum mi-ar ajunge sau nu banii pt CIC - cat pe pampersi, cat pe lapte, cat pe medicamente, etc; NU are nici o relevanta acest calcul, realmente! el difera de la bebe la bebe si de la familie la familie! e k si cum m-ar intreba patronu' "da ce faci cu banii de salariu?? fa-mi lista cu ce cumperi din ei!" SO: care-i treaba cu cat consuma un bebe pe luna?? NU aici e miezul problemei!! miezul problemei este, in opinia mea, asta: o lege in vigoare care stabileste un drept al meu e pe punctul sa fie incalcata, motiv pt care protestez! asta pana nu e incalcata, moment in care ma duc in instanta si ma judec cu statul! scurt!

DOI: de ce tre' sa negociez? si CE anume tre' sa negociez? mai dai tu, mai las eu?? nici o negociere!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput