Prietene la bine si la greu - 14

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Dictionar de expresii patentate:

a pupa fara exceptie:Lalu
parerea mea: Dragonitza
PAM-PAM: DJ Raluci
G.F.W.Y.A- good night fulgulosime, wherever you are - Licurici
Frapucine, capucine/de la malul marii/ de la ClujAndre
A inhala aburi de cachi- Flavours
Ma tarasc/indrept spre patul conjugal: Diana
Ma duc la o tzitzi mica: Ralu_Seby
Everybody in the casa mare: Ancutza Zdob si zdub

Gata, ma duc la fructat si legumit.Apoi plimbarit
Weekend conjugal in za casa mare in aburi de frapucapucine conectate la o tzitzi mica, fara exceptie. Pam pam.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neatza

sarbatoritilor zilei!!!

of, cu apa asta.... abia astept sa plec la vara la Bucovina, sa bem apa din izvor .
Coquelicot - imi amintesc discutia despre apa, parca atunci a zis Ramonika de nenea ala cu filtrul lui de la care cumpara si ea apa.... oare filtrele astea fac ceva? sau sunt doar marketing? ("ceva" inafara de a opri namolul din apa, ca asta poate si un tifon mai gros )

Dozz plimbareala placuta, chiar pare super vremea afara, e si putin racoare, bagam si noi fruct si o taiem. Ai dreptate cu perioada linistita de la 4-5 chiar 6 luni (as zice eu ).

Lumi - eu ma intreb, daca trece legea (sau OUG sau prin ce or da) cu diminuarea la bugetari, atunci nu se reduc automat si salariile parlamentarilor? Adica, ce vreau eu sa spun... ei nu sunt bugetari obisnuiti? (o petitie de taierea capetelor parlamentarilor n-o exista? )

Of, mama lor de vaccinuri, hai ca de acuma e pauza de 6 luni la vaccinari... sper sa reintre pisicutza repede pe curba ascendenta cu greutatea

Cory - felicitari pentru

Eu iar am adormit pe la 2.30 si copilul dormea de la 10.30 .. Strumfy - si eu vreau solutie de adormit instant....

Multumesc de raspunsurile cu branza de vaci. Deci, se introduce, asa cum ma gandeam (si cum e intr-adevar in multe scheme) pe la cca 8 luni (sau mai devreme pentru aport de calciu).

sigur mai aveam ceva de spus, dar ma duc sa beau o gura de cafea (cafeaua cica e buna in lupta contra Altzheimer-ului, asa ca fapt divers de dimineata )

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Inca una si ma duc

Am sarit cu usurinta peste recomandarile pentru dintoci. Mateiutz este iar irascibil si cu gingiile de sus umflate.
S-a mai dicutat despre Camilia teething/Boiron. Se gaseste si in Ro?
Ma gandesc ca daca nu plange de durere , sa nu ii dau Nurofen. Doc mi-a recomandat Dentinox sau Calgel, dar cica le cam dau degeaba.As prefera Camilia, if possible.

Sar' na pentru raspunsuri.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Neatza!!!
Am reusit si am adormit inainte de 1 Uraaaaaaa!!!
Monis eu adormeam dak ma uitam la emisiunile lui Dan Negru... dar le-am vazut pe toate...Asa ca tre sa caut o alta metoda.
Va pe toate ...sa aveti o zi faina ca la noi ploua...

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata, dragelor!

Tortulet si cafelute!!! Facem 6 lunite!

Multumim de urari si uram si noi tuturor fulgusorilor sanatate si fericire!

Vad ca discutati despre apa, si eu sunt in ceata.
Mai demult cand am avut o gastrita urata, am fost suspectata de giardia, pe motiv ca in apa de la robinet din zona colentina (eu stau in tei, aproape de colentina) ar fi giardia!
Am citit pe net ca giardia nu dispare la fiert! Altii zic ca dispare...
Apa recomandata bebelusilor mi s-a zis ca e dorna si devin, astea ar avea cele mai putine minerale, daar, ar fi recomandata dupa un anisor!
Ar ramane apa de la humanna....
Este complicat...

Bucurestiul, veniti la manifestatie luni??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

NU UITATI

Am constituit deja Grupul de sus#355;in#259;tori ai Apelului pentru Mame. Duminic#259;, 16 mai 2010, membrii Grupului ne vom reuni la ora 12, īn Str.Francez#259; nr.22, la sediul Universitatii Ecologice (īn spatele Muzeului Na#355;ional de Istorie al Romāniei), pentru a ne organiza, a adopta #351;i semna Apelul pentru Mame. Acesta va fi adresat, luni, 17 mai 2010, membrilor Consiliului Economic #351;i Social, care se vor reuni pentru a dezbate prevederile acordului dintre Guvernul Romāniei #351;i Fondul Monetar Interna#355;ional. Le a#351;tept#259;m pe toate mamele s#259; vin#259; al#259;turi de noi #351;i s#259; semneze Apelul pentru Mame. Numai dac#259; vom fi unite, vom reu#351;i! Pān#259; acum am reu#351;it #351;i f#259;r#259; ca mamele s#259; ias#259; īn strad#259;, dar probabil c#259; de data asta va trebui s#259; ie#351;im. .

LUNI NE VEDEM LA 11.45 IN FATA LA MAG EVA ?

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

monis - da, noi numai apa pura din aia bem de vreun an. e foarte buna. stiu ca lumea e suspicioasa cand vine careva sa incerce sa vanda ceva (cum e filtrul ala de apa care e in jur de 4000 lei), insa nu inseamna ca daca cineva ii face reclama nu este bun. eu am incredere ca e bun.
deocamdata nu ne permitem filtrul (si nici n-o sa ni-l permitem prea curand daca ne taie astia un sfert din venituri - sotul e bugetar), asa ca ... cumparam apa filtrata.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Monis acum 2 ani am vazut o emisiune la tv despre filtrele de apa, cel mai bun este eSpring nu au vrut sa spuna mai multe detalii ca sa nu se considere reclama. Acum un an m-a invitat cineva la o prezentare Amway...si au vorbit de filtrul de apa eSpring. Mai multe detalii http://www.amway.ro/catalog?brand=10063 citeste aici. Cand am fost la prezentare parea interesant dar nu si necesar...acum cu un copil mic pare si interesant si necesar.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna dimineata

Eu abia acum imi beau cafeaua,va invit si pe voi,cu draga inima!

Strumfy,ma bucur ca ai reusit sa adormi inainte de miezul noptii. Ce mai face gaza frumoasa?

Monis,dar de Santi nu ne mai povestesti nimic?

Ancutzica,voi ce mai faceti?

RamonaC,ceva vesti de la Strehaia?

Dienutze,felicitari pt 6 lunite,La multi ani!

Sunt cam ametita,m-am culcat pe la 4....de o saptamana nici eu nu reusesc sa adorm...problema e ca ma culc numai pe la 2,3. Si dimineata sunt ametita de somn...noroc ca mai baga pisicuta cate un somnic de jumatate de ora,o ora si profit de situatie.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetele din Iasi - protest la Iasi marti la ora 2 http://docs.google.com/View?id=dxrkr4v_1hg638pdw

ne vedem acolo?

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput