Prietene la bine si la greu - 14

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Fetelor,eu nu sunt afectata direct de aceste hotarari guvernamentale,dar ma dor aceste nedreptati! Si,in cazul in care copilul meu va creste in aceasta tara,vreau sa fac ceva pt a-i oferi un viitor mai bun.
Voi veni cu placere la protest!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Neata

M-am trezit de ceva vreme, dar nu sunt in stare de nimic...am avut o noapte cu multe treziri.

Lumi, hemangiomul lui Ari e pe burtica, il poti vedea aici. Daca hemangiomul lui Annabelle e plan, deci doar o pata, fara a iesi in relief, eu cred ca nu trebuie sa-ti faci griji, am inteles ca dispar pana la 2, 3 ani. La noi e in relief, dar chiar si asa sunt f mari sanse sa nu fie o problema.
Pot sa intreb cat a costat eco de sold la Pedilife?Au preturi mari?

Monis, alaptatul merge bine, mi-e groaza ca se apropie momentul marii D, sunt varza la subiectul asta

Ramonika, eu vin la protest, nu as lipsi pentru nimic in lume.Sper sa ma insel in privinta Iasului si sa vina multe mamici.Pana marti tin maine pumnii fetelor din Bucuresti, sper din suflet ca vor fi auzite.

Acum intrebare....vine vara cu calduri mari....ce o sa puneti in carucior, ca sa nu transpire bebeii? Mi-e groza cand ma gandesc,Ari are o piele tare sensibila...

Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza, la pranz..da io as vrea sa mai dooorm..
Vin dupa nunta, rechinila e in verva mare ca in fiecare zi, si noi cheauni de somn...sau nesomn..
Bei..fiimea nu mananca deloc legume, cand zic deloc inseamna vreo 3-4 lingurite de alea mici de la primii pasi ,orice combinatie as face ...am incercat si cartofii aia dulci si nimic..
Fructe mananca si de alea max.50gr..
Cu ce sa o diversific sa manance si ea ceva?????????Am luat in disperare de cauza cereale de la humana cu banana si lp..Da parca nu le-as da...offf...Cat pot sa o tin asa cu diversificare doar cu fructe??adica o singura masa pe zi, in care papa max 50gr fructe?

Mda..buna intrebarea cu apa plata/versus fiarta..Eu o sa incep sa iau in canita cu cioc ceiut babycalm de la fares, facut cu apa de la chiuveta..Asta pt zilele de vara ce vor urma, cand o sa trebuiasca hidratata mai bine. O fi bine/n-o fi bine, eu asa voi face ,ii dau ceiut ori de ala de la fares, ori musetel+menta. In loc de apa. Si de rest tattzica pan la 18 ani

Dienutze, ma pregatesc de un pm pt mataluta, fii pe faza

Sa nu uit sa felicitez pe Vlad puiu mare de Diana (acu cred ca isi insira toate cadourile primite si el si sor'sa mai mare si fac dezmat prin casa, in timp ce Di incearca cumva cumva sa recupereze din oboseala)

Va pupic fetili, ashea e cu wee'kendele mai leneseala pe forumache, dar asta nu inseamna ca nu ne gandim la casuta noastra fulguloseasca, si la toate mamicile de fulgi, nu???Si mai inseamna ca petrecem momente dragi si frumoase in aer liber alaturi de sotziori si prunci

Sper sa recuperez si io din noaptea de nesomn..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

un peseu mic mic: sper ca v-ati prins ca cashesc multe cuvinte in mod vadit intentionat( ex.felicitez, wee'kendele, si muuuulte altele), da' ashea sa dea bine le cetit, voi stiti ca nu's o analfabeata cu A mare, decat asa putin putin
Nu de alta, dar sa nu imi stric firma de tot

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Kissulici!

Azi dau de baut rauri-rauri ca e ziua soatei mele.
Ne pregatim de petrecere, le-am calcat baietilor mei camasile si acum e randul meu sa ma pregatesc.
Eveniment: am reusit sa ma si spal pe cap..sunt ca o mirandolina

La Multi Ani sarbatoritilor!!!!

Din aduceri aminte:
Cory, felicitari pt zimtisor!!!

Raluci, si eu intentionez sa vin la protest, sotul nu vrea sa il iau pe bebe, sa nu se intample Doamne Feri ceva, asta dc nu o tr sa fugim la Calarasi la soacra-mea, ca am vb azi cu ea si cica tr sa se opereze de fiere, ca i-au descoperit si un diabet....

Monis, tot zombie esti? Un ceai de tei seara? sau o cana cu laptic cu miere?

Strumfy, bine ca ai reusit sa bagi cornu-n perna aseara

Coque si Licuriciu, ca tare-mi plac postarile voastre..
Eu intentionez sa fol pt supa apa de la chiuveta, de baut cand va fi cazul, apa plata nefiarta. Nu stiu in schimb la beibicuc ce si cum..

fug ca ma striga nenea sarbatoritul..si deh, azi il gadilam pe sub musteti

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

gata intalnirea au fost prezente Lavinia Sandru si deputatul Alina Gorghiu, colega Alinuk a dat interviu la Realizatea, subliniat urmatoarele:

"(1) doar 13% dintre indemnizatii depasesc 600 lei, deci economia la buget -0,02%- absolut nesemnificativa in timp ce, la nivel individual (de familie), reducerea indemnizatiilor - o catastrofa;

(2) indemnizatiile sunt diferentiate datorita faptului k aportul fiecareia dintre noi la buget prin plata impozitului este diferentiat - in consecinta, cuantum egal al indemnizatiei in conditiile in care impozitul este mai mare la unele si mai mic la altele este o masura comunistoida;
(achhh, si caaate racnete au fost in timpul campaniei electorale cum ca daca se intorc comunistii va fi jale - uite cine-s comunisti cu masura asta a uniformizarii cuantumului indemnizatiei!!)

(2) este irelevant cat dracului costa pampersii & laptele & alte cele pe luna, NU ASTA este esenta nedreptatii & in consecinta a protestului! si nu poti cuantifica la fix ce face fiecare familie cu banii astia si NICI NU CONTEAZA, important k sunt scumpe de zaci, din ce in ce mai scumpe, iar asta stie toata lumea;

(3) nu avem ce negocia ref la cuantumul indemnizatiei! si adevar ai grait! mare adevar! odata deschisa calea asta cu negocierile se poate intampla orice!"

haideti cu totele, care de pe unde suntem, sa ne sustinem cauza, asadar astept ca maine sa ne vedem la protest

venit la intalnire si o pensionara care ironic sau nu s-a oferit sa doneze pensia de 1000 lei pt pampersi, main la protest au zis ca vor vebi mai multe bunicutz, e bine sa le tratam cu respect s-ar putea sa ne trateze cam urat, probabil nu li se pare ca militam pt drepturile ce ni se cuvin

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Sunt perfect de accord cu tati de Matei, sot de Ralu_Seby. In locul vostru, eu nu as lua copilul cu mine la protest. Nu ca ar da aia cu sticle incediare, dar nu as risca comfortul/ sanatatea copilului meu, pt nimic in lume. De cand era sa dea un dobitoc cu decapotabila, peste noi pe trecerea de pietoni, sunt speriata de bombe.
Acum, nu va luati dupa mine. Am zis si eu, ce gandesc!

Vreau sa va spun ca va urez mult succes maine si sa obtineti un rezultat cat mai bun al protestului vostru. Eu nu voi fi acolo.

Mai am de scris rapoartele pt arta si am terminat cu ele. Urmeaza planningul la mate si crearea de fise. Pup si ma intorc la treaba.

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

buna ziua si de la noi.

lma vlad de dianar, natalia oana de dienutze, timotei de smaranditza.

raluci multumim pentru rezumatul intalnirii cu deputatele care militeaza pentru noi.
many,cum mai esti?
monis,nu stiu ce sa te sfatuiesc pentru un somnic bun.la mine mergea o baie calda si o canuta cu lapte cald.
cory,felicitari pentru viitorul iepuras.
ralu_seby,sa ai o petrecere frumoasa.la multi ani sotului.
legat de apa.eu folosesc apa plata incalzita pentru cereale si ceai (e instant ceiutul) si apa de la robinet pentru supica.
raluci,legumele pe care le folosesti tu ti le-a recomandat cineva impotriva constipatiei.geo iese mai bine,dar ca sa stiu ce sa mai introduc ma pot baza pe ce ii dai tu?
la geo functioneaza si banana coapta bine pentru un tranzit bun.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Sal`tare...

Fetelor va tin pumnii maine la protest...sunt cu sufletul langa voi. Eu maine dimi merg la primarie...sa vad ce mama holerei e cu indemnizatia aia care nu mai vine si dak ma enervez, poate ma apuc si eu sa protestez singurica....

m-am curentat la o mana...nu e grav dar am simtit -o pana in creier!!!!!!!!!!!

pupaceala tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina
raluci,legumele pe care le folosesti tu ti le-a recomandat cineva impotriva constipatiei.geo iese mai bine,dar ca sa stiu ce sa mai introduc ma pot baza pe ce ii dai tu?
la geo functioneaza si banana coapta bine pentru un tranzit bun.

pe de-oparte pediatra, apoi ce am gasit pe net, din spusele fetelor pe aici si apoi fiecare bebe reactioneaza diferit, le-am testat pe rand, pt ca altfel nu stiam ce si cum. oricum tot ce introduci introdu pe rand, daca el este tot cu probleme de tranzit mai bine dai alimentul noi, asa simplu, se poate ca in combinatie sa aiba alte reactii....zic si eu

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput