Prietene la bine si la greu - 14

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Off Licurici merci, esti o draguta...dar na` asta e...e soacra...tre sa ma obisnuiesc cu gandul...pentru Luci, sotul meu, trec cu vederea...dar oricum i-am comunicat husbandului ca duminica asta, daca vrea sa mearga la mama`sa se poate duce cu copilul...ca eu nu am chef de alte ordine si "sfaturi binevoitoare".....

Iote o idee si mai buna, in timpul cat el e plecat cu Rareshu la bunica'sa te odihnesti si tu , mai recuperez din orele de somn nedormite

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Si eu am vrut sa ma relaxez putin, pregatisem o baie cu spuma, tati a plecat cu Ari la plimbare si eu m-am bagat satisfacuta in cada.Cinci minute a durat placerea, s-a auzit o bufnitura groaznica....accident, bineinteles...am incercat sa ma uit pe geamul de la baie dar nu am vazut decat ca se adunasera multi oameni...si am intrat in panica, pt ca parculetul e pe partea cealalta a bulevardului.Nu stiu cand am iesit din cada si am sarit pe telefon, erau bine dar mi-a trebuit jumatate de ora sa-mi revin cat de cat.Asa ca s-a dus pe apa sambetei relaxarea mea .
Vai de oamenii aia, a venit si smurd-ul si ambulanta....acum cand nu mai sunt oameni vad ca a fost indoit gardul pasarelei, deci a ajuns o masina pe trotuar...trotuar pe care trec destul de des....brrr...

Lumi, ma bucur ca a iesit totul ok la ecografie.La cine ati mers? Noua ni l-a recomandat neonatoloaga pe dr Straticiuc Sergiu....m-ai intrebat mai de mult la cine o sa merg pentru hemangiom.....la dr Aprodu.
Pupici lui Annabelle, am admirat-o si in ultimile poze.Superb modelul si colectia de vara!!!

Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

eu nu am reusit sa citesc nimic.de ieri geo e marait.nu prea mananca,roade tot ce poate.dintii sunt de vina.azi si-a bagat degetele pe gat pana a varsat.
maine sper sa fie mai ok ca deja nu mai suport.in seara asta am plans si eu cu el.
raluci al meu copil a inceput sa aiba un scaun mai moale.ii dau ceai de musetel de la milupa si vad ca il ajuta.i-am scos dovlecelul din piure ca si asta il constipa.
nu mai stiu cine zicea ca fierbe apa plata.am citit intr-o carte si pe vreo 2 site-uri cand eram insarcinata ca nu e bine sa fierbem apa plata pentru ca se multiplica mineralele din ea.
ori dam apa plata ori apa fiarta si racita.
veste de la sot.indemnizatia se da cu minus 25%.
va .
usor.
nu mai intru ca ii fac baie piciului si tre sa stau langa el ca e plangacios.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetele, va pup, nu mai sunt in stare sa zic nici doo vorbe, dupa 2 ture de iesit la plimbare cu rechinasa..Franta..ma declar invinsa, maine am programata zi de smotruiala in casa, si pe seara o nunta, deci vorba lui Floricik, rau e si cu nuntile astea ca presupun multa munca gen epilat/aranjat/calcat intr-o singura zi

G.N.Fulgulosime.W.Y.A

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Gata, eu m-am instalat pe bancuta! Bonsoir si sa incepem...

Diana, maine e zi mare la voi. Sper sa aveti vreme frumoasa ca sa iasa o petrecere pe cinste!

Coque, uite ca dimineata nu te-am felicitat cum se cuvine pentru asa initiativa. La dictionar ma refer. O sa il punem pe prima pagina si sa vedeti voi cum o sa foloseasca expresiile noastre si alte persoane de pe forum. Cu alte cuvinte, veti fi citate!

Ilinca, mi-a placut ca si tu te-ai diversificat cu avocado. Eu la fel, am devenit mare fan intr-o saptamana.

Gabitza, ma bucur de stirile bune de ieri, de la medic. Intrebai de cum stau cu picioarele bb-ii nostri, Ana mea nu e grasunica (6.600 kg la 5 luni), dar sta cu ele ca o broscuta, cam cracanata. Si inca mai poate aplauda cu ele.

Dymomo, multa rabdare! Cred ca e bine ca luati o pauza si sper sa nu te mai muste Danut!

Lalu, si tie multa sanatate, sa treaca raceala repede! Cu cautat job-uri in strainatate, te inteleg, e tare urat ce se intampla aici. Mai rau e ca si in anii care vin situatia va fi la fel de neagra. Asa, acum imi dau seama ca asta nu mai suna a incurajare...
Printesa maraita ce mai face? A fost mai bine azi?

Flavours, mie mi-a placut asa de mult expresia ta cu aburii de cachi ca am propus-o instant pt patentare. E de bine, sa stii! O saptamana cat mai usoara, sa treaca repede sa vii inapoi la micut. Mi-a placut si vorba de pe alte meleaguri, cea cu wasted life. Si eu cred ca e asa, intr-o mare masura.

Coque si Ionelamaria, de acord cu voi, despre comportamentul inoculat. Si eu citeam ca toate ideile astea cu esti barbat, nu ai voie sa plangi, tu esti puternic induc un stres si o povara imense pe umerii baietilor, inca din copilarie. Si ca asta le afecteaza mult dezvoltarea psihica. De-aia multi dintre ei au dificultati in a-si exterioriza sentimentele si ajung sa aiba fel de fel de crize.

Padi, ma bucur ca nu e grav. Asadar, doar muci. Poti sa incepi sa numeri zilele si stai linistita ca vor trece absolut regulamentar, in 10-14 zile. Atata benzina au.

Lumi, ma bucur de vestile bune de la eco de sold. A masurat unghiurile alfa? Daca da, imi zici, te rog, cate grade aveau? (buna ziua, numele meu este Dozz si am si obsesia pliurilor asimetrice...)

Lavi, tu mereu ai povesti din astea horror cu soacra ta. Ma mir cum rezisti…

Doris – eu zic ca e ff de admirat ca reusesti sa tii cura, e nevoie de vointa pt asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Multumesc pt urarile de multe lunite si multi ani.

Sper ca ati servit din cinstea mea, daca nu, luati acum. Am insirat bunatati pe aici, pe langa bancuta.

Azi a fost o zi tare frumoasa, fetita linistita si seara a chiuit timp de o ora si ceva, radea ca niciodata pana acum. Eu nu ma saturam sa ma uit la ea.

Stiu ca multe dintre voi va chinuiti cu dintisorii si cu fulgusori maraiti, chiar m-am gandit la voi azi ca am avut destul de multe momente de liniste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Buna seara,

La multe lunite Mihnea,Ilinca,Ana!!

Multumim tuturor de urari!

eu ma chinui cu un bebe marait care nu vrea sa adoarma, sper sa revin in seara asta.

va pup pe toate

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Saliu,

Scriu si eu 2 randuri, ca acum am reusit sa recuperez. Tocmai am adormit un Bubulus.

Coque, ma patentezi si pe mine cu "fug la o tzitzi mica"!? Venise cineva cu ideea la un moment dat..

Dymo, f bine ca ati luat o mica pauza. Nu te panica, vb cu pediatrul dc vezi ca nu vrea sa pape nimic nimicuta. Va pupic!!!

Lavi, uuff, ce ti-e si cu soacrele..dupa ce ca esti saracuta mai mereu singurica si cu Raresu cel fitzosel..tot ea vine cu nemultumirile?! In loc de o vorba buna iaca ce-ti tranteste ea... sa treaca nervii!

Lalu, sa treaca raceala asta pacatoasa!

Flavours, mi-a placut si vorba draguta de pe alte meleaguri

Tina, sa fie Geo mai de treaba si mai putin marait!

Licuriciu, tare misto postarile tale

Gabitza, Matei sta cu piuciorusele in fel si chip: cu ele dreeepte cand tr sa ii pun pampersul, le trage spre gurita, usor flexate..

Raluci, sa ai noapte la fel de buna ca cea de dinainte!

Alinus, ce bine ca si voi reusiti sa dormiti mai bine!

Fetele cu bebei neastamparati, ca sa treaca supararea ca au aterizat ba pe jos, ba ca s-au lovit cu caputul de podea, ba chiar si ca le-ati rupt o mana (fara intentie desigur)!

Andre, uff, era sa uit, eu m-am amuzat la relatarea cu privire la carticica buclucasa. Si eu sunt cam uituca de la un timp...eu cea care imi aminteam detaliile si ii tot spun sotului ca mi-e frica sa nu sufar de un inceput de Alzheimer, vad persoane pe strada si nu stiu de unde sa le iau....sau imi amintesc franturi de discutii sau intamplari si nu mai stiu de unde si cand uneori. SUnt taaare speriata

Diana, distractie multa maine si sa tina vremea cu voi!

Dozz, da le mai scrii taica..ce le mai scrii

La multe lunite sarbatoritilor de astazi!!

Imi pare rau ca nu mai pot continua, dar ma cheama sotul sa-l spal pe spate(imifluturgenele).

Va kissulesc mult si apasat!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Ne-am intors si noi de la cumparaturi si is rupta-n freza

Doris, nu ai voie in butoi.
Lavi, asta e pt soacra ta. Sa vorbeasca atunci o sa stea ea non stop cu Rares.

Mai fetelor eu nu am gasit avocado. Si vroiam sa fac reteta aia cu iaurt.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina

nu mai stiu cine zicea ca fierbe apa plata.am citit intr-o carte si pe vreo 2 site-uri cand eram insarcinata ca nu e bine sa fierbem apa plata pentru ca se multiplica mineralele din ea.
ori dam apa plata ori apa fiarta si racita.

Chiar citisem si eu zilele astea in revista mami ca apa plata are un continut ridicat de saruri iar daca o si fierbem concentratia creste.
Am gasit articolul la o reclama pt apa speciala pt bebelusi...ma gandeam sa nu fie o exagerare de-a lor...
Multumim de info

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput