Protestul mamicilor in tara (in afara de Bucuresti
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
Prin Facebook am primit mesajul:
Subiect: PROTEST BRASOV, 17 MAI ORA 12.00
Spuneti NU modificarii legii indemnizatiei de crestere a copilului.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
tatucorina spune:
Dragi parinti, sunt o mamica din Brasov, mama a doi copii...eu am trimis mesajul pe facebook si la fff multe siteuri, publicatii, in speranta ca se mai poate face ceva.La Brasov parintii au fost azi la inaltime semnand pentru obtinerea autorizatiei de protest. Luni, 17 mai. Dar ce fac parintii din celelalte orase????
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ioana_gl spune:
Eu sunt din Galati si as vrea sa stiu daca in orasul nostru se organizeaza vreun protest.
Ma intereseaza cand si unde. Fac apel la mamicile din Galati sa ne organizam.
ioana_gl spune:
Am uitat sa intreb: cum ati procedat la Brasov? ati luat autorizatie? de unde? cat dureaza? ce implica? ar fi bine ca protestele sa fie simultan.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_gl Am uitat sa intreb: cum ati procedat la Brasov? ati luat autorizatie? de unde? cat dureaza? ce implica? ar fi bine ca protestele sa fie simultan. |
azi am strans semnaturi. La Brasov nu a fost greu deloc. Dar!!! Daca sunteti adunate mai putin de 200 de persoane se numeste "pichetare" si nu iti trebuie autorizatie de la primarie.
Numai daca se depaseste nr asta eu stiu ca primesti amenda!
Le rog pe fete sa ma verifice daca vb prostii!
![](floare.gif)
Cami,
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](buggy.gif)
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lucialu/lucialu.jpg)
lucialu spune:
Existau doua subiecte inrosite despre treaba cu CIC-ul pe DC.
S-au sesizat"pana" si diasporeleDin pacate nu am vazut din Banat decat alte doua mamici, dintre care una nu mai are copilul la varsta BBluseasca...adica nu mai e afectata in mod direct de CIC, chiar dc empatizeaza cu noi, ar fi penibil sa protesteze la prefectura,pt ca nu mai are niciun drept vatamat. Eu singura sau cu cealalta mamica nu am cum sa merg, ca devin penibila si imi chinui bbita aiurea.
Eu singura nu pot decat sa-i actionez in judecata in numele meu.
balanta_tm spune:
lucialu, si eu sunt dispusa sa protestez daca se organizeaza ceva in Timisoara.
![](gravida.gif)
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
jonderell spune:
Eu sunt din Iasi. Incerc de 2 zile sa gasesc informatii pe net despre o posibila actiune de protest a mamicilor din Iasi.Din pacate - nimic. Am ajuns la concluzia ca ori nu le pasa, ori au toate 600 lei ori traiesc pe un munte de bani.
In cazul in care e cineva interesat si vrea sa protesteze la Iasi astept mesaje pe mail la adresa jonderell@yahoo.com.
jonderell spune:
pentru ioana din galati
Am citit special ieri legea 60 despre manifestatiile publice. Daca vrei pot sa ti-o trimit. Dau citat din lege
"Lege nr. 60 din 23/09/1991
Adun#259;rile publice - mitinguri, demonstra#355;ii, manifesta#355;ii, competi#355;ii sportive, procesiuni #351;i altele asemenea -, ce urmeaz#259; s#259; se desf#259;#351;oare īn pie#355;e, pe c#259;ile publice ori īn alte locuri īn aer liber, se pot organiza numai dup#259; declararea prealabil#259; prev#259;zut#259; de prezenta lege. (....)
Art. 3. - Nu trebuie declarate īn prealabil adun#259;rile publice al c#259;ror scop īl constituie manifest#259;rile cultural-artistice, sportive, religioase, comemorative, cele ocazionate de vizite oficiale, precum #351;i cele care se desf#259;#351;oar#259; īn exteriorul sau īn incinta sediilor ori a imobilelor persoanelor juridice de interes public sau privat(...)
Art. 7. - Organizatorii adun#259;rilor publice vor depune declara#355;ia scris#259; la prim#259;riile municipale, or#259;#351;ene#351;ti sau comunale pe al c#259;ror teritoriu acestea urmeaz#259; s#259; se desf#259;#351;oare, cu cel pu#355;in 3 zile īnainte de data desf#259;#351;ur#259;rii acestora, īn care trebuie s#259; men#355;ioneze denumirea sub care este cunoscut grupul organizator, scopul, locul, data, ora īnceperii #351;i durata ac#355;iunii, traseele de afluire #351;i defluire, num#259;rul aproximativ al participan#355;ilor, persoanele īmputernicite s#259; asigure #351;i s#259; r#259;spund#259; de m#259;surile de organizare, serviciile pe care le solicit#259; din partea consiliului local, a poli#355;iei locale #351;i jandarmeriei, potrivit modelului prezentat īn anex#259;.
etc, etc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lucialu/lucialu.jpg)
lucialu spune:
Of Balanta! Si cu tine 3! Trei Doamne si toti trei
Noh ca dc tot sunt made in Ro, deci plina de idei putem pune de o pichetare dc se vor mai inscrie si alte fete. Ar fi o chestie sa punem la usa prefecturii o cutie in care sa donam in trecere, la o plimbare de ex
cate un pampers din ala destinat batranilor, ca asta ne asteapta pe toti nu doar pe BA! dc vom avea o natalitate si asa decimata de infertilitate, adica nu o vom mai avea deloc. Dc acum nu sunt bani de pampersi pt BBei, maine ciu-ciu pt batranei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jonderell Eu sunt din Iasi. Incerc de 2 zile sa gasesc informatii pe net despre o posibila actiune de protest a mamicilor din Iasi.Din pacate - nimic. Am ajuns la concluzia ca ori nu le pasa, ori au toate 600 lei ori traiesc pe un munte de bani. In cazul in care e cineva interesat si vrea sa protesteze la Iasi astept mesaje pe mail la adresa jonderell@yahoo.com. |
eu am trimis PM al unei fwete din iasi...stiu ca-s mai multe, dar nu inteleg de ce nu iau atitudine...poate nu le intereseaza..poaTE IAU ORICUM 600 RON ..SAU..POATE AU PREA MULTI BANI..SAU...ASTEAPTA SA FACA ALTELE PT ELE !
![](icon_smile_sad.gif)
Cami,
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](buggy.gif)
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE