Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (53)
Raspunsuri - Pagina 7
Ana_Perianu spune:
Corimic superbe pozele, ai fost o super-mireasa ! Catelul e Golden ? stii ca e cel mai potrivit pt copii ? si eu as vrea sa-mi iau unul cand va avea fetita mea cateva luni
Maitrayi m-am topit la pozele tale, mai ales ca ma uitam cum ai evoluat la sarcina trecuta
burtica, burtica mare, nastere, beblina ta deja maricica
Voiam sa te intreb daca rochita fetitei tale de la un an e de la Demetria
imi place tare !
Luciana ce hotarat e voinicul tau ! Si e asa dulce
Fetelor mi se pare ca odiseea noastra prinde viata, deja nu mai sunteti un simplu ID, pe unele dintre voi le si cunosc
e super ! Imi pun si eu cat de curand poze !
23+
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cori_mic fetele sa va mai intreb ceva: voi mai suportati centura in masina? Pe mine ma deranjeaza rau cand conduc si tot trag de ea . Stiu ca nu e bine sa nu o punem si incerc eu sa o pun sub burta, dar si bebe tot pe-acolo e. Stie cineva daca chestia aia ptr centura de la chicco e buna si cam cat costa?Cori 20+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi. |
cori eu port centura .numai pe cea oblica. pun centura in suportul ei si abia apoi ma urc pe scaun si ma bag pe dedesubtul centurii, si la burta nimic ca nu o mai suportam demult.

17+ cu
bebe michttp://blog.photostories.ro/
poze
anna_ivan spune:
vreau si eu parola si va org puneti pe prima pagina albumul ca sa il accesam mai usor
17+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
dianaj1978 spune:
Salutare! Vreau si eu parola pentru album. Mersi si o zi buna in continuare!
cu
23+
eveline spune:
Buna dimineata tuturor!
Aruncati si catre mine o parola va rog...
Eu is suparata. Pisica mea trebuie sa fete...ea pe vreme frumoasa (adica nu iarna) sta afara cat nu suntem acasa....cand venim si noi acasa apare imediat. Ieri a trebuit sa plecam, de pe la 7 la 9.30 si cand ne-am intors nu a mai aparut...nu a mai venit nici pana acum. Is necajita, ma gandesc ca a apucat-o fatatul pe undeva...in loc sa fie acasuca....of Si e asa urat afara...
Plus ca ieri am aflat ca la noi se fac disponibilizari....cam 20% din personal (cel putin asa a anuntat ieri ministrul la TV)...nici n-am putut dormi ca lumea azi noapte...
19+
si mamica de
Bianca
oramona spune:
'Neata burticutelor. Pai voi ati baut cafeluta azi? Nu? Hai ca va invit eu la o cafea, laptic si ceiut. De mancare, intrebati? Pai sa vedem ce mai gasim: niste cascaval pane cu salata, ochiuri pentru doritoare si sa ne indulcim cu putin cozonac, ca avem de ieri.
Va pup si o zi insorita.

mamica de fetita si
19+
oramona spune:
Foarte frumoase pozele din album. Cori esti tare frumoasa. Luciana sa-ti creasca mare si frumos voinicul, e un dulce, cred ca astepti cu nerabdare sa-i vezi jucandu-se pe amandoi. Maitreyi, o placere sa privesti etapele din viata unui om, sa te bucuri mult de cei doi ingerasi.
Poate mai tarziu o sa reusesc sa pun si eu cateva poze.
Va 

cu drag.
mamica de fetita si
19+
be_one spune:
Buna dimineata! si bine v-am gasit!
Sunt Oana si cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi si eu mamica in septembrie sau octombrie
chichiutza spune:
Buna dimineata dragutelor! Azi am liber asa ca m-am trezit ceva mai tarziu!
Multumim Oramona pentru micul dejun! De mult n-am mai mancat niste cascaval pane! 
Am sa pun si eu ceva pozici, nu prea am cu burtica, sa forez sa vad ce gasesc pe calculatorul asta!
Felicitari Ana Perianu pentru mareata intalnire, pt bebelina frunoasa si sanatoasa!
Mai merge cineva la eco azi? Multa bafta!
O zi frumoasa va urez!

Cristina
cu buline mari si albastre 19+

. Stiu ca nu e bine sa nu o punem si incerc eu sa o pun sub burta, dar si bebe tot pe-acolo e. Stie cineva daca chestia aia ptr centura de la chicco e buna si cam cat costa?