Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (53)
Raspunsuri - Pagina 8
lucianna_83 spune:
Neatza!
Imi iau si eu micul dejun aici cu voi
.
Azi, eu si sotul implinim 7 ani de cand suntem impreuna.
Tot anu asta, pe 1 nov, implinim 7 ani de casatorie. Dar noi le serbam pe amandoua, asa ca diseara iesim la restaurant cu prietenii.......si de cand am programat iesirea ma gandesc la o portie de papansi de nu mai pot.
Sa aveti o zi usoara, ca e vineri....si chiar daca vremea nu e prea frumoasa macar sa relaxam burticile 

16+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana_Perianu Luciana – ce hotarat e voinicul tau ! Si e asa dulce … Fetelor mi se pare ca odiseea noastra prinde viata, deja nu mai sunteti un simplu ID, pe unele dintre voi le si cunosc … e super ! Imi pun si eu cat de curand poze ! 23+ |
Multumesc

16+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008Poze Raul
eveline spune:
Lucianna multi ani fericiti impreuna va doresc! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de roadele iubirii voastre!
19+
si mamica de
Bianca
lucianna_83 spune:
| citat din mesajul lui oramona Foarte frumoase pozele din album. Cori esti tare frumoasa. Luciana sa-ti creasca mare si frumos voinicul, e un dulce, cred ca astepti cu nerabdare sa-i vezi jucandu-se pe amandoi. Maitreyi, o placere sa privesti etapele din viata unui om, sa te bucuri mult de cei doi ingerasi. Poate mai tarziu o sa reusesc sa pun si eu cateva poze. Va ![]() ![]() cu drag.mamica de fetita si 19+ |
Multumesc la fel
, pai cred ca simtim cam la fel....sa-i vedem sanatosi si voiosi 

16+
lucianna_83 spune:
| citat din mesajul lui eveline Lucianna multi ani fericiti impreuna va doresc! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de roadele iubirii voastre! 19+ si mamica de Bianca |
Multumesc frumos

MUlta sanatate si voua
16+
tanamera spune:
Buna dimineata!
Luciana La multi ani 

si distractie placuta pe seara

!!!
Felicitari celor care si-au vazut ieri la eco minunile
.
O zi frumoasa!
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
chichiutza spune:
La multi ani Lucianna, multi ani fericiti si sanatosi, si bebei sanatosi si nazdravani!
Cristina
cu buline mari si albastre 19+
lucianna_83 spune:
Simt ca odiseea noastra prinde viata, am mai vazut poze cu cateva fete prin albumele personale, dar cu albumul la comun e totusi mai usor, sper ca asa o sa tin minte cat mai multe ID-uri.
Si nu e vorba numai de noi, dar asa putem sa-i vedem si pe cei dragi noua, pitici, soti...
.
Maitreyi, mi-au placut mult pozele cu burtica mare, apoi cu bebe mic....mi-ai adus aminte de mine.....e asa frumos sentimentul
.
Cori, ati fost ff frumosi, cu siguranta bebe va v-a implini....
16+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul