Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (53)
Raspunsuri - Pagina 23
Fistiq spune:
Ola, fetelor! 
Bun venit la burtici noi si dragute! 
Dragute sunteti si voi, ale caror poze le-am vazut. La fel si copilasii vostri!
Eveline, ma bucur pt intoarcerea pisicutei cu burtica! Si eu am un maidanez alintat, sunt mare iubitoare de blanoase. Ce rasa e pisicuta?
Nu mai comentez faza cu Base cel mincinos pina la soare si inapoi de 2 ori! L-am ascultat ieri si nici nu ai fi zis ca el era cel care cu vreo 2 zile in urma zicea de pampersi prea multi si de faptul ca tre sa stii ce inseamna sa faci un copil! Se dadea fara rusine sustinatorul nostru nr. 1.
Pe linga asta, am aflat azi ca vom intra si noi in insolventa de plata. Firma nu si-a platit contributiile la stat de 7 luni (inclusiv sanatatea...). Nu stiu ce sa mai fac/gindesc/sper...
----------------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 20+
annya74 spune:
Buna,
As dori si eu parola.
Nu am mai intrat de multisor pentru ca am si un baietel din ce in ce mai nazdravan de care trebuie sa ma ocup singura.
Dar in curand o sa-l duc la mama, asa ca o sa intru mai des sa povestim.
Pe langa altele, vrea mereu in brate si nu mai pot sa-l ridic.
Office, baietelul meu este nascut in aceiasi zi cu fetita ta 24.02.2008
Luciana, La Multi Ani si sa va dea D-zeu multa sanatate si intelegere!
Doresc tuturor viitoarelor mamici sarcini usoare si la termen.
Burtica de 10+ si mami de Stefan Dacian (24.02.2008)
julycor79 spune:
multumesc andra pentru urari, nu imi vine sa cred ca puiul meu face 4 ani ; apropo in curand voi merge si la prima lui serbare de gradinita
, sunt tare emotionata
pentru toata lumea
Iuliana
22s si mamica lui David 4ani
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annya74 Buna, As dori si eu parola. Nu am mai intrat de multisor pentru ca am si un baietel din ce in ce mai nazdravan de care trebuie sa ma ocup singura. Dar in curand o sa-l duc la mama, asa ca o sa intru mai des sa povestim. Pe langa altele, vrea mereu in brate si nu mai pot sa-l ridic. Office, baietelul meu este nascut in aceiasi zi cu fetita ta 24.02.2008 Luciana, La Multi Ani si sa va dea D-zeu multa sanatate si intelegere! Doresc tuturor viitoarelor mamici sarcini usoare si la termen. Burtica de 10+ si mami de Stefan Dacian (24.02.2008) |
Multumesc, asemenea si voua

16+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008Poze Raul
julycor79 spune:
Raspuns la mesajul Crinei :
"Bucuria mea va fi maxima cand dragele noastre MADUTZA, IONY, MAYA, IOMUR si nu numai se vor alatura cu cele doua liniute mult asteptate!"
Si eu simt la fel Crina, mai ales ca de cate ori intram sa va citesc ma uitam cu sufletul la gura dupa o astfel de veste de la fete, veste care sunt convinsa nu va intarzia sa apara ![]()
Iuliana
julycor79 spune:
haideti sa lasam azi toate vestile proaste despre reduceri de saptamana asta la o parte si sa ne bucuram ca vine weekend-ul , care sper eu sa fie si cu soare
ziua mea preferata din saptamana este vinerea ![]()
Iuliana