Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (53)
Raspunsuri - Pagina 22
lucianna_83 spune:
Azi imi propusesem oarecum sa nu mai vorbesc despre bani si nici sa nu mai vad stirile. Aseara eram intr-o stare optimista, acum (dupa ce am vazut editia de pranz de pe antena 3) sunt nervoasa si-mi vin numai injuraturi. Imi pare rau ca am ajuns sa gandesc asa, dar avionul din Polonia (spre Rusia) de acum cateva luni cred ca a luat gresit "pasagerii". 
16+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
fulguta28 spune:
Buna ziua burtici!
nike, mai suntem consemnati la serviciu pana marti?
pup
uta28 este
18+
http://zaleboutique.wordpress.com
andra_b spune:
July multi ani cu bucurie baietelului tau David! 
Puiutza bine ai venit!
Nu stii ce e fetita sau baietel?
Nike 
-----------------------------
19+ cu bebe mic 
puiutza spune:
mersi de urari
tot baietel este...cum a vrut fiul meu! facem echipa de fotbal!![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui andra_b July multi ani cu bucurie baietelului tau David! ![]() Puiutza bine ai venit! Nu stii ce e fetita sau baietel?Nike ![]() Ale ------------------------------ “La celalalt sa te duci cu pasi de porumbel. Asadar, sa te apropii de el in mod delicat si cu blandete, pentru ca semenul tau are si el fricile si supararile sale. Are si asa destula greutate pe suflet, ca sa-i mai adaugi si tu“. (Cuv. Iustin Popovici). ----------------------------- 19+ cu bebe mic ![]() |
Dana
23+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
puiutza spune:
Offff....plec la eco.... si nu mai pot sta! As fi vrut sa mai pot sta cu voi! Imi da un tonus....si o bunadispozitie!
Nu stiu daca mai apuc sa intru pana luni.....in weekend avem o gramada de treaba...si nazdravanul de acasa ma alearga de ma termina.
Va pup pe toate si ne auzim luni!

Weekend placut!
Dana
23+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi kitti merci! acu m-am desteptat si eu centura nu port. am inteles si eu ca e mai bine cu decat fara insa si aici e cu asterisc - e vb de centura cu dispozitiv de ala care ti-o tine sub burta. daca nu am de ala prefer sa nu port deloc. n-ati vrea sa facem un album picasa pt poze care sa nu fie public? il facem si ne dam parola numai intre noi. ----- Mami de roza + 20 s ![]() MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Maitreyi daca te deranjeaza centura... poti sa pui un carlig de rufe si n/o sa te mai stranga asa rau deoarece se blocheaza in punctul unde pui tu carligul pe centura (acolo pe unde iese, sus)... si nu mai strage deloc. Asa am facut cand eram insarcinata si este foarte bine, nu/ti trebuie dispozitiv dala... carligul de rufe este 'echivalentul' dispozitivului.

tanamera spune:
Bun venit noilor burtici
!
Fulguta pana la ce ora ai stat ieri la servici?
Nike,Ghiocela trebuie sa va activati PM pentru a primi parola.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
crina-s spune:
Dragele mele va rog mult incercati sa va pastrati veselia pe care ati avut-o de dimineata.
Bun venit burticilor!Bucuria mea va fi maxima cand dragele noastre MADUTZA, IONY, MAYA, IOMUR si nu numai se vor alatura cu cele doua liniute mult asteptate!

20+
crina
cu
julycor79 spune:
eu cred ca intait se aplica reducerea de 25% la salariu normal si apoi pentru concediu se va calcula 75 % din nou salariu redus; iar indemnizatia se va calcula fix ca medie a veniturilor din ultimele 12 luni deci clar va scadea cu aceasta reducere de 15% la salariu
Iuliana
22s si mamica lui David 4ani

roza +