BASESCU DESPRE CIC
Fetelor,
Am urmarit conferinta de presa tinuta de Basescu la Cotroceni.
Imediat dupa conferinta, ziaristii au pus intrebari. Una dintre ele a fost referitoare la diminuarea indemnizatiei de mame.
Base a spus ca aceasta nu va fi afectata sau va fi eventual foarte putin afectata ( in fctie de ce alege guvernul).
Nu stiu exact cand va fi luata decizia finala... probabil ca saptamana viitoare. Asa incat trebuie sa fim cat mai multe luni.
Succes
Raspunsuri
vias spune:
si eu am spus la fel, trebuie sa mergem mai departe cu protestele in strada! Nu-i lasam sa se apropie de noi cu nimic...nu acceptam nimic in minus!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
craciunitza spune:
Voi chiar credeti ca Basescu este strain de masura cu reducerea banilor pentru copii?!? Chiar credeti ca ii pasa de voi si ca va tine partea?
Cine face in tara asta altceva decat ce vrea Basescu?
Totul se face numai la si cu acordul lui.
Nu va diminua nimic si mai mult decat atat, va face in asa fel incat asta sa para ca nu e implicat. Maestru de marketing e Basescu.
hristina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui craciunitza Voi chiar credeti ca Basescu este strain de masura cu reducerea banilor pentru copii?!? Chiar credeti ca ii pasa de voi si ca va tine partea? Cine face in tara asta altceva decat ce vrea Basescu? Totul se face numai la si cu acordul lui. Nu va diminua nimic si mai mult decat atat, va face in asa fel incat asta sa para ca nu e implicat. Maestru de marketing e Basescu. Nu certati copiii cand viseaza! Salutam revenirea in forta a Craciunitzei si sustinem argumentele! Poze |
Salutam revenirea in forta a Craciunitzei si sustinem argumentele! Maestru al distrugerii in masa, recte...
danat spune:
A condus intotdeauna dupa principiul "divide et impera" si demonstreaza asta prin tot ceea ce face.
_
Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.
catalina22 spune:
Aveti dreptate, insa despre pensii si salariile bugetarilor a spus clar ca vor fi diminuate. De ce nu ar fi spus si de indemnizatie? Oricum este clar ca trebuie sa mergem luni.
Am vazut ca pe 1 iunie organizatia T.A.T.A organizeaza un protest impotriva masurii diminuarii indemnizatiei in fata Guvernului.Cred ca este bine de mers si acolo.