Copilul minte, ce atitudine sa am?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Citat:
citat din mesajul lui rrox3

Citat:
citat din mesajul lui ML
La urma urmei, daca nu-l pot schimba pe al batran, macar sa aiba ei un liman, asa-i?

Da, exact asa

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Roxana, parca tot nu sunt impacata cu ce fac, ascunzandu-l. Cumva imi este teama nu numai ca in viitor comunicarea dintre ei va fi si mai saraca decat in prezent, dar si ca baiatul va continua sa faca, una, alta, stiind ca nu are de cine se feri. Am sa vad daca prostiutele raman la nivel de copilarii sau devin mai grave. Deocamdata vad ca este mai bine, in sensul ca imi spune ce nazbatii face, ma ingrijoreaza insa ca nu pare cine stie ce jenat de ele. Astept totusi prea mult de la un copil de 7 ani?

Olimpia iti multumesc, sunt bune ideile pt. ocuparea timpului liber (catei avem, doi, machete mici mai facem, cos de baschet si sah nu, deocamdata). Eu m-am bazat pe capacelele de la prize, "zabrelele" de la ferestre (casa era pe picioroange), am explicat ceva, dar m-am cam culcat pe-o ureche stiindu-le acolo.

P.S. sunt Lorena...

La tzara americana (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Lorena , m-am ramolit, , dau mielul!
Am uitat sa zic ce era mai important, daca pustiul tau ar avea un prieten apropiat care sa vina des in vizita ar fi nemaipomenit!
Cred ca el se gelozeste un pic cu surioara, care automat e mai aproape de mama in proiectele initiate de tine pentru timpul liber si i-ar trebui un "aliat" masculin la chestiile astea.

Pene colorate... cate putin din toate!

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

ML tu nu esti raspunzatoare si nici nu poti controla relatia fiului cu tatal. Asta e adevarul. Sigur ca ii poti consilia pe amandoi, dar in rest e relatia lor. Ai grija de relatia ta cu copiii, asta poti controla si e si responsabilitatea ta. Pastreaz-o autentica si deschisa. Fi alaturi de ei intotdeauna. De asta au nevoie.
Si da, cred ca astepti prea multe de la un baietel de 7 ani

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Olimpia, stii ca nu sunt mai prejos

Sigur ca ar fi ajutat... Ei sunt insa singurii prichindei de pe drum, rudele departe iar daca cineva se hotaraste sa-l aduca pe copil in vizita vin si parintii, nu-l lasa pe copil la joaca si pleaca. Apoi vine o singura data, nu exista ceva de durata.

Roxana, ma bucur vazandu-l ca se deschide in fiecare zi. Incerc sa fiu mai atenta si mai putin pretentioasa.

Am sa ma intorc, daca am nevoie de un umar si va mai gasesc.
Pana atunci un tuturor.

La tzara americana (poze)

Mergi la inceput