*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !!(411)
Raspunsuri - Pagina 5
Amina_Marina spune:
Olgu, alegerea e foarte frumoasa si oricum ai destul timp sa te gindesti si sa alegi imrepuna cu sotisor. Sfia este un nume faorte frumos usor de pronuntat, in Franta e considerat nume elegant mai exact din inalta societate.Sarcina Usoara si un bebe sanatos!
Zoze, Eva sau Paris imi plac, imi place faorte mult combinatia Eva La Rue.
Sarcina Usoara si o brunetica sanatoasa!
Ioana, ceea ce-ti spun acum nu e atac la persoana, dar e greseala ta cu acea poezie , uite in japonia daca copilul e cam plinut e considerata o jignire sau bataie de jos. Aici educatorii se feresc sa dea poezii cu ; eu sunt vulpea cea sireata, eu sunt ca o floarea sau mama e regina sau piranda..
Parearea mea de om umblat in multe tari si avind contact cu multe civilizatii, cind vine acea mamica , cere-ti scuze si spune-i ca n-a fost cu niciun fel de intentie.Daca se intimpla in japonia asta te bagau in comisie.In romania si eu am fost pedagog si mama mea la fel.
Olgutzika spune:
Imi este inadmisibil de rau seara, sa mor de mai inteleg ceva . M-am culcat la 9:15, acum o sa ma uit pe pereti sau la televizor...
Amina, gata, e batut in cuie , am discutat si am convenit, Sara Maria ramane . Comic e ca si fetele sora-mii au acelasi nume de sfant: Ioana-Alexandra cea mare ( si Ioana Sofia a mea ) si Antonia Maria aia mica ( cu corespondenta Sara Maria ) .
Simo, ma bucur mult ca sunteti acasa. Uite ca a fost o zi cu vesti bune de la voi . Hernia aia nu se poate rezolva? Chirurgical, zic. Sau v-a recomandat sa asteptati? Pupa Olga manuta de Mic cu branula .
Ma duc in pat
Olga 13s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
luny spune:
Neatza!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
buna dimi
naty da ai dreptate dar e bine ca ai depistat mai devreme decat mai tarziu si stiu ca la tine glaucomul a aparut din cauza diabetului,cunosc o persoana care are diabet si dupa ceva timp l-au diagnosticat cu glaucom..forma asta de glaucom e diferita de cel ereditar..persoana pe care o cunosc stiu ca s-a operat... si d-zeu sa te ajute
ursuletule
Citat: |
Oricum mi-a trecut stare de rahat, stiu de 3 ani de boala si m-am obisnuit, dar ma mai apuca si pe mine cand imi amintesc ca nu am gresit cu nimic sa duc povara asta. Dar in acelasi timp ma bucur ca este o boala cu care poti trai multi ani, asta daca nu ma trezesc cu un ghiveci in cap |
acum va si va doresc o zi minunata..eu ma duc la bucatarie sa fac niste checuri,are socrela sambata pomana si i-am promis ca-i fac eu checurile..decat vreo 6 cand te mananca ...te mananca..pa pa..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
cami33 spune:
Neata!
Olgu, imi place mult Sara Maria, daca Luca ar fi fost fetita ar fi chemat-o Sara Ioana
Simo, tare ma bucur ca sunteti acasa , sper sa se rezolve toate problemele Micului
Mimo, criminala Teo, ca de obicei
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
Nicoleta spune:
Neata.
Cu numele Ioana... Stefan daca ar fi fost fata ar fi fost Ioana... Matei daca ar fi fost fata ar fi fost Ioana (fireste, daca nu ar fi avut o sora Ioana ). Bb3 daca va veni vreodata si va fi fetita va fi Ioana.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
Olgutzika spune:
'neata!
Sof s-a trezit cu ochii lipiti. Mi s-a parut mie ieri dimineata ceva dubi, dar azi erau lipiti in toata regula. Am programat-o la oftalmologie la 13:30. Am spalat-o pe ochi, erau putin rosii in exteriorul lor, parca si putin umflati, dar in 5 minute si-a revenit, zici ca nu patise nimic...Of! Va tin la curent!
Ramo, dar un test dis-de-morning nu faci ?
Cami, daca aveam baietel, asul pastrat in maneca daca nu vroia omul Alexandru era Razvan Ce mai face mama ta?
Luny, nu ne zici nik? Cum fu Muful peste noapte?
Nicoleta spune:
Uf, Olga, si la Matei a inceput la fel, sper sa nu se lase si la voi cu infectie... nu tuseste, nu are muci? O fi viroza... La Matei secretiile erau urate, cam ca mucii... ochii lacrimau... dupa primele 2 doze de antib i-a disparut totul, mai tuseste rar. Uf!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
Olgutzika spune:
Ca mi-am adus aminte ca vorbeau Mimo cu Luny http://www.zf.ro/eveniment/statul-ar-economisi-800-de-milioane-de-euro-daca-ar-reduce-cu-25-salariile-angajatilor-din-companiile-sale-care-oricum-sunt-duble-fata-de-media-economiei-unde-se-duc-miliardele-statului-6107057/
Sa va zic salariul mediu BRUT in sucursalele din compania multinationala in care lucrez? In care oamenii au plan de vanzari, pe care daca nu si-l fac sunt penalizati pana la minim pe economie?
Pensionarile anticipate si salariile medicilor si profesorilor sunt sursa majora de economie. A! Si indemnizatiile pentru ingrijirea copilului si alocatiile