*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !!(411)
Raspunsuri - Pagina 4
mimonix spune:
Lunypentru inghetata ciocolatoasa! Si inca una pentru ca-i facuta de barbat
Naty ne iubesti pe toate-toate-toate???? Nici la tine nu faceam aluzii fine ca de cand esti tot intr-o pauza, nu ma mai tine memoria asa bine Ca sa fie liniste si pace, zic asa: nu de mult a intrat Kitzy care mi-e draga si careia nici nu i-am urat sarcina usoara si bebe sanatos de nesimtita ce sunt dar profit de ocazie si o fac acum Si a zis asa cu aplomb ca gata, ia o pauza, de parca inainte si mult scria. Acum o sa se supere pe mine, dar eu tare m-am socat si m-am distrat in acelasi timp , pacatoasa de mine . La asta m-am gandit cand am zis, e cea mai recenta amintire de genul asta. OK? Acum o sa se supere Kitzy sarmana , dar n-as vrea sa mai revendice si maine cineva citatul pe nedrept
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
luny spune:
am uitat sa zic de furtuna: stateam in apt Cu Mateiul, intinsi amandoi, ne uitam la tv nitel,fereastra larg deschisa si ii spun ca tuna, fulgera, ploua, copacul din fata geamului se misca etc, descriu eu fenomenele cat mai detaliat pot, apoi la prima tura de bubuieli, zice si Muf: 'becu', bum-bum, poua' si apoi se intoarce si se culca
in alta rdine de idei, husbandul a avut o zi plina de misiuni externe adica intai Caracal city, apoi nu's unde, si m-a sunat de vreo 2 ori, ca a tras pe dreapta masinoiul ca nu mai vede 2 metri in fata din cauza de vijelie si ploi torentiale.. se mira cum era asa calm in Bucuresti.. na, ca a trecut..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Hristos S-a inaltat!
Suntem acasa de la 21,am facut baita-amandoi,bebe doarme fericit cu branula in mana.
Maine la 8 mergem la perfuzie,ii iau si analize. Acum pe scurt:.David a luat premiul II la pian,dintre 2o de copii si asta pt ca a fost tare afectat de ce am patit.Eu eram gata sa ma imbrac sa plecam la Concurs cand a incept Siluan sa tipe,urle nu l-am putut linisti,l-am chemat pe Geo de ne-am uitat la hernie care iesise mult in afara ,am incercat sa o bagam la loc nu am putut,am sunat dr si ne-a zis sa venim de urgenta la spital..David plangea ca vrea la concurs,noi nu mai stiam ce sa facem..asa ca Geo s-a dus cu el,iar eu cu copilu care urla ...in fine,acolo au reusit sa ii bage la loc hernia(nu va zic ce urlete si plansete) dar ne-au internat pt o noapte sa fim sub observatie...o ora a suspinat.Iar dimineata am plecat la celalalt spital unde am inceput tratamentul cu antibiotic...jale mare ....ma rog sa imi dea Bunul Dumnezeu minte ca simt ca ma depasesc toate...!!!
Va ca v-ati gandit la noi
mami de David, Sam si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
mihutza11 spune:
Hristos s-a Inaltat!
La multi ani sot de Cleme!
she galsheava gasii pe aishi!
Cami ce zulufi frumosi!!!!
Mimo mortal Dudel cu inghetata!
brrr Ioana.. cum mai jocuri cu moartea?
off ca si noi am mai patit asta cu fetita-baietel.. chiar acum recent .. ma intreb si eu precum Clau, chiar nu se vede cu cercei si roz/rosu?.. dar nu ca ma afecteaza, doar ma mir si eu..
Dudurutza de unde ai scos mai numele alea?
Ursuleata curaj si think pink!
Naty bafta la Iasi!
off Simo!! Doamne ajuta sa treceti peste astea odata!
Felicitari lui David!
Mica dansatoare
luny spune:
of, mai simo... Doamne ajuta voua!! acuma intaresc ce ti-am spus atunci cand m-ai 'combatut', esti o supermami!
mimonix spune:
Bai Mihule desteapta esti De nume vrusei si eu sa-i zic lui Dudu Ma le-ai inventat tu? Sau iar fac ca atunci cu Dominic si-mi zic ca asa ii cheama pe tatal si pe sotul tau Oricum, daca-i p-asa, eu il propun pe lista si pe Humpty-Dumpty DOUA nume, tacam complet
Simooo bine ai revenit acasa, multa sanatate Micului si tie mintea clara Felicitari lui David
Acum chiar ca plec
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
luny spune:
Muf are si el multe haine rosii, deci d-aici se trage 'fetita'?
Nicoleta spune:
Simo, felicitari lui David! Si sanatate lui Micu, sa-i iasa analizele super maine! Sam ce mai face?
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
Nicoleta spune:
Multa lume ii zicea si lui Stefan ca e fata... Cu caciula pe cap era fetita clar! Cu Matei nu au avut dubii. Sau nu-mi amintesc eu... Oricum, rar il scot in lume...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
ursuleata spune:
Naty, , la babes am fost, la d-l dr. Ceausu, un medic excelent si un om minunat, care acum 3 ani mi-a spus ca nu se vindeca niciodata, decat prin minune sau cu tratament, dar pt asta trebuie sa mi se activeze, ceea ce nu ar fi tocmai indicat sa se intample.
Dc ai antigen Hbe negativ si anticorpi Hbe pozitivi ai 2 sanse: fie sa fii purtator inactiv (dc ai viremie mica sau nedetectabila, transaminaze mici, si nu se recomanda tratament) sau sa fii bolnav cronic cu hepatita cronica activa cu virus mutant (ai viremia destul de mare, transaminaze mari si se recomanda tratament).
In Romania tratamentul cu interferon costa f f f mult si nu as avea bani sa-l fac si oricum dupa ultimele analize nu aveam de ce, iar pt gratuitate treb sa depui dosare si cereri si se acorda doar in ultima faza, adica cazuri grave, ciroza/cancer.
Sa zicem ca as avea si bani, riscul de a nu fi acceptat de organism este f mare si atunci nu fac nicio branza.
Ma tot rog sa ramana boala mea in stadiul pe care il stiam si d'asta mi-e frica sa ma caut
Oricum mi-a trecut stare de rahat, stiu de 3 ani de boala si m-am obisnuit, dar ma mai apuca si pe mine cand imi amintesc ca nu am gresit cu nimic sa duc povara asta. Dar in acelasi timp ma bucur ca este o boala cu care poti trai multi ani, asta daca nu ma trezesc cu un ghiveci in cap
Va multumesc pt cuvintele frumoase, sunteti minunate
Edit: Simo, ma bucur ca sunteti acasa si ma rog si ma gandesc tot timpul la voi. I-am povestit si lui Albert de siluan