Albinute & bondari de mar-apr '07 (141)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Eu recunosc ca unul din noi (eu sau sotul) stam cu Alex pana adoarme. El adormea singur fara probleme pana anul trecut cand l-am lasat la bunici; de cand l-am adus inapoi cere sa doarma cu noi (si sincer il inteleg, dupa ce a stat 5 luni fara noi...). Uneori adoarme in 5 minute, alteori ii ia o jumatate de ora, uneori adormim si noi impreuna cu el si ne mai trezim dimineata Dar astept cu nerabdare momentul in care sa spuna "sunt mare si dorm singur" cum a facut la masa si la imbracat eu cred ca o "cocoloseala" (cum i-ai spus tu) ar ajuta-o sa isi recapete increderea in ea...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Tzuna si eu cred ca Mariei i s-a intamplat ceva sau a auzit ceva ce a facut-o sa-si schimbe comportamentul,eu zic sa ai rabdare si sa incerci sa-i reinsufli incredere in ea,marturisesc ca si eu stau seara cateva minute cu picii in pat dupa ce citim povestea spunem rugaciunea,etc,insa apoi ma ridic explicandu-le ca ma duc si eu sa fac dus,si dusu' la fel ca si fumatul sotului de Gaia e foooooarteeee lung

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

buna, buna!

ce mai faceti mamici scumpe?
va ami citesc si eu din cand in cand. nu ca n-as avea timp, dar acum sunt obsedata sa mai fac un bb si-mi ocupa tot timpul obsesia asta. merg la dr saptamana viitoare sa vedem de ce nu se prinde.
in rest suntem bine, sanatosi. mai restrictivi la cheltuieli, ca deh, asa-s vremurile.

ne gandim si noi de un concediu prin bulgaria. am fost anul trecut si a fost foarte frumos. de litoralul romanesc mi-e sila sa ma apropii. este o japca curata.

cu mancarea nici noi nu stam pe roze. noroc ca eu is mai relaxata din fire si-mi cam bag picioru. daca vrea sa baloteze bine, daca nu, sa stea cu burta goala. l-o roade odata si-odata. ii dau numai la cerere, ca la alaptatul de bebelushi. manaca f bine lactate.
programul nostru este cam asa.
dimi, pe la 7- un bibe de lapte de 240 ml
pe la 10- varianta1: o felie de paine prajita cu almete si pate martinel, putin cascaval.
varianta2: cereale cu lapte, fie cereale crema de bb, fie de la nestle, chocapic, ciniminis, etc.
varianta3: o data pe saptamana un ou, pe care-l manaca greu, amestecat cu almete.

pana-n pranz- o banana, un mar verde sau struguri.

la pranz prefera pilaf, piure de cartofi, ciorbita gusta doar cateva linguri, ardei umpluti cu iaurt.

mai baga iaurturi cu fructe, cereale pe seara. si la culcare lapte.

mananca putin, dar are 15,5 kg la 98 cm.
nu prea manaca la masa si ma dispera ca varsam pe canapea tot timpul.
am avut cateva perioade cu "premii", cu zana maseluta care se uita pe geam la noi, fel si fel de pacaleli. unele au mers, unele nu, sau pe o perioada scurta.
daca mai fac un bb, doamne ajuta, o sa-l bag de la 6 luni pe sarmale.

revin

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Tzuna, chiar cred ca ceva s-a intamplat cu Maria, deci trebuie sa ai rabdare si sa o iei cu binisorul. O sa-si revina cu siguranta !
Kitty, ce sa zic despre concert: a fost AC DC asa cum ii stim - muzica minunata, costumele clasice, un Angus electrizant, sonorizare impecabila. Ca si show , pe primul loc in topul meu ramane concertul Rolling Stones.Acum astept cu nerabdare Eric Clapton, dar aici e mai mult muzica de suflet decat show .
M-am saturat de ploaie si frig si am o stare total neplacuta.Mai bine ma opresc din scris, sa nu va trfansmit si voua .

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Tzuna, noi ne chinuim cu Amalia sa adoarma singura. Si ce functioneaza cel mai bine e sa-i spunem ca trebuie sa stea singura sa faca nani, iar noi mergemm ca avem treaba, si ca o sa mai venim sa vedem dc a adormit. Si dupa vreo 20min mai bagam un pic capul pe usa, si tot asa o sa revenim...Facem cam 3 vizite pana adoarme. Ziua in schimb adoarme singur a fara nici o problema.

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Am intrat special sa citesc raspunsurile vostre.
Ca ceva s-a inamplat cred si eu si s-ar putea sa fi aflat si ce dar investighez mai multe maine.
Ce mi s-a parut mie ciudat e ca nu mai vrea sa adoarma singura si pace. Daca as fi dormit cu ea pana acum, daca era obisnuita sa adoarma cu cineva mai ziceam dar doarme singura in dormitor de la 7 luni, ritualul de culcare nu l-am schimbat:dus/baie, o imbrac in pijama, mananca iaurtul si citim o poveste sau doar rasfoim o carte ,spunem rugaciunea, ne mai pupam/discutam de peste zi pupici si noapte buna. Si pana acum ma mai chema ca ii e sete sau ca a uitat sa-mi spuna ceva si ma duceam din nou fara sa o cert, ba chiar ma amuzau unele motive invocate (ca nu m-a pupat pe nas/barba etc.) dar de la asta la a plange sa nu o las o clipa singura si apoi la chestia de la gradinita cu asa zisa durere de cap.... In fine. In seara asta vad ca e in patut fara sa spuna ceva. Am intrebat-o daca maine vrea la gradi sau sa stea cu bona (ca joia mi-e aproape imposibil s ao duc la gradi si sa ma incadrez si in programul meu de lucru) dar a spus ca vrea la gradi asa ca am pregatit totul si va merge la gradinita.

SHERBI- bine ei revenit. Pai pana acum nu s-a prins ca nu venisera toate berzele inapoi. De acum spor la treaba!

BIANCA- de cand cu plansetele astea a Mariei nici la pranz nu ar dormi singura si tot ma roaga sa stau cu ea numai ca la pranz o pacalesc mai repede. Seara ii explic si eu fie ca am mancarea pe foc, fie ca tb sa fac dus.... si aparent intelege, e de acord cu mine dar cand sa plec o luam de la capat.

Astazi dupa gradinita insa am fost in vizita la niste prieteni cu un bebelus de 10 luni si a fost super incantata. S-a jucat si cu cel mic, si cu catelul (dita-mai parosul alb) si la sfarsit toti erau prietenii ei si nu vroia sa plecam acasa deci s-a comportat exact asa cum o stiu eu. Lucru nu tocmai relevat caci eram si eu acolo. Ideea era ca nu s-a simtit amenintata de baietel chiar dc l-am tinut in brate sau m-am jucat cu el.... Ea vrea doar sa stau cu ea acolo sa ma stie undeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Fetelor!!!!!!! va pregatiti sa sarbatoriti ceva maine? ca nu a mai intrat nimeni pe aici. Nici cafeaua nu a fost facuta azi.... Daca Ioana s-a mutat si are multa treaba.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Tzuna daca mai astepti un picut ca sa fie 12 noaptea dau eu prima sampania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani
tuturor celor care sarbatoresc astazi ziua de nume a lor sau a cuiva drag!

pentru toata lumea, chiar si pentru Rozi care a adormit azinoapte si nu ne-a dat si noua din sampanie!!

Revin, sunt in pregatiri ca pleaca Raul in excursie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Dau sampanie tuturor.Va invit si la o felie de tort virtuala.
La multi ani tuturor sarbatoritilor/sarbatoritelor

Mergi la inceput