FULGUSORI DE NOV.-DEC.2009(70*)
Raspunsuri - Pagina 10
A_driana spune:
helo belo ,fetele' mele
lore, m-am descurcat, dar nu mi-a placut ABSOLUT deloc fara tati, ce sa zic, in fiecare secunda ma asteptam sa intre pe usa, desi stiam ca nu poate veni, dar subconstientul meu tot il astepta....noaptea am dormit, david a fost cam agitat, ca doar lipsea taticul lui din patul mare...
mada, ce cereale ii pui in pireul de legume? orez?
despre mar ce sa-ti spun...daca i-ai dat cateva zile de pireu, 2-3, si nu a avut nici o reactie, io zic ca poti sa-i dai mar sau orice altceva vrei sa-i introduci...
pishko, nu te poti supara pe ei, is niste minuni...si pe mine ma enerveaza cateodata david cand tot caraie si nu stiu ce are, dar imi trece in secunda urmatoare....daca mai imi si zambeste, atunci deja is topita.....apoi ma tot gandesc ca ar trebui sa-i multumesc la Dumnezeu in fiecare clipa ca am asa copil sanatos si cuminte, cand altii saracii sunt bolnavi si vai de ei...in loc sa ma supar pt o nimica toata...
A_driana, de David-Andrei
allexa06 spune:
Fetelor, multumesc pt primire sunteti niste dragute !
A_driana - da, alaptez.Bebe papa doar san, nu am inceput inca diversificarea,dupa 6 luni vom incepe cu sucurile de fructe , abia astept ...sa am baiat mare, care papa si altceva
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
MADALINA_T spune:
Adriana,ii pun cereale cu porumb si orez de la milupa.Ok, saru'pentru sfat.De amrti o bag la merisor pentru acum nu mai am mere in casa.Si maine nu vreau sa ies cu ea pentru ca ink e racita.O sa i-a tati si marti papam.
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
MADALINA_T spune:
Alexa,felicitari pentru alaptatulk exclusiv.La mine n-a functionat nici la David si nici la Sofia.Acum mi-a mai trecut supararea,n-am ce sa fac,macar ca le-am dat 2 luni.E drept,e putin,dar decat deloc,ma gandesc ca e bine si atat.
MADALINA_T spune:
Tare slabuta activitate pe aici.
vias spune:
fetelor...eu va citesc, dar va spun ca toata ziua stau si caut pe net, vb pe mess, telefon
sunt ametita
Pustache in seara asta m-a intrebat "in seara asta mancam si noi ceva, in afara de protest?????"
offfff
plus ca aici la Brasov intampinam si ceva probleme se pare din partea primariei care este PDL-ista.
Va rog eu sa ma iertati...dar voi stiti ca abia astept sa se termine nebunia asta si sa stam linistite la cafeaua de dimineata, da????
sa-mi tineti pumnii...maine poate ma vedeti iar la tv!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
si o ami rog ceva pe My_Lady sa mearga in urma cu 2-3 pagini maxim in urma, sa ia datele Alexei, colega noastra noua si sa le puna in listuta din prima pagina.
Va pup!
Noapte buna!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Laura B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus [green]si o ami rog ceva pe My_Lady sa mearga in urma cu 2-3 pagini maxim in urma, sa ia datele Alexei, colega noastra noua si sa le puna in listuta din prima pagina. |
Sper sa nu se supere Lady , am trecut-o eu pe Allexa pe lista de pe prima pagina. Lady, si nu pui poze? Vreau si eu sa te vad cu noua tunsoare.
Bine ai venit, Allexa!
Camy, bafta! Daca mai apari la tv, scrie si aici unde si la ce ora (Realitatea si Antena prind si eu pe internet, dar nu stau cu ele deschise in mod normal).
Madalina, sanatate si tie si Sofiei, sa va treaca mai repede racelile.
Acusica se face dimineata, va astept cu povesti despre cum ati petrecut peste weekend.
toate fetele si puiutii
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
Laura B spune:
Dienutze, sa-ti traisca fetita si sa va duca multe, multe bucurii!
Pishko, ai spus ceva de o poza? Unde o vedem?
Roxy, i-ai cuparat pana la urma leagan lui Matei?
Mi se pare mie sau nu am mai vazut-o pe Tiusca de cateva zile? Si nici pe Romanitza… Luciandrea?...
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
vias spune:
LauraB azi la ora 12:00 iesim in strada! Sper sa iasa ceva bun! Vin si televiziunile! Sigur ne vor lua interviuri!!! Acum nu sunt sigura 100% ca apar si eu...dar sunt sanse foarte mari!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE