Calcaie crapate
Raspunsuri - Pagina 3
miria_cristina spune:
Eu am incercat toate alifiile minune de pe piata si cea mai buna a fost crema pentru scoamele bebelusilor pe care am preparat-o la farmacie pentru bebe;e meu pe bazade acid salicilic. E nemaipomenita si simpla. De atunci am calcaiele tare fine.
kariguld spune:
daca nu se rezolva cu creme si uleiuri, daca apar si persista crapaturile dupa o perioada de folosire, atunci trebuie consultat medicul.
de cand traiesc in Deutschland, port sosete si vara, f rar nu le pun in picioare. am ajuns chiar sa dorm cu ele, mai ales iarna. si ajuta la mentinrea pielii catifelata.
acum sa nu credeti ca-s asa batrana
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
SIMONABB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina Eu am incercat toate alifiile minune de pe piata si cea mai buna a fost crema pentru smoamele bebelusilor pe care am preparat-o la farmacie pentru bebe;e meu pe bazade acid salicilic. E nemaipomenita si simpla. De atunci am calcaiele tare fine. Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
ce sunt alea "smoame" ? si la ce farmacie se prepara creama asta ?
multumesc
miria_cristina spune:
Scuze, ca am scris gresit!
Era vorba de SCOAME, adica niste cojite care apar la bebei in primele luni de viata.
Iar crema are o compozitie extrem de simpla: Ac.Salicilic de 2% sau 5% si vaselina. Si se poate prepara la orice farmacie cu laborator.
mirunajr spune:
Si eu am avut astfel de probleme...Am folosit si eu produse de la dr Scoll, dar pe mine nu m-au ajutat. Mi-a facut insa foarte bine o crema foarte ieftina de la garnier.. acum nu mai am probleme.
absoluta spune:
Pentru coate puteti recomanda ceva? De la sarcina am coatele foarte aspre si crapate, albe...