Calcaie crapate

Calcaie crapate | Autor: andreutac

Link direct la acest mesaj

De cand ma stiu am niste calcaie foarte urate, crapate si cu pielea foarte tare. In general rezolvam problema la pedichiura, daca mergeam constant, insa in ultimele luni am neglijat aspectul si situatie s-a inrautatit.
Am vazut ca exista 2 aparate - Perfect Pedi si Viakallo. Intrebarea mea este daca le-a folosit cineva si cu ce rezultate. Nu m-as incumeta sa arunc niste bani aiurea, fara recomandari. Poate ma ajutati.
Multumesc,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

andreuta, tu incerci sa rezolvi efectul, nu cauza

ai incercat suplimente alimentare speciale pentru sanatatea pielii ? cum stai cu analizele, ai depistat vreo carenta de vitamine/minerale ?

se spune ca pielea uscata denota un deficit de vitamine in organism (A, D, E)

am inteles ca vitamina A uleioasa este foarte buna pentru uz extern, se maseaza pe zona cu probleme; la fel si untul de shea; poti aplica seara crema speciala de hidratare ptr calcaie (in strat gros) si iti pui o pereche de sosete (cu talpa dubla, de preferat, sa nu iasa crema prin soseta si sa-ti pateze asternuturile/salteaua); se gasesc o gramada de astfel de creme, ori in farmacii, ori in gama de cosmetice distribuite in sistem MLM (oriflame, life care, avon)

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cremele pe baza de uree sunt foarte bune pentru problema asta. Se gasesc la farmacie. De exemplu Tractopon (15% sau 30%) sau crema de la Dr.Scholl pt calcaie crapate, care e tot pe baza de uree.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cu d-asta de la scholl am rezolvat si eu, acum am spuma, arata ca o spuma de par, foarte buna. Si in paralel iau cavit la greu.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Si pe mine produsele de la Dr.Scholl m-au ajutat f.mult.
Indiferent ca e vara, iarna, in fiecare seara la dus le frec cu piatra ponce, dupa le sterg f.bine,(sa fie uscate, atat ele cat si mana) si le masez cu www.youtube.com/watch?v=BG2gFWrGWb8&feature=related" target="_blank">rough skin remover.

Dupa le masez cu Heel repair cream, iar bataturile din talpa cu Hard skin reducing cream. In acest fel nu mai am probleme. Daca nu fac acest lucru zilnic, intr-o saptamana le am crapate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Si eu sunt de acord ca pielea prea uscata, calcaie crapate, denota o lipsa de vitamine, minerale in corp.
Eu vad imbunatatiri mari dupa ce iau Omega 3-6-9 si ulei de catina, sau mananc avocado cu multa lamaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

http://www.genmar.ro/index.php?idProd=49&idSub=6&idDom=1
Asta folosesc eu cind imi amintesc.Efectul e temporar si daca nu te tii de treaba ,isi revin mai repede decit poti tine tu ritmul.E acida,asa ca trebuie intinsa cu capacul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri!
Uitasem de untul de shea, pe care l-am luat si l-am folosit de cateva ori, incerc si cu el, plus ca mi-am luat Tractopon 30%. Sper sa ma ajute, ca au venit caldurile si as trece la sandale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Eu mi-am luat de la Gerovital o crema de calcaie si e super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu am folosit cu rezultate foarte bune o crema pentru calozitati de la Uriage.

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Calcaielor mele le-a mers foarte bine cu crema de picioare de la Garnier.
A facut minuni. Ma spalam pe picioare, ma dadeam cu crema aceasta si purtam sosete. Am fost foarte multumita si nici nu e scumpa, in jur de 10 lei. e un tub rosu.

Mateisi Ilinca

Mergi la inceput