Aradence DC (142)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
M-am uitat pe net la vreme....jale, iti vine a plange. Adio rochite vara asta, geaca si blue-jeans

SERIOS?

Flavia, incearca pe Eminescu, nu stiu cum se cheama magazinul, undeva pe stanga(cred ca Vety). Sau pe Bulevard, de la Primarie cum mergi spre tine, urci ceva scari (sper ca ai inteles ceva din iesplicatiile mele ). In rest habar n-am....

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

salutare.
Multumesc mult pentru urari!

La multi ani Ildi si Teo!

Am pus ceva poze, ar mai trebui sa mai primesc cateva, deocamdata le puteti vedea pe astea. http://family.webshots.com/album/577742974fUQaby

Fug la nani!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Diana, faine pozele. Cea mai faina e prima in care e Vlad pe bici, cum se vede el clar si restul in miscare. Super!
Flavia, sunt si in mall rochii si undeva langa Cameleon pe centru cica mai sunt. Intreab-o pe Lavi ca si ea a cautat, dar pana la urma isi face la "stilista". Si io tre' sa-mi caut pentru august pt. nunta.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Urez si eu La multi ani aniversatilor Timi, Teo si Ildi!
Diana, faine pozele si copilasii...
Alina.a, cum mai ela gradi?
Flavia, nu prea stiu de rochii...
E chiar ciudata vremea...Vreau caldura...
Miha, cum mai esti? Te-am claxonat intr-o zi pe la Podgoria...

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

saluti

va multumesc din suflet pentru urari, La multi ani si lui Teo si Timeei si tuturor Constantinilor si Elenelor si in avans pt duminica ca sigur numai intru La multi ani ADA
In rest si eu mi-am facut analizele ,bune doar sideremia si cate ceva in tabelul leucocitar ,deci anemia imi da cu siguranta starile de ameteala . Nici cu dintii nu stau prea bine ,duminica seara a inceput sa ma doara o masea de m-a innebunit pana marti cand am fost s-o rezolv ,acum e mai bine ,dar mamaa ce preturi au astia la stomatologie de-ti vine s-o iei la fuga ,eu n-am mai dat de mult pe la dentist ca doar asta o am si acum cu hiba ,dar oricum mi se pare mult.

Miha cum mai esti? Ti-ai revenit?
ALINA A cum e cu gradi? sa ne mai scri. Cam toti la fel reactioneaza si e normal ,am scris si eu daca ai citit asa pe scurt si cu David ce showuri aveam ,ce declaratii la despartire ,acum in schimb face declaratii unei fetite ,i-a spus intr-o zi mamei fetii ca e prietena lui si ca el o iubeste ,iar fata simte la fel ,din ce i-a spus ea mamei.Of de scumpi sunt,fetita e o bombonica ,are fimiu gusturi

we placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Multumesc de urare Ildi.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna dimineata,

Haideti la o .

Eu sunt la munca si tareeeeee mi-e somn. As mai fi dormit si lenevit in pat. Si casa zboara si nu am chef de facut curat .

Mersi de idei cu magazine de rochii, o sa imi fac candva timp sa ma plimb nitel.

Mergi la inceput

DianaR, superbe pozele si copilasii ....si torturile!

Ildi, mersi ...eu sunt si Elena!
Trebuie sa iei ceva fier... Ai fost cu analizele la dr.?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA cu intarzaiere la multi ani! La fel si celorlalti sarbatoriti!
MIHA cum mai esti,te deblocasi de spate? Cum e Matia cu inotul?
ALINA33 unde ai gasit prognoza aia ?
FLAVIA spor la gasit rochie.Si tie ADA la fel.Si eu am o nunta in august,asa ca ma intereseaza problema
ILDI va sa zica asa cu David mare gagicar
DIANA faine pozele,mi-a placut Timea cu rochia aia si aia cu Vlad pe bicicleta e super.
CRISTINACSA cam scurta ca de obicei
ALINA.A cum fu a treia zi la gradi? Diana mea a fost super in primele trei zile,a stat la program lung fara sa comenteze,doar in a patra zi a tras un show ... a inceput de-acasa sa spuna ca nu vrea sa mearga ,iar cand a lasat-o acolo taica-su a tras un show super dar doamnele lor erau dotate cu bombonele,in primele luni asa ii calma instant pe plangareti Dupa aia totul a fost ok,ca a inteles ca prezenta e obligatorie nu optionala ca la locurile de joaca.Dar ea de la doi ani isi dorea sa mearga la gradinita sa se joace cu copiii,asa ca la doi ani si 8 luni cand a inceput deja era super-pregatita teoretic cu ce o asteapta pe-acolo.
ANCA16 cum stai,incepem cu majoretele?
GABI? CLAU? RESTUL ... ?
Io am trei vesti una rea si doua bune.Aia rea e ca Diana e cam mucoasa,Tudor usor mucos si io semi-ragusita.Alea bune-s ca maine o intindem la tzara in Bihor si ca ... am masinaaa

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Moniiii, felicitari pentru masina! Sa o conduci sanatoasa! Musai sa pui poze s-o vedem.
Sanatate si distractie placuta la Bihor!

Si noi avem nunta in 26 iunie! Nu-mi mai cumpar nicio rochie ca gasesc eu ceva prin dulapuri.

La multi ani Ada!
Sa ne traiesti si sa fii sanatoasa!

Mergi la inceput