Aradence DC (142)
Raspunsuri - Pagina 6
anca16 spune:
Dragi mamici, in curand o sa fiu si eu printre voi .As vrea sa va rog, pe cele care ati nascut la Matern si vreti, sa imi trimiteti PM cu tarifele..eu sunt pe ultimii 50 m si trebuie sa imi pregatesc plicurile.
Multumesc
tuturor
38+ cu Razvan
alinamoro spune:
Citat: |
Poate pune Alina m ceva poze sau filmulete sa vedeti ce fain a fost, ca am vazut ca a filmat Calin. |
Ada, incarc acum cateva poze si 2 filmulete (astea se incarca ff greu). Calin a pozat si filmat cu telefonul. Mi-a zis ca a fost super, de fapt am vazut si eu din poze si filmulete.
V-am vazut si pe voi, pe Ioana, Ovi si Pufuletii.
A, Dragos a fost tare incantat de Nicolas si de freza lui, a zis ca asa scump ii ca o fetita.
Poze, incepand de AICI (spre stanga) si 2 filmulete.
De azi dimineata am inceput sa scriu mesajul, dar abia s-au incarcat filmuletele.
Fug la lucru.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Somleac spune:
m-am blocat de spate.sunt in pat de dimineata.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
adablackcat spune:
Off Miha, cand erai si tu mai bine... Sanatate multa si tie si puiutilor!
Alina m, nu pot vedea nimic.
Anca, nu stiu ce sa-ti zic ca eu doar moasei i-am dat.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
X-ray spune:
of miha imi pare tare rau...eu pe sotz l-am pus pe picioare cu ceva unguent"puterea ursului" sau ceva cu ursul si antiinflamatoare si calmante...multa sanatate!
ada am fost si eu odata cu eli prin mol si am prins,fara sa stim, un concurs intre doua gradinite.atunci tare incantata era de mersul la gradi si de copii....
nu stiu de ce dar eu nu pot vedea pozele alina...
azi nu a plans deloc la gradi dar nu vrea sa manance.toti mananca si ea umbla...dar nu-mi spune de ce ,mai trebuie sa lucram la asta.
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...
alinamoro spune:
Ada, alina.a, se vad pozele acum, erau pe privat.
Miha, imi pare rau...asa din senin te-a apucat sau ai facut ceva efort?
Anca, ti-am trimis PM.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
Neata,
Cu intarziere,
Timeea
Diana, sa va traiasca mica printesa!
Am reusit sa vad doar o parte din poze, sper sa le vad azi pe restul.
Miha, cum ai reusit? Pe mine m-a mai lasat durerea si amorteala, dar ma duc la fizioterapie luna ce vine.
Io am ramas singura la munci, colega e in concediu o saptamana. Mi-am vandut masinuta aia veche asa ca am scapat de o grija.
Fetele, unde gasesc rochite mai elegante, nu de seara, dar sa mearga la o nunta, ieftine si faine???
flavia ramona spune:
Am uitat,
Anca, eu am nascut cu cezariana si pe atunci (2006) am dat 150 euro la dr, la moasa nimic si nu mai tin minte cat la anestezist (parca 150 lei).
Nastere usoara sa ai.
alina33 spune:
Salutare, Flavia este ceva targ la Kaufland si mai mult am fugit pe acolo, dar fugitiv am vazut si ceva rochite vaporoase. Incaltari din piele (cita piele ecologica nu stiu) la preturi bune.
Trebuie sa merg intr-o zi sa ma uit la incltari in voie.
Miha, baie au doar vinerea, asa ca daca n-are scoala sambata ai putea sa-l lasi...tu stii.
M-am uitat pe net la vreme....jale, iti vine a plange. Adio rochite vara asta, geaca si blue-jeans
Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro