Aradence DC (142)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Am uitat ceva:

Ce ziceti de o iesire duminica pana la Timisoara, cu copii, la gradina zoologica??? Inca nu stim daca mergem cu trenul, ca si anul trecut, sau cu masina. Cine doreste sa vina???
Clauuuuuuuuuuuuu fa bine si ceteste ... ca tu ai zis ca vrei amu ceva vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Alinush, am fost la dr. Gorgos la Laser, tare mi-a placut de ea, ne-a dat recomandare pt Singulair, a zis ca trebuie sa ia macar 6 luni.
Flavia, si-a gasit Ioana om? Daca nu, as putea sa vorbesc cu varu-meu, cu Radu (cred ca il stii tu), sa vad daca e disponibil. El ne-a facut si montat si patul si dulapul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

No, avem hamster. Atata m-a batut Tudor la cap ca vrea un animalut ca pana la urma i-am luat.
A fost super asera la Ada. Iar ne-am umflat burtile cu bunatati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzica

No, avem hamster. Atata m-a batut Tudor la cap ca vrea un animalut ca pana la urma i-am luat.

Sa va traiasca!
Mie nu-mi plac...ioi ce frica mi de ei ...si scarba...
Si Dragos a zis mai demult sa cumparam ca aveau vecinii de deasupra si tare mult ii placea.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Salutare! Acum incarc pozele. Luati o pana atunci.
Flavia, io cu pruncii venim duminica. O sun pe Clau azi daca vad ca nu da semne pe aici sa o intreb si pe ea.
Gabi, sa va traiasca hamsterul, ca am inteles ca nu are prea mare durata de viata in general.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

pozele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citesc mai citesc
Ma gandeam acum cateva zile la faptu ca s-ar putea sa organizati o iesire pe duminica si ca si pe asta am sa o ratez ca am nunta sambata Avem nunta la o prietena de a mea si e la Santana, deci clar eu duminica nu voi fi buna de nimic...si luni la 5 trezirea ca-s de dimineata

Alina, da, de o luna ne-au bagat pe 2 schimburi, dar e bine, mi-e chiar imi place...in saptamana in care sunt de dimi, la maxim 3 sunt acasa...de dupa-masa e mai nasol un pic, in sensul ca il vad pe Raul doar cand e la inot, dar vine vacanta si o sa-l vad mai des.

Moni, ce m-am distrat de Tudor...e voinic, nu se lasa cu una cu doua
Apropo, sa folosesti sanatoasa masina!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Ada, La multi ani!, cu intarziere. Scuze!
F. faine pozele!
Inca o portie de descretit fruntea:
6 motive pentru care sa nu te superi pe copii …

1. O fetita vorbea cu profesorul despre balene. Profesorul spunea ca este fizic imposibil ca o balena sa inghita un om pentru ca are gatul prea stramt. Fetita i-a spus ca prietenul ei Johan a fost inghitit de o balena. Iritat, profesorul i-a repetat ca acest lucru este fizic imposibil. Fetita i-a raspuns: "Cand am sa merg in rai, am sa-l intreb pe Johan". Atunci, profesorul a intrebat-o: "Si daca Johan a ajuns in iad ?" si fetita i-a raspuns: "Atunci, ai sa-l intrebi tu"

2. La o gradinita, educatoarea i-a pus pe copii sa deseneze. In timp ce se plimba printre ei, a observat o fetita care era foarte concentrata asupra desenul ei si a intrebat-o ce deseneaza. Fetita i-a raspuns ca il deseneaza pe Dumnezeu. Educatoarea i-a spus ca nimeni nu stie cum arata Dumnezeu. Fara sa isi ridice privirea de pe desenul ei si la fel de concentrata pe pictura, fetita i-a raspuns: Ai putina rabdare, imediat vor sti !

3. Parintii discutau cu copiii lor de 5 si 6 ani despre cele 10 porunci. Dupa ce au ajuns la porunca despre cum "sa-ti cinstesti parintii", copilul cel mic i-a intrebat daca exista vreo porunca si pentru parinti despre cum sa-si trateze copiii. Cel mare a raspuns fara sa stea pe ganduri "sa nu omori"

4. O fetita statea langa mama ei si o studia. La un moment dat, a observat cat de multe fire de par alb are pe cap si a intrebat-o de ce. Mama i-a raspuns: "De cate ori ma superi, sau faci un lucru rau si eu sunt nefericita, imi iese cate un fir alb". Dupa cateva momente de gandire profunda, fetita i-a raspuns: "Deci asa a ajuns bunica sa aiba tot parul alb …"

5. Elevii dintr-o clasa au fost fotografiati pe rand. Profesoara i-a sfatuit sa ia fiecare toate pozele celorlalti pentru ca atunci cand vor creste mari sa spuna "Iat-o pe Jennifer, este avocata" sau "Iata-l pe Michel, e doctor". O voce micuta din fundul clasei, striga: "Si iat-o pe doamna profesoara, e moarta"

6. Un profesor le preda elevilor despre circulatia sangelui. Ca sa fie mai clar, le-a dat un exemplu: "Daca voi sta in cap, tot sangele se va duce in jos si voi fi rosu la fata. E clar acum ?" Un elev insa, avea o nelamurire "Atunci cum se face ca daca stau in picioare, acestea nu devin rosii". Colegul de banca ii sopteste imediat "pentru ca picioarele tale nu sunt goale.

Si inca una:
Raspunsuri date de copii din clasa a doua la urmatoarele intrebari:

De ce a facut Dumnezeu mame?
1). Ea e singura care stie unde e banda de lipit.
2). Mai mult ca sa curete casa.
3).. Sa ne ajute pe noi cind ne nastem.

Cum le-a facut Dumnezeu pe mame?
1). El a folosit pamant, cum ne-a facut si pe noi.
2). Magie, plus putere suprema, si a amestecat mult.
3). Dumnezeu a facut mame la fel ca mine si tine .... Numai ca el a folosit piese mai mari...

Din ce ingrediente au fost facute mamele?
1). Dumnezeu a facut mame din nori si par de inger si cele mai frumoase lucruri din lume si o masura de severitate.
2). Ele trebuie sa aiba startul din oase de om. Dupa aia s-a folosit foarte multa ata, ma gandesc.

De ce Dumnezeu te-a dat pe tine mamei tale si nu la altei mame?
1). Pentru ca noi sintem neamuri..
2). Dumnezeu a stiut ca ea ma iubeste mai mult decat mamele altor oameni.

Ce fel de fetita a fost mama ta?
1). Mama mea a fost totdeauna mama mea si nimic altceva.
2). Nu stiu, ca nu am fost pe vremea aia, dar cred ca a fost mare sefa.
3). Altii imi spun ca ea era buna candva.

Ce a trebuit sa stie mama ta despre tatal tau inainte ca ea sa se casatoreasca cu el?
1). Numele lui de familie.
2). Ea a trebuit sa stie trecutul lui. Daca a fost un escroc? Daca se imbata cu bere?
3). Daca face cel putin $800 pe an, daca el a spus ’nu’ la droguri si ’da’ la treburile casei?

De ce mama ta s-a casatorit cu tatal tau?
1). Tatal meu face cele mai bune macaroane din lume. Si mama mea mananca mult.
2). Ea a devenit foarte batrana si nu mai putea sa faca nimic fara el.
3). Bunica mea mi-a spus ca mama mea nu a avut sapca gindirii pe cap cand s-a maritat cu tata.

Cine-i boss la voi in casa?
1). Mama mea nu vrea sa fie boasa, dar ea trebuie sa fie pentru ca tatal meu e pampalau.
2). Mama e. Poti sa-ti dai seama dupa cum face inspectia camerei mele. Ea vede orice sub pat.
3). Eu cred ca mama e, numai pentru ca ea are mai multe de facut decat tatal meu.

Care-i diferenta dintre mama si tata?
1). Mama lucreaza la lucru si lucreaza acasa, iar tata lucreaza numai la lucru.
2). Mama stie cum sa vorbeasca cu profesorii fara ca sa-i sperie.
3). Tatii sint inalti si puternici, dar mama are puterea reala, pentru ca ea este cea pe care o intrebi cind vrei sa perteci o noapte acasa la prieteni...
4). Mama are magie, ea te face sa te simti bine fara doctor.

Ce face mama ta in timpul liber?
1). Mamele nu au timp liber.
2). O auzi pe ea zicand ca plateste facturi toata ziua.

Ce ar trebui sa schimbe mama ta, ca sa fie perfecta?
1). In interior ea e déjà perfecta. Pe dinafara cred ca ar trebui o operatie de frumusete.
2). Dieta.

Daca ai putea sa schimbi ceva la mama ta, ce ar fi?
1). Ea ma obliga tot timpul sa imi tin camera curata. As sterge asta din ea.
2). As face-o mai desteapta. Atunci ea ar sti ca sora mea e cea care a facut prostii, si nu eu.
3). Eu as dori ca ea sa scape de ochii invizibili de la spatele capului.

Cind te opresti din a zimbi, trimite altor mame, bunici sau matusi….. sau oricui are de-a face cu copiii, sau are nevoie de un zambet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata.
ADA mersi de cafea.
ANCA mersi si tie,faine!
GABI no ai si sobolan acum
FLAVIA aseara cand ne intorceam acasa de la joaca numai ma trezesc ca ma intreaba Diana cand vine Bogdi la noi
Cu ce mergeti la Timisoara? Parca as merge si eu cu Diana,dar e cam aiurea ca-s cu dintii de sus din fata lipiti provizoriu si deja se misca tare.Deci nu pot manca cum trebuie in public Sau ii iau jos si arat ca naiba

Diseara la 18 e concert Cleopatra si Pavel Stratan la Carrefour,nu veniti? Noi i-am promis Dianei ca o ducem si acum sper sa nu ploua fix atunci.

Ati vazut asta http://www.ziare.com/stiri/eveniment/un-copil-s-a-inecat-intr-un-bazin-la-baile-felix-1018392 ???

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Io am zis sa mergem cu masina, desi copiii vor cu trenul... Daca vreti cu trenul musai io ma supun majoritatii. Clau, imi pare foarte rau ca nu poti veni!!!
Anca, foarte faine raspunsurile alea, o sa-i intreb si eu pe ai mei. Desi ar trebui sa-i intrebe altcineva, ca de mine o sa le fie jena sa raspunda chiar ce le trece prin cap. Multumesc de urare!

Mergi la inceput