Aradence DC (142)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Moni, razboaie de-asta o sa tot fie, cu timpul o sa inceapa Tudor sa inteleaga ca Diana e mai mare si are acces la mai multe, si o sa se impace cu ideea. Si la noi a fost scandal mare de tot cu Vlad cand am inceput sa o las pe Iulia sa mearga la magazinul de langa noi singura. A facut tambalau de cateva ori si acum nici nu ne baga in seama cand o trimit, doar ii spune sa-i ia si lui ceva. In concluzie...mai asteapta si tu vreo trei ani si se mai calmeaza situatia.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ADA ai noroc ca e asa intelegator totusi Vladut.Io il aveam pe frate-meu mai mic cu 5 ani decat mine si nu vrei sa stii Trebuia sa ma culc si eu la amiaza ca altfel nu voia nici el sa doarma iar seara ma prefaceam ca dorm pana adormea el si apoi ma chema mami pe furis sa ma pot uita la TV la vreun film. Ca sa merg cu fetele la hinte fara el urcam pe bloc si coboram pe la scara D (noi stateam la A) ca sa nu ne vada ca plecam ca altfel trebuia sa car puradelul cu mine asa scandal facea Si Tudor e "leu" fix ca si frate-meu ,asa ca ma astept tot la faze d-astea Aseara l-am luat de 20 de ori de la masa Dianei si tot acolo se intorcea in viteza mare in patru labe si din dormitor ... iar cand am inchis usa s-a ridicat pe ea si da-i si urlaaaa

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Ioi, faza asta cu somnul de amiaza e si la noi. Dar de multe ori adoarme si Iulia cat sta in pat ca sa adoarma Vlad. Dar se intampla cateodata sa mearga doar Iulia de acasa cate un weekend la Elisa, prietena ei, si Vlad accepta foarte usor de multe ori. Poate pentru ca e asa mamos si-i place sa ramana cu mine. Mai face el si scandal, dar ii tot explic ca au nevoie si fetele sa fie doar ele doua. Nu stiu cat intelege, dar asta e. Bafta oricum!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Mergi la inceput

ADA al meu nu-i niciunul mamos ...

Mai, voi ati patit ca dupa nastere sa va vina mesntruatia abundent? Dupa Diana mi-a venit doar o luna asa dupa care s-a reglat.Dar acum deja au trecut cateva luni si tot asa nasol e De ieri pana la ora asta am consumat aproape 20 de OB "normal" ... cred ca trebuie sa ma pun sa imi cumpar si fier.

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Moni, si mie mi s-a schimbat debitul dupa nasteri. Dupa prima si pana sa raman cu Vlad mi-a venit mai abundent decat inainte. Acum sunt mai binisor, dar tot mai mult imi vine decat imi venea inainte. Eu ob pot folosi doar in ultima zi, ca in primele intr-o ora si ceva e full. Capisci??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Neata,

Mama am o zi turbata rau ... pfuu ... un client tampit, nici macar nu-i al meu da trebe sa ma ocup de el .

A fost fain aseara. Am ajus si noi, am facut dus, la Bogdi i-a mai trebuit ceva sa pape si apoi nani pana dimineata.

Ada, multumim pentru tot, ca de obicei a fost totul foarte bun.

Moni, mie nu mi-a venit asa abundent dupa nastere, cel putin nu tin minte sa fi fost asa semnificativ.

Carmen, sa vezi ce incercam noi sa ne mai aducem minte una alta de prin scoala .

Miha, ai dreptate cu copii, chiar ca nu mai au prea mare nevoie denoi. Parca acum am apucat sa ne mai spunem alta cap coada, nu ca alte dati cand nu apucam sa terminam nicio fraza ca ne intrerupea careva.

Ildy macar au dormit pana dimineata???

Fetelor are Ioana o rugaminte ... ea trebe sa se mute acum zilele astea si are nevoie de cineva care sa ii demonteze mobila sa o poata duce in locuinta noua si acolo sa o monteze din nou, daca stiti pe cineva sa o sunati sau sa ii trimiteti sms cu nr de tel al persoanei respective. Ea nu poate intra pe net.

Mergi la inceput

ADA aoleu sper sa nu ma tina atat.
FLAVIA vreti sa mergeti in Egipt?
ALINA33 si eu m-as duce sambata la strand,sper sa fie vreme ok.Si sper sa se fi inselat aia cu prognoza de-o citisi.Recent am citit ca ar fi cel mai cald an din istorie in Europa
ILDI am uitat sa iti raspund,nu merge frate-meu cu noi si nici nu m-as aventura cu copiii in masina pana is asa mici.Ai mei is d-aia care nu stau locului nici din greseala !!! Numai daca dorm ... Deci in masina e chiar jale daca dureaza drumul mai mult de 2-3 ore.
Noi am fost cu trenul cand avea Diana un an jumate si apoi cand a avut doi ani jumate.La plecare a fost perfect de ambele dati ca am mers noaptea la cuseta si a dormit tun,doar de la Bucuresti la Constanta s-a mai plictisit prin tren oleaca.In schimb la intoarcere am venit pe bucati ca era doar tren de ziua.Astfel in primul an am inoptat o noapte la o prietena in Bucuresti si trei nopti ne-am oprit la Predeal.In al doilea an ne-am oprit trei nopti la Busteni.De fiecare data a misunat Diana intr-o veselie prin tren am luat bilete cam la Intercity si la clasa intai sa fie cat de cat curat si neaglomerat si a fost super ok.A mancat mancare de la toti calatorii numai pe a noastra nu Anul asta nu stiu cum o fi la intoarcere cu Tudor ca nu avem in plan opriri ... adica m-as mai opri eu vreo 2 nopti macar pe Valea Prahovei daca ar mai fi bani,dar nu prea intrevad.Ma bazez totusi ca fiind si Diana si cele doua fetite mai mari un pic ale prietenei cu care merg va avea Tudor ce viziona si nu va fi extrem de plictisit.Desi parca tot sper la o mica halta si la munte ...

Mergi la inceput

Moni, nu tin neaparat sa ma duc in Egipt, doar ca era o oferta last-minute, cu plecare in 8 iunie, ieftina si buna si ar fi fost fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Ratai intilnirea, ca n-am mai intrat ieri...Asta e...Macar am fost la registru' cu bilantu'...
Ildi, acu le-am acut pasapoarte fetelor, din alea biometrice, nu se mai trec copiii pe pasapoartele parintilor. Dureaza 14 zile...
Flavia, cit era in Egipt?
Chiar, pe unde mergeti in concedii?Noi inca nu stim...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Cristina, era 457 euro all inclusive, cu toate taxele de aeroport si viza incluse. Pretul era valabil in camera dubla, deci doar pt mine si B as fi platit ca si cand m-as fi dus cu alt adult.

Mergi la inceput