Aradence DC (142)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA esti o scumpa O sa ma benoclez ce si cum si pe urma sa vedem care si daca-s dispusi si sa trimita in alt oras,ca de-aia nu m-am agitat pana acum sa caut pe net.
Ce adresa are nenea ala cu pantofii? Ca si pe mine ma intereseaza incaltaminte pentru Tudor pe cand incepe sa umble serios

Eu am fost pe-afara cu Tudor si numai bine m-a pescuit si pe mine Flavia ca tot e mare pescarita Era cu Bogdi si am tras o plimbareala super impreuna.Pai cu asa companie sa te tot plimbi cu caruciorul. Pe urma am cules-o si pe Diana care era la mami jos in fata blocului.Au apucat si un pic de fugareala Diana cu Bogdi,iar la despartire Diana voia musai sa mai urce Bogdi si sus la noi, ca se plictiseste

Ma bag sa ma uit la linkurile alea si pe urma ne pregatim de baie si operatiunea nani.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Ada, La multi ani, cu intirziere...
Moni, e faina masinuta...Deci tu esti singurul sofer din casa...
Ale mele abia s-au pus in pat, sunt de groaza seara...
Merg si eu la nani...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaxena spune:

buna,sunt noua pe aici e cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
Ce adresa are nenea ala cu pantofii? Ca si pe mine ma intereseaza incaltaminte pentru Tudor pe cand incepe sa umble serios

Moni, ii in Sanicolau pe str. Pescarus, nu stiu numarul, dar are firma afara (Avus Impex). Cum intri pe strada imediat pe stanga. Am si un numar de telefon, nu stiu daca mai e valabil: 0257-278063.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

monica 70multumesc pt ajutor .incerc sa vb cu mamici din arad si nu prea am reusit.sper sa reusesc pina la urma.multumesc

Mergi la inceput

fetele stiti cumva daca este la arad vaccinul de la 2 luni pt ca mia zis doctorul meu de familie ca trebuie sa il cumpar ca nu il au

Mergi la inceput

Bine ai venit Oanaxena!

Citat:
fetele stiti cumva daca este la arad vaccinul de la 2 luni pt ca mia zis doctorul meu de familie ca trebuie sa il cumpar ca nu il au

Nu se gaseste nicaieri in tara, nu doar la Arad (ma refer la cel gratuit prin medicul de familie), din pacate... Si in farmacii il gasesti destul de greu, trebuie sa faci comanda.

Poftiti fetelor la cafeluta!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Maammaaa Alina ce matinala esti azi! Lucri de dimi? Ai fost la reinscrieri la gradi? In ce o imbraci pe Ade la carnaval? Ai mei si-au ales din Aradu' Nou costume de ingeras si Batman.
Flavia, si mie imi place la pescareala, da' n-am mai fost de mult. Si io imi pun singura viermele, desi nu-mi place!
Moni, am uitat sa-ti urez una alta de masina. Sa o conduci mult si bine fara evenimente neplacute. Deci tu si Flavia tre sa dati de baut cand va mai umpleti buzunarele, ca acu' ma gandesc ca-s cam goale!
Miha a fost ieri sa-si sustina gradinita la Atrium Center. Asteptam vesti, sa vedem cu cine ne confruntam in Marea Finala.
Oanaxena, bine ai venit. Ia baga mai multe informatii acilea, copii, stare civila, data nasterii, alea alea...
Cristina, multumesc de urare! Tare frumoase si mari sunt fetele tale, chiar au crescut mult de cand nu le-am vazut live.
Aaaaaa...era sa uit: tortul era mic, de vreun kil jumate, de cioco. Deci nu incapea nici un gigolo mai micut in el.
Am putea sa ne intalnim pe undeva pe camp, sa ne jucam cu palete, mingi, coarda, elastic... Dupa-masa fac clatite, cine vine la mine? Serios!
Cristina Rubi, vreau poze din concediu!!!!!!!!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina m, cum a ramas cu vaccinul ala ce s-a amanat? Stii ca vorbeam candva cand erau mai mici Ade si Vlad ca le face pe la 4 ani... Ca pe mine nu m-a anuntat nimeni nik.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Citat:
Maammaaa Alina ce matinala esti azi! Lucri de dimi? Ai fost la reinscrieri la gradi? In ce o imbraci pe Ade la carnaval? Ai mei si-au ales din Aradu' Nou costume de ingeras si Batman.

Nu, sunt dupa masa azi, dar m-am trezit cand a plecat trupa.
A inscris-o Calin pe Ade cred, l-am auzit vorbind ceva de inscrieri.
O imbrac pe Ade in Alba ca Zapada ca am primit rochita de la o fetita. De la ce ora ii carnavalul?
Vaccinul de 4 ani trebuia sa se faca din aprilie (la cei care-au implinit 4 ani din aprilie), dar nu se gaseste vaccinul, la fel ca Pentaximul.
Merg sa fac ceva de mancare pana plec la lucru. Ce n-am chef!

Mergi la inceput