Aradence DC (142)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Moni, am scris in acelasi timp cred, inca o data sa o stapanesti sanatoasa. Superbe peisajele de la ARieseni, mi-e dor si mie de zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Diana, multu de cafea. Sanatate Alexandrei!
Moni, ce burtica faina are Tudor intr-una din poze in care-l tii in brate! Manca-l-ar mama pe el!
Flavia, cum fu' la tara?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Ma Ada da curioasa esti . A fost ok, am plecat ieri dimineata, am dus-o si pe Lisa ca atare s-au distrat. Ne-am ocupat timpul cu putin pescuit, apoi prin curte cu gainile, puii si alte cele, somn, vizitat niste copii, apoi iara pescuit (am prins io un crap cam de 1,5 kg si copii au fost incantati ) si la Sebis s-au zbenguit pe langa un tarc unde era o caprioara, pe nume Bamby, bineinteles, si erau suparati ca nu sta Bamby prea mult pe langa ei, ca tot alerga pe deal in sus si ei urlauuuuuuuuu si iara urlauuuuuu dupa ea .
Da tu, ia zii, cum fu cu fetele in oras??? Spune repede .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Nu pot sa zic ca iau amenda... Ca m-am dus acasa cu masina cand terminaram, putin inainte de miezul noptii. Ne-am simtit bine, mi-au facut fetele surpriza la final, a venit ospatarul cu un tort la mine, cu lumanari si tot tacamul. Foarte fain!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, vai ce poze faine! Ce locuri superbe, ce verdeata! Copiii sunt adorabili! Masina ii super, sa o folositi sanatosi! Doar tu conduci sau si Ghita?

Flavia, vad ca tu des mergi la pescuit!

Ada, cu ce era tortul surpriza?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Adaaaaa, are dreptate Alina, ia spune ce surpriza era in tort???

Alina, m-as duce la pescuit non-stop daca ar fi dupa mine si as avea timp. Imi place. Cu toate ca is colerica si agitata, nu am in general foarte multa radare, la pescuit e o adevarat placere pentru mine sa stau. Ma relaxeaza. Sunt amatoare, nu-mi place sa bag rama sau viermele in ac si trebe sa am cine sa o faca, dar de obicei merg cu niste prieteni la care li se face mila de mine. Ieri insa am pescuit la porumb si asa am prins crapul .

Moni, am sapat dupa poze, ca daca a zis Alina ca e faina masina m-am gandit ca is pe undeva poze ... vai Alina ce curioase suntem . Imi place masina si culoarea e super. Na, amu sa nu mai zici ca nu ai cu ce veni la intalniri.

Apropo de intalniri ... HELAAAAAAAAAUUUUUUUUU ... nimeni nu mai vrea sa ne vedem, cu sau fara copii, nu ma intereseaza anume, dar mi-e dor de voi .

Miha cum esti?

Gabi, am auzit ca ai intrebat de mine?! Mai tii minte cand ne vedeam zilnic la plimbare cu copii . Cat as mai vrea sa am timp sa ne vedem asa des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA numai eu conduc,ca am un super-capos care n-a vrut sa faca scoala
ADA cred ca tocmai bause lapte d-aia era asa burtos Tudor Dar oricum s-a mai subtiat destul pe cum a crescut.Are doar 8 kg,dar tot e bine ca Diana atiunsese 8 kg abia la un an
FLAVIA lasa ca vin numai sa capat un pic de antrenament si sa am unde,ca vad ca ioc intalniri
Apropo de masina daca stiti pe cineva care are de vanzare second un scaun de masina de copii din ala de peste 9 kg (nu scoica ca d-aia am) semnalizati please.Daca nu gasesc in doua-trei luni trebuie sa iau si d-ala unul nou,na ... o sa mancam la mare porumb fiert si hamsii
CRISTINA n-o fi sosit din vacanta?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Moni, nu stiu da intreb in stanga si in dreapta si daca aflu ceva iti scriu.

Fetelor, nenea ala mai face papuci in Sanicolau? Si daca da cam pana la ce ora il gasesc acolo? Vreau sandale la Bogdi. I-am luat o pereche, dar mai vreau una sau 2, ca ii trebe una mai sacrificiu la mami in curte, o pereche de mers ici colo si vedem noi ce gasim si ce preturi ca poate mai luam si a 3-a.

Mergi la inceput

Flavia, da, mai face papuci in Sanicolau. Il gasesti si seara pe nenea ca acolo sta. Noi am fost la 7 seara si era in atelier, lucra. 50 lei ii perechea.
A fost o prietena la Cluj si s-a oprit la Alesd (unde se fac papuceii Melania) si a gasit papucei la reduceri. Sunt tot timpul reduceri, pe marimi, pe model... Mi-a cumparat la Ade o pereche de pantofiori negri de lac (piele si interior) cu 10 lei.

Moni, urmareste aici pe forum la mica publicitate, poate gasesti scaun de masina la pret bun, nu neaparat nou. De multe ori am vazut anunturi ca vinde scaun de masina, am si deschis uneori sa vad preturile si erau ok. Eu am cumparat de pe-aici patut la Ade, carucior sport, tarc...toate in stare foarte buna.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Moni, hai ca "am studiat" un pic:
http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=27179

http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=26646 - asta-i super pret!

http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=26380 - pret bun, are si poza

http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=25272

Am cautat pana-n 300 lei...

Mergi la inceput