Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 8
ALEXA1985 spune:
Mie mi-a spus asa morf. fetala trimestrul 1 -sapt 12-14 si DT , iar trim 2-sapt 20-22 si TT
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 mie mi-a dat azi planu de sarcina si am asa DD - sapt 12-14 TT - sapt 14-21 morfologia fetala trim 1 - sapt 12-14 trim 2 - sapt 20-24 http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+ |
13+
DIMITRA_R spune:
buna dimineata!poftiti la o,mica si fara cofeina!
ma bucur sa aud numai vesti bune,despre bebelusi nostri,sa o tinem tot asa!!!
noi suntem bine,burtica creste,luni avem testul de trimI, la spital,sper totul sa fie bine!!!
sunt infundata pe nas de 3 saptamani,si nu pot dormi bine noaptea,dr mi-a spus ca este de la sarcina,si tin minte ca si la prima sarcina a fost la fel,pana in trimII,astept cu drag trimII
fetelor,voi il simtiti pe bebe?eu ceva parca simt daca stau in pat,dar nu foarte des...
dragelor va citesc,dar nu pot ti-ne pasul cu voi la scris,dar imi sunteti fff dragi.
va pup,ma duc sa-mi iau vitaminele pt bebe
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
11+
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnica mi-am schimbat si eu semnatura :) mamica lui Alexandru (04.06.2006), 12+ |
felicitariiii
Doamne ai grija si de noi 12+
sunset_zuzi spune:
neata burtici vine weekendul ....abia astept sa lenevesc in pat
mirunam spune:
Neata! Felicitari celor care au adus vesti bune de la eco!
Moamaaaa si eu abia asteot weekendul ! Din pacate am inteles ca se lasa tot cu ploi, dar mai conteaza... weekend sa fie
MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 14 +
marizta spune:
neata fetelor,va poftesc lade cappucino f gustos
l-ati vazut aseara pe base la conferinta de presa?o reporterita l-a intrb dak o sa fie afectata si indemnizatia pt cresterea copilului si a zis k la alocatie sigur nu se umbla iar la indemnizatie spera k va fi minim afectata....dar el nu stie sigur .... guvernul o sa decida , deci inca nu e sigur ce si cum
8 + saptamani
Doamne ai grija si de noi
rala spune:
Neataaaa, e ultima zi de munca!
Azi am schimbat iar semnatura. Fetelor, din sapt 13 se intra "oficial" in trim 2? Eu parca asa stiam...
Monica, nu mi-am facut programare, a sunat sora-mea ca ea e mai atenta sa nu gresesc ceva decat mine, si i-au spus ca recoltarile se fac oricand intre 8.30 si 17.30, pe stomacul gol sau plin, si ca trebuie sa vin cu eco morfo nu mai veche de 7 zile si (parca) 95 de lei. Din cate am inteles au sediul undeva in Ghencea? Tie ti-a oprit T arefamul, aspenterul, folicul si magne? Ai inceput sa iei omega?
13+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
beatrice75 spune:
Sunt asa de obosita(sarcina iti da starile acestea stiu, la care se mai adauga si oboseala acumulata) de nu mai pot!Ieri, m-am enervat la serviciu si vreau sa-ti spun ca a inceput instant o puternica durere de stomac(norc ca era ultima ora), de am fost nevoita sa stau lungita pe 4 scaune.
Nu mai pot!Nsh cum exista femei care merg la servciu pana in luna 9!
Mananc calorii goale, mese dezorganizate!Ma balonez foarte rau!La voi este la fel?Si inainte de a ramane insarcinata, ma balonam imediat dupa masa.
13+
Mami de baiat
beatrice75 spune:
N-am voie nici un fel de energizant din cauza tiroidei!
Pica ochii in gura si sunt si nervoasa!
13+
Mami de baiat
sunset_zuzi spune:
beatrice si eu cand ma enervez ma ia o durere de cap teribila care cu fff mare greu imi trece
rala Eu stiam ca sapt 13 este ultima din trim I...sapt 14 este prima din trim II