Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

aveam o punga de anghinare in congelator...am semi-prajit niste carne tocata(fara grasime evident) cu condimente si la sf. am pus niste muguri de pin prajiti in unt...am pus in tava anghinarele..carnea inauntru si in tava am turnat apa si am pus bucatele de unt...si am lasat la cuptor..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

si asta nu numai din partea mea ci si ale colegelor mele de birou. La spun: va citesc ce a facut Doura azi de mancare? la care ele: te rugam sa ne ctesti cu toate detaliile

10+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

si asta nu numai din partea mea ci si ale colegelor mele de birou. La spun: va citesc ce a facut Doura azi de mancare? la care ele: te rugam sa ne ctesti cu toate detaliile

10+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

heheh sunt famous ....am facut acum un lapte cu capsuni la blender si l-am bagat in frigider sa fie receeeeeee...vrea cineva???...pe mine de vreo saptamana a inceput sa ma doara capul constant...cafea beau 1 pe zi deci nue asta..tensiunea e ok..nu stiu ce sa mai fac..lichide beau cat pot...m-am si plimbat..

si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

Ral eli- si eu folosesc Arefam si am facut DT.A iesit ok rezultatul,din cate stiu progesteronul seric n-are legatura cu cel "local",deci nu infuenteaza rezultatul.
Eu am alta nelamurire si poate ma puteti ajuta .Cei din Viena mi-au spus ca tratamentul de sustinire trebuie sa-l fac pana in sapt12 inclusiv.Dr de aici mi-a spus sa folosesc in continuare Utrogestan sau Arefam(totuna).Eu imi pun in continuare,dar am citit in prospect ca se foloseste doar in primul trimestru de sarcina.
Exista fete care au folosit si in trimestrul 2 si 3 de sarcina ,fara sa aiba parte de efecte adverse,afecteaza bebeul?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna!
Noi suntem bine, mi-e tare somn si trebuie sa plec la un curs la master. Dar nu prea am chef, ma mai gandesc pana ajung la masina . Astazi m-a durut putin burtica, dar sper ca a fost din cauza statului pe scaun, incerc sa nu ma stresez. Mi-a trecut de la sine, fara no-spa sau alte remedii.
Eu duminica dimineata plec la CLUJ si ma intorc marti seara. Nu stiu daca voi avea timp sa va scriu de acolo, asa ca cel mai probabil va dau vesti miercuri.
Va pup si va urez week-end placut!!!

Claudia 13+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

ai grija claudia nu te obosi mai ales daca ai avut o zi mai grea..have fun la cluj

si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui cor-cora

Ral eli- si eu folosesc Arefam si am facut DT.A iesit ok rezultatul,din cate stiu progesteronul seric n-are legatura cu cel "local",deci nu infuenteaza rezultatul.
Eu am alta nelamurire si poate ma puteti ajuta .Cei din Viena mi-au spus ca tratamentul de sustinire trebuie sa-l fac pana in sapt12 inclusiv.Dr de aici mi-a spus sa folosesc in continuare Utrogestan sau Arefam(totuna).Eu imi pun in continuare,dar am citit in prospect ca se foloseste doar in primul trimestru de sarcina.
Exista fete care au folosit si in trimestrul 2 si 3 de sarcina ,fara sa aiba parte de efecte adverse,afecteaza bebeul?!

11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cor-cora

cor,multumesc de raspuns! imi pun tot felul de intrebari imposibile, ca , deh, dc nu am problemem trebuie sa mi le creez
eu tot cautand pe net despre arefam, am citit de pe alte forumuri ca sunt fete care au folosit progesteron pana in trim II sau chiar pana la finalul sarcinii
acum sa vedem ce spun si fetele noastre intelepte,poate stiu ele mai bine

11+

Mergi la inceput

offf, se vede ca sunt obosita
am vrut sa scriu un mesaj si nu stiam de ce nu pot , si am realizat ca nu sunt logata, apoi m-am logat si nu stiam pe unde a disparut mesajul

neuronul meu cred ca a intrat in vacanta

11+

Mergi la inceput

eu am luat utrogestan (tot progesteron) la 1 sarcina pana in sapt. 19 parca sau chiar 20...la sarcina asta mi-a dat duphaston pana in sapt 16 cel putin..a zis ca mai vedem atunci..

si 13+

Mergi la inceput