Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 12
beatrice75 spune:
Sa nu credeti ca eu nu-s stresata sa stiu daca bebe e bine!Chiar vroiam sa va intreb cand ar trece perioada critica ca totul sa fie bine. Mi-au zis ca din cauza hipertiroidei, sunt critice primele 3 luni. Stau intinsa uneori in pat si pun telecomanda pe burta si se misca de zici ca-i cutremur acolo. Pulsatiile la mine sunt puternice!
13+
Mami de baiat
anya2010 spune:
beatrice si la mine se vede cu ochiul liber cum bate inima se misca tot stomacul/burta..si eu am hipotiroidie, imi inchipui cum e la tine cu hipertiroidie. Am fost la cardiolog inainte sa raman insarcinat, am facut toate testele posibile, sunt ok, tensiunea e buna, deci nu-mi fac probleme.
Ana 14+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
anya2010 spune:
Da iau 100 de euthyrox. Tsh-ul e in parametri.
Ana 14+
Minunea mea
douradoudou spune:
pai si la mine se vede cum se misca burta de la puls..cred ca asa e la toata lumea..asa era si al sarcina cealalta...beatrice relax
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou pai si la mine se vede cum se misca burta de la puls..cred ca asa e la toata lumea..asa era si al sarcina cealalta...beatrice relax Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 13+ |
Anya, este foarte bine ca ieie tratament, asa mi-au zis si medicii de la Viena, tre obligatoriu tratament in caz de probleme cu tiroida.
13+
Mami de baiat
anya2010 spune:
La noi stresul e marea problema Si mai sunt si o fire care pune totul la suflet si despica firul in 4. Lucrez mult cu o firma americana, n-as vrea sa generalizez dar in firma aia sunt numai incompetenti si am ajuns sa urasc americanii, ma termina psihic prostia lor
Ana 14+
Minunea mea
rala spune:
Doura si la mine salta burta cand satu intinsa pe spate. Sarea si inainte cand era aproape lipita de spate. Eh... ce vremuri....
Fetelor vorbeati zilele trecute de porumbei. Am stat si eu si m-am gandit mai bine, si de prin martie asa (sau poate mai devreme si n-am observat eu) s-a aciuat la noi pe streasina un porumbel. Intai am observat cusca cainilor toata pictata cu gainat si abia apoi ne-am dat seama ca a devenit rezident permanent . Aseara inainte de ploaie m-am uitat mai atent la el. E negru cu multe pete albe... Asta ce-o mai insemna?
13+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
sunset_zuzi spune:
apropo de tensiune....cand am fost la medicul de fam mi-a luat tensiunea si aveam 8 cu 5... eu mereu am avut tensiunea mica...mi-a zis sa beau multe lichide...dar beau 1.5 chiar 2 l pe zi ...speram ca macar in sarcina sa mai creasca
Doamne ai grija si de noi 12+
MSymo spune:
Doamne, eu tot vedeam cum pulseaza burtica, dar imi spuneam ca este doar in imaginatia mea! Deci se vede, nu???? Nu-s nebuna de-a binelea...
Chiar daca medicul meu mi-a spus ca am depasit perioada critica, sa nu credeti ca nu am stari de panica! Sa ma fi vazut pe mine duminica, ma uitam pe net sa vad in ce farmacii exista Babysounds, sa ascult inimioara!!! Dar, a venit iubi si mi-a zis sa termin cu prostiile ca daca fac asa pana la 9 luni el o ia razna si ramane copilul fara tata intreg la minte!
Symo 16+