Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 11
alinushca spune:
Symo, si eu am doua sarcini pierdute si te inteleg perfect. Dar dupa un anumite numar de saptamani (mai ales cand ai depasit momentul in care s-a intamplat problema la celelalte sarcini pierdute) trebuie sa se produca un declic in starea ta si sa crezi ca de aici inainte totul va fi bine. Sa simtiti voi f bine pe bebi si nu o sa va mai trebuiasca nici o ecografie. eu l-am simtit si in dimineata asta cand stateam linistita asa ca nu mai am nici un stres pana la urmatoarea eco care ar putea fi chiar in iulie daca asa decide dr.
Mami de (28.10.2008) si bb2 13+
rala spune:
Symo credeam ca numai mie imi tremura genunchii pe scaunul rosu. Si de fiecare data dr trebuie sa imi spuna ce sa fac cu picioarele, de parca n-as sti de 3 ani incoace, cred ca am batut suta de eco pana acum.
Pentru confortul meu psihic o eco la 2 sapt mi se pare numai bine si abia o astept pe urmatoarea de fiecare data. Si de fiecare data am o senzatie de liniste care ma tine bine merci 2 saptamani.
As vrea chiar sa intaresc ce spui, stiu din surse avizate ca ultrasunetele nu-i fac niciun rau lui bebe, ele nu pot fi percepute de urechea umana.
Mi se pare de exemplu mult mai pagubos pt copil sa fim stresate, nervoase, sa ne lamentam...
13+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
lorin7774 spune:
eu am pierdut o sarcina, deci stiu cum e.....stiu cum e sa stai cu emotie si ganduri si sa astepti urmatoarea ecografie.
ceea ce vreau sa spun e ca incerc sa ma controloz cat de mult pot, sa nu ma gandesc la lucruri rele, sa-mi pun speranta in Dumnezeu si sa nu ma duc mai mult decat e cazul.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
11+
sugubina spune:
marizta l-am ascultat si eu cu interes pe base. A scaldat-o original ca de obicei. Adica nu a zis nimic sa ne linisteasca.. Ramane sa asteptam act oficial.
Ah fetele azi am sedinta de la 14..si imi e groaza ca atunci mi se pune mie pata pe creier. MOor de soomn pe la orele alea sper sa nu se lungeasca.
Mi-ati facut pofte cu cafelele, acas nu am baut, incerc una cu laptic acuma la servici.
sugubina +10
alinushca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina marizta l-am ascultat si eu cu interes pe base. A scaldat-o original ca de obicei. Adica nu a zis nimic sa ne linisteasca.. Ramane sa asteptam act oficial. sugubina +10 |
ba da, a zis un lucru clar. ca nu are de gand sa se lege de marii corupti din politica ci doar de oamenii saraci care vezi Doamne fura masiv statul. nu zic ca nu trebuie si aia curatati in timp...
Mami de (28.10.2008) si bb2 13+
douradoudou spune:
buna dimineata..woooooow symo ce mari sunteti deja...si mie a inceput sa-mi apara linia aia..se numeste linea negra..este o hiperpigmentare produsa de execsul de melanina(pigmentul negru din piele)...la mine la cealalta sarcina a fost f subtire si stului i-a placut mult ...si imi spunea ca spera sa nu-mi dispara..anyway dispare la cateva luni dupa nastere.
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+
douradoudou spune:
si eu la inceputul sarcinii mereu am stat cu frica pana la next echo..si eu am istoric...dar cand sarcina avanseaza si vad ca e ok incep sa ma relaxez..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+
anya2010 spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Sunt asa de obosita(sarcina iti da starile acestea stiu, la care se mai adauga si oboseala acumulata) de nu mai pot!Ieri, m-am enervat la serviciu si vreau sa-ti spun ca a inceput instant o puternica durere de stomac(norc ca era ultima ora), de am fost nevoita sa stau lungita pe 4 scaune. Nu mai pot!Nsh cum exista femei care merg la servciu pana in luna 9! Mananc calorii goale, mese dezorganizate!Ma balonez foarte rau!La voi este la fel?Si inainte de a ramane insarcinata, ma balonam imediat dupa masa. 13+ Mami de baiat |
Ma alatur clubului gravidutelor stresate si satule de serviciu Din pacate si eu mananc dezorganizat si abia daca mananc o mancare calda pe zi. In incercarea de a nu manca prostii, raman nemancata..cred ca am problema .
Cu balonarea aveam si eu o problema insa am rezolvat-o prin faptul ca nu amestec lactate cu carne, fainoase cu carne etc. Incearca si tu sa manaci de ex dimineata lactatele, la pranz carne cu legume(e singura combinatie care nu face rau la stomac cica), fructele se mananca intre mese, la cel putin 2 ore dupa masa. Avand in vedere ca ai si problemute cu tiroida sistemul digestiv e foarte solicitat si in plus mai e si sarcina. Dupa saptamana 14-15 o sa fie mai bine cred, la mine cel putin asa este. Multa sanatate!
Dimitra bine ca ai adus vorba de vitamine..mereu uit sa le iau
Ne-am facut nervi degeaba cu indemnizatia, asa ne trebuie daca ne luam dupa "profesionistii" de la "iRealitatea". Acum trebuie sa asteptam deznodamantul de la guvernantii nosti dragi
Va pup pe toate
Ana 14+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui sugubina Ah fetele azi am sedinta de la 14..si imi e groaza ca atunci mi se pune mie pata pe creier. MOor de soomn pe la orele alea sper sa nu se lungeasca. sugubina +10 |
sedinta ...le urasc...eu am avut ieri dar cum a fost la 17:30 bineinteles ca nu am stat si am auzit ca a tinut pana la 19:00
Doamne ai grija si de noi 12+