Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Stiu ca-mi veti sari in cap, dar daca nu va stiti cu probleme, eu cred ca nu-s bune atatea ecografii la fiecare consult medical facut de 2-3 ori pe luna.

13+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Pardon, deci n-am nimerit-o cu Adela, ramanem la Sunset_zuzi?
Si sefa mea face o fata cand merg sa-i spun la revedere, de fiecare data se uita spre ceas, sa vada daca e ora 16

Symo 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

eu nu-ti sar un cap......ca sunt cam de aceeasi parere...o ecografie/luna mi se pare super suficient...

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Si eu schimb semnatura in ziua in care incepe o noua semnatura, nu se face asa?
Symo vreau si eu dunga pe burtaaaaa!!!
Maritza si eu am stranutat ieri si alaltaieri de zeci de ori. E posibil sa fie si de la fulgii astia din plopi care au inceput sa zboare peste tot. Si eu ca si tine spre seara incepusem sa simt stranuturile direct in uter.
Ukume, sa stii ca si eu am mai baut cate un pahar de cola, sau macar o gura din paharul cuiva de 2, 3 ori pe saptamana. Eu nu stiu sa avem interdictie totala la cola sau altceva. Si am decis sa fiu relaxata: am baut si cola, si cafea am fumat si cate o tigara, am mancat si pate de ficat. Toate foarte rar e adevarat.

13+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

'Neata burtici!
Felicitari fetelor pentru vestile bune de la eco, sa umplem forumul numai cu astfel de vesti !
Si eu l-am ascultat pe Base, a spus clar ca de alocatia pentru copii nu se ating iar indemnizatia va fi cel mult minim afectata si a si specificat adica cu 15% reducere fata de cum este acum, dar asta doar daca decide guvernul sa reduca toate ajutoarele sociale cu 15%.
Poate nici nu umbla la indemnizatie.
Deci eu zic sa nu ne mai stresam ca e mai bine pentru BB

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

symo imi zici cum vrei sunset sau zuzi

Doamne ai grija si de noi 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Stiu ca-mi veti sari in cap, dar daca nu va stiti cu probleme, eu cred ca nu-s bune atatea ecografii la fiecare consult medical facut de 2-3 ori pe luna.

13+
Mami de baiat

Nu sunt pentru ca nu le plac bebelusilor. Dar ce te faci cu doctorii care au nevoie sa le impingi plicul des ?...
V-am mai povestit, cand crescuse suficient incat sa-l simt f bine, bb1 lovea f tare si era f suparat la fiecare eco.

Mami de (28.10.2008) si bb2 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Eu n-am mers de 5 sapt la eco, dar nici nu pot sa-mi dau cu parerea despre frecventa ecografiilor la celelalte fete!
Stiu cum este sa nu poti dormi noaptea de grija, mai ales cum am fost eu cu 2 sarcini pierdute, deci un istoric negativ, iar o ecografie iti aduce linistea de care ai atata nevoie!
Mai mult decat atat, nu radiaza, nu face rau, desigur ca este perceputa de catre bebe, tinand cont ca se folosesc ultrasunete, dar nu-i un capat de lume, fata de o stare permanenta de stres. Cine n-a trecut prin clipe grele, nu cred ca stie cum e! Eu numai cand intram si vedeam monitorul ma apuca teama, asteptam de fiecare data cu sufletul la gura o veste buna!!!!
Tin minte ca si in sarcina actuala in sapt 6-7 am fost la eco (fetele care merg la T stiu cum arata scaunul acela pe care te asezi)si imi tineam genunchii cu ambele maini, atat de tare imi tremurau!

Symo 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Eu n-am mers de 5 sapt la eco, dar nici nu pot sa-mi dau cu parerea despre frecventa ecografiilor la celelalte fete!
Stiu cum este sa nu poti dormi noaptea de grija, mai ales cum am fost eu cu 2 sarcini pierdute, deci un istoric negativ, iar o ecografie iti aduce linistea de care ai atata nevoie!
Mai mult decat atat, nu radiaza, nu face rau, desigur ca este perceputa de catre bebe, tinand cont ca se folosesc ultrasunete, dar nu-i un capat de lume, fata de o stare permanenta de stres. Cine n-a trecut prin clipe grele, nu cred ca stie cum e! Eu numai cand intram si vedeam monitorul ma apuca teama, asteptam de fiecare data cu sufletul la gura o veste buna!!!!
Tin minte ca si in sarcina actuala in sapt 6-7 am fost la eco (fetele care merg la T stiu cum arata scaunul acela pe care te asezi)si imi tineam genunchii cu ambele maini, atat de tare imi tremurau!

Symo 16+

desi pana acum nu am pierdut nicio sarcina...te inteleg perfect...eu sunt din cele care fac eco in disperare...dar daca ma cheama nu pot decat sa ma bucur

Doamne ai grija si de noi 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neata !
Azi dim am inscris-o pe Maria la o gradinita de stat. Pana acum am mers la particulara. Sa speram ca va fi bine...
De uterul bicorn am aflat cand am nascut, cand mi-a curatat uterul (nu s-a vazut la nicio eco), doar ca intelesesem gresit denumirea si cand am cautat pe net nu am gasit, iar dr mea e cam uituca si nu am mai discutat. Sa vedem la urmatoarea eco daca se observa ceva. Documentatie despre el am gasit doar in engleza si intradevar nu suna bine. Vad pe 18 cand fac DT.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput