Azoospermia -cap 37-

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna fetelor

ma bucur de fieca sa va citesc si sa va regasesc pline de optimism!

vin si eu cu vesti de la dna dr: sambata fac Diphereline-ul si pe 14 iunie merg la eco si dozare cu estradiol si progesteron. Tot atunci imi da si schema exacta de tratament. Mi-a dat deja reteta cu medicamentele, dar atunci imi spune cum sa le fac.

emotii cu carul, dar si bucurie ca, in sfarsit, facem FIV ICSI!!!

Doamne ajuta pentru toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

iyoana, tare ma bucur ca intri in linie dreapta!
Doamne-ajuta sa reusiti ce v-ati propus !!!
Bafta multa, iti tinem pumnii!!!
Sa ne tii la curent! Ca noi facem galerie pentru fiecare curajoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor!
Apar si eu...
Cum se zice timpul le rezolva pe toate si vindeca. E asa se pare.
Eu astept sa imi vin acm sa fac niste analize, apoi ne prezentam la endocrinolog. Cica s-ar putea sa ii de alui sotu tratament cu clomifen. Dar sincera ma indoiesc sa ii foloseasca. A mai facut el pe vremuri o luna de zile, si degeaba. Asta e mergem ma departe. Nu se stie de unde sare iepurele.

Iyoana DD ajuta , sa vi cu vesti bune si cu rezultat pozitiv.Faceti fiv cu donator?

Fly si restul fetelor

in asteptarea unui ingeras

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

iyoana sa fie intr-un ceas bun
afara zici ca-i toamna ,vreme-i buna pt somn sau pt dar care are sotul acasa, al meu nu e ,vine peste 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Dragele mele, va multumesc pentru urari si incurajare!

Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru toti!

imi doresc sa incerc macar o data, sa vedem si noi ce sansa avem.

Doamne ajuta, va imbratisez pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

buna fetele mele,va invit la rece,e putin nor dar e cald

bunul Dumnezeu imi va ajuta sa fiu mamica

Buna a fost ta i-am pus si gheta din belsug(a plouat cu grindina la noi) nu trebuia decat sa deschid geamul la masina si prindeam cevao mana in ghips. (acum rad, dar ieri am udat pampersul).

Aaaa si sa nu uit ma mananca talpile de un FIV, parca i-mi este dor de injectiiii dar, pana vineri nu-mi fac iluzii, stau cuminte pana aflu un rezultat.
Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Iyoana,

si noi iti tinem pumnii stransi! Mult succes!!!

Elena

Mergi la inceput

mai fetelor cucuiete unde sunteti?

Mergi la inceput

heeeeei? am ramas singurica pe aici,unde v-ati ascuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krisad spune:

buna, sunt si eu un nou membru in categoria azoogirls cu zero barat.
nu prea am multe de povestit, nu am in spate istoria si experienta pe care o aveti voi, dar pot sa va impartasesc putinele lucruri pe care le-am aflat in cele cateva luni de cand ne-am lovit de acest cuvant:azoo
am inceput din iarna cu primele spermograme tot sperand ca la urmatoarea va iesi ceva in spermograma si ca totul a fost o eroare prima data, ei n-a fost sa fie, asa ca prin aprilie am ajuns la un urolog (ne-am orientat spre cluj fiind mai aproape de noi), dupa eco ni s-a spus ca e un varicocel bilateral, dar care da extrem de rar azoo mai ales la cei 30 ani ai sotului, au urmat hormonalele care au iesit fff bune, asa ca sapt viitoare urmeaza operatia de varicocel si biopsie (2 in 1)
am ceva emotii ca medicul ne-a spus ca in urma biops vom stii daca avem vreo sansa sa ne gandim la un copil biologic sau e azoo genetic
nu stiu ce sa cred, ce sanse vor fi, dar sunt convinsa ca vom avea la un moment dat un copil chiar daca e cu donator sau adoptie
nu stiu cat dureaza pana vom primi rezult biops, poate imi puteti spune, mai ales daca a-ti trecut prin asa ceva

Mergi la inceput