Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mirabilis, si eu sunt cu gatul in pioneze, azi-noapte m-am trezit din ora-n ora, nu pot sa inghit cum trebuie, offff... Gargara parca era cu apa calina si o lingurita de bicarbonat, nu Lavi?

Ioana Imi era dor de tine/voi. Sanatate multa, multa!

Coralia, La Multi Ani printisorului tau!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mirabilis eu, eu cu gargara! E foarte eficienta contra durerii dar si contra inflamatiei. 1 lingurita de bicarbonat de sodiu la un pahar cu apa/ceai (150-200 ml) sau sare, o lingurita rasa (ceva mai putina ca sa nu te usture limba) la un pahar cu apa. Faci gargara seara dupa ce te-ai spalat pe dinti si nu mai pui nimic in gura 2h. Eu de regula alternez sarea cu bicarbonatul. Poti face si peste zi, dupa ce mananci si bei ca sa poti pastra un interval de vreo 2h in care nu pui nimic in gura.

Spor la descurcat cu pruncimea!
Pe Iulia nu o dai la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Da da, gargara e fff buna. SAU puteti incerca metoda mea: inghetata. Garantat trece gatul, ca se muta buba in jos, catre trahee-plamani. Dar macar puteti inghiti si implicit manca. Io asa am facut la ultima boala - din care inca ma chinui sa ies.

Ioana77- sanatate multa! Sa va reparati repede!

Lavi, plec in Balcic.Amu ni.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Revenit de la Balcic si Varna. Zici ca pozele au fost facute toamna (prima zi), apoi brusc, vara torida (a doua zi). Suuper fain peisajul din camera, viteaza Silviuk in apa, tare dragute tu si D. in brate si tare gigea escapada cu totul.
La Varna nu e si u mare delfinariu + parc cat China? Sau sunt la Burgas alea?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Tot eu nu ma dau dusa la culcare.

Coralia la multi ani!!! Sa va traiasca Cristian, sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el!!!

Noki, multumim de aprecieri! Ba exista delfinariu si de-aia ne-am si dus in Varna, sa prindem spectacolul de la 15.30. Dar am ajuns abia pe la ora 13 trecute, pana ne-am invartit, pozat, plimbat, alergat pruncimea, pana am ales unde sa mancam (dupa criteriul local aglomerat, ca nu stiam nimic din experienta), servirea inceata, tralala pe la ora 15 Silvia abia primise portia comandata de ea. La delfinariu se ajungea cu masina care era parcata cateva stradute mai incolo. Nicio sansa in timp util sa termine Silvia de mancat plus cerut si achitat nota, plus adunat 4 copii si transportat la masini si apoi cu masina la delfinariu. Asa ca am continuat cu o cafea si o plimbarica si asta a fost. Lasam delfinariul pe data viitoare.

Delfinariul da, e intr-un parc imens pe malul marii. Vom ajunge acolo data viitoare, sper.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Noki_Lara

Da da, gargara e fff buna. SAU puteti incerca metoda mea: inghetata. Garantat trece gatul, ca se muta buba in jos, catre trahee-plamani.

Noki apropo de avantajul ca poti manca super tari aia de la rest Korona din Balcic (se vede si in poze). Pe langa ca au in general mancare f buna au si o prajitura dementiala, numita prajitura casei, pe care nooo, nu o au in meniu, dar daca ii intrebi de ea ti-o servesc foarte amabili. E numai pt cunoscatori, cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

despre delfinariul din varna... noi ne-am cazat chiar langa delfinariu. tot asa, sa fim siguri ca nu ratam.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie la Expozitia de Talente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neata si de la noi!

Crissy felicitari pt concurs.

Mirabilis, Meemsulici sanatate multa. Eu iau de aici un sirop de brad si ma ung pe gat cu o crema frantuzeasca ( imi scapa numele), singura care ma ajuta sa dorm in asemenea cazuri.

Lavi sa va fie de bine escapada, ma duc sa vad pozele.
Am trimis si eu niste poze de la Delfinariu. Am fost in nordul Olandei, o zona mirifica din pacate si mai friguroasa decat la noi in sud .... insa imi imaginez cand e cald si soare ca e un paradis. Oricum nu ma plang am avut noroc de soare insa destul de racorica

Lavi, rochitele, le-ai ales?

Ina ce ma bucur ca ne-ai mai scris! Felicitari pt slabit....nu vedem si noi ceva poze?

Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Mergi la inceput

Cristina super articolul! Multumim!
Nu stiam ca este si zoo. Unde, tot in zona parcului?

Alinus din pacate lene totala, n-am rezolvat cu rochitele. As mai da totusi o tura prin oras, poate gasesc ceva direct, sa nu mai trec prin emotiile coletului asteptat la posta. (Eu am avut probleme cu LR, unele colete nu au ajuns sau trebuia sa tot intreb la posta dupa ele ca nu primeam aviz).

Nu pot sa intru pe pozele tale, ma pune sa ma loghez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

da, tot in parc este. e imens... tine cat faleza.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie la Expozitia de Talente

Mergi la inceput