Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (8)
Raspunsuri - Pagina 5
catutza spune:
CristinaH , interesant link-ul pus de tine
Ina , ce ma bucur ca ai mai scris! dar imi pare rau ca nu veniti in tara anul acesta
Noki , nu aveai somn la ora aia???
Lavi , ce mai fac Maya si Mihaela? ca vad ca ea nu mai intra pe la noi
si la noi la gradi este varicela, sper sa scape ca daca face o incurc nu am cu cine sa o las acasa si de concediu nu poate fi vorba in aceasta perioada! Vineri ne spunea educatoarea ca au 2 copilasi conjunctivita iar astazi ne-a spus ca au un caz de varicela in grupa, asta in conditiile in care grupa de alaturi face varicela de cateva luni
cristinamh spune:
cata, pai faceti repede varicela, daca va sincronizati cu iris o aduci la mine . s-ar putea sa o mai am si pe vecina noastra, tot asa, speram sincronizare, ca nu prea are cu cine sa o lase . gradinita imi fac .
noki... nici nu stiu cum sa te incurajez... decat cu "vaccineaza-te"
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie la Expozitia de Talente
Noki_Lara spune:
Catutza, ba aveam somn, dar nu aveam timp sa dorm, ca trebuia sa lucrez la un proiect. Apoi cand m-am bagat la nani, nu mai aveam somn.Va tin pumnii sa nu va im-bubatzi.
Cristina - las' ca daca fac si io varicela, tot la tine la gradi vin.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
catutza spune:
CristinaH , sa stii ca e o idee buna daca face Bia buburuze sa o aduc la voi
Noki , iar proiecte?
cristinamh spune:
noki, n-am experienta cu adultii, si-am auzit ca-s rai de boala... zac de parca-s calcati de tren, au ameteli, mancarimi ca la balamuc, irascibili... mai si dureaza vreo 2-3 saptamani...
da' o accept pe sarah in carantina
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie la Expozitia de Talente
Noki_Lara spune:
Catutza, cum iarasi? Iarasi presupune o activitate trecuta, incheiata si reluata. la mine eproces continuu.asa o tin langa pana la final de iunie, cand termin primul an de master.
Cristina- ba cu Sarah nu ai mari sanse, ca ea e rezistenta + e si vaccinata.Io nu-s nici una, nic alta. Da' zau ca promit sa fiu cumintica. Daca ma lasi sa stau in pat la laptop, nici mac nu zic.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
mara95 spune:
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
ioana_77 spune:
Va pup si eu in treacat!
AM ratat ziua Anaisei, la multi ani, Sa cresca mare, frumoasa si sanatoasa!
Noi suntem in vartejul vietii, intr-o perioada extrem de aglomerata la mine la servici, dar macar sa facem bani, sa ne luam comisioane, macar astea ne motiveaza.
Am abandonat cresa, Stef e la a treia otita in primavara asta, inca este pe antibiotic si cu secretii urate in gat, revenite dupa o saptamana de tratament, sper sa iesim din asta, ca parca ne invartim in jurul cozii. Abia astept sa termine si Maria gradi, sa-i expediem la socrii, la Roman, sa-si revina amandoi din atatia muci
Anul asta am fost f bolnavi cu totii, eu mi-am luat liber in week-end ca sa mai stam impreuna si am zacut la propriu in pat cu febra, frisoane si dureri musculare si de cap + bonus tuse. DIn seara asta am trecut pe antibiotic.:( Ieri si azi m-am tarat la servici, sper sa-mi revin, ca voi lucra non stop urmatoarele zile, plus una bucata nunta vineri
pup cu drag si dor toata poporimea si toata burticile:)
lavi02 spune:
Gata, am trimis in contul comun link la poze de la Balcic. Nu prea o sa vedeti Balcicul, mai mult pe noi
Ioana sanatate multa tie si intregului familion! Si distractie cat se poate de placuta vineri!
Ce bine ca ai mai scris!
Catutza Miha e bine, doar ca e foarte ocupata de cand a inceput serviciul. Maya s-a intors de la bunici, parca a mai crescut si se adapteaza incet-incet din nou la Romania si limba romana
mirabilis spune:
Buna seara!
Ce conversatii..varicele...imi place . Acum serios, f bine ca au facut copiii varicela. Fac bine anticorpi, dc sunt si vaccinati, au probailitate mare sa nu mai faca boala ca adult. Caci da, din pacate, poti sa o faci, chiar daca ai avut in coilarie, in cazul unei expuneri masive. Am o colega care a facut la 30 ani a doua oara si e groaznic. Iulia face parte din categoria vaccinati dar cu 0 anticorpi ( i-am dozat). Daca nu face pana pe la 15 ani o revaccinez, ca sa nu se chinuie cand o fi mare....
Pt oreion se face vaccin la 1 an jumate si e f eficient.
Eu pe de alta parte m-am trezit cu un gat extrem de inflamat. Ma doare ff tare, abia inghit. Stiti niste remedii naturiste pt asta? Nu vreau sa iau pastile, ca mai alaptez. Parca era gagara cu sare sau ceva. Dar in ce cantitati??
Acum am o perioada super plina, am fost o rasfatata pana acum caci am avut ajutor pe soacra mea. Dar cum elvetia nu e ue, nu poate ramane mai mult de 3 luni fara permis...Asa ca simt din plin cum e cu 2 copii .
tuturor.