Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (8)
Raspunsuri - Pagina 19
bb_alinus spune:
Am disparut ieri....in ceata, pai da, ca mi-am adus aminte ca aveam half day off iar eu stateam si scriam pe forum....cand aveam teancuri de terminat:))
Aseara am adormit lemn uitandu-ma la Tudors so....Anda cronicuta nexam. Dar serios vorbind, nu pot decat sa zic in mare ca a fost o atmosfera de cocktail sic desi nu toata lumea era cu rochita de SATC, s-a tinut in hotelul de pe malul marii, unul din cele mai frumoase ce exista, decorurile in interior absolut superbe. Vedete internationale nu au fost, iar locaale nu le cunosc. La cocktailul de dupa film nu am mai stat ca era deja aproape miezul noptii si eram obosita.
Cateva poze cu hotelul ( sala de receptie e pe undeva la sfarsit) : http://www.eurobookings.com/scheveningen-hotels-nl/steigenberger-kurhaus-hotel.html?label=gg_en_bh_10228-netherlands-scheveningen-steigenberger-kurhaus-hotel&gclid=CJqdkdDi9qECFReX2Aodgjy2Fw
Fete dragi mersi de raspunsuri legate de cadouri, in mare parte vad ca avem cam aceleasi pareri. Doar sa subliniez ceva, ca mi se pare ca s-a inteles gresit: eu nu am zis DF ca o sa am discutii in contradictoriu cu socrii sau ca o sa ma interpun intre missa si ei. Nici nu se pune in discutie, missa are o relatie frumoasa cu ei, se adora reciproc iar eu nu mi-as permite sa intervin. Daca am ceva de spus, le- o spun in privat si nici decum cu copilul de fata. De ex nu o sa ii pun copilului in fata o alta bicicleta daca ea nu vrea, eu vorbeam aici de a alege bicicleta in functie si de nevoi . Iar socrii stiau ca vrem sa fim si noi cu totii cand o alegem, sa o lasam pe miss sa le incerce si sa gasim una care i se potriveste.
Biculet, pe mine nu faptul ca mi s-a subminat autoritatea :)) ma deranjeaza, ci ignoranta in unele situati. Adica acum, in cazul asta. Si nu cand e vorba de nimicuri:) Si chiar doar eu am parerea ca o bicicleta ( cel putin aici in Olanda) nu o iei ca pe o papusa, ci ca pe un pantof, intai il probezi sa vezi care iti vine si apoi il iei. Acum cu o alta bicicleta roz scartietoare - sa zicem- iar sta missa inca cativa ani pe tusa ca nu o putem invata sa pedaleze pe pista....Iar missa e fericita, socrii sunt fericiti, mda, ce conteaza....doar ca nici unii nu constientizeaza exact ce pierd:))
Maria Alexia ziceai ca tu nu interzici cadouri orisicand aveti voi chef, pai nici noi, sincer nici nu pot face poze cu camera missei ca zici ca e depozit, nu ai pe unde sa te misti, nu mai ai unde sa pui un ac....Aici eu iar vad o problema.
Bon, dar v-am plictisit cu bicicleta mea, de fapt ce atata ca eu oricum nu o sa mai pedalez pana la anul....so, nici miss mai mult decat in parc:)
Crissy, bravo pt premiu!! Despre ce e vorba exact? Si felicitari pt inscriere la scoala, si aici eu cam trebuie sa il inscriu pe bebe deja la cresa pt Nov 2011. De scoala am scapat, ca la Scoala Franceza au prioritate copiii francezi, si nu pot fi refuzati.
Apropos de drum lung: noi o sa facem in august 2500 km, cu missa si cu burtoiul. Missa are un mic TV pe care il agatam pe spatarul din fata ei, si se uita la filme si desene, le mai si opreste din cand in cand si vrea muzica, si da, din cand in cand mai intreaba cand ajungem. Ma rog, facem cred intre 600-700 km pe zi si ne oprim sa innoptam.
Am facut anul trecut 800km si a fost ok.
Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
anda77 spune:
suntem mai bine. ce sa mai mancam ca ne-am saturat de orez, tartine cu cascaval si banane? ce este safe sa bag azi?
maria alexia, ce era cu replica cu "avem 2 copii de..." ca nu am inteles nimic din ea, neuronul nu a facut nicio legatura cu nimic.
roxisialexia spune:
hello!
meemsy sa aveti vacanta frumoasa , drum bun si petrecere la maxim! MI-a placut mult Rianna la gradi iar tu arati minunat ca intotdeauna.
anda ma bucur ca sunteti mai bine
uite am gasit urmatorul link, sper sa te ajute: http://www.terapii-naturiste.com/gratis/articole/dieta_afectiuni_intestinale.htm
alina sa stii ca eu tot nu pot sa vad pozele, mie nu mi se deschide deloc linkul, te rogg vreau si eu sa va vad le mai ai pe alt site? super locatia . unde mergeti in vacanta, e drum lung nu gluma? Si eu ma gandeam cum o sa fie cu ai mei luna viitoare cand o sa mergem cateva zile la mare, sunt foarte greu de stapanit alexia si matei, tot timpul au ceva de impartit se cearta, bat,tipa..este un razboi continuu.
crissy felicitari!
ce inseamna ca ai inscris-o pe elise? ai depus dosar cu acte sau doar ai vorbit cu profesoara?
maria si eu am citit de doua ori ce ai scris si nu am inteles !
tot la fel de energici cei doi copilasi?
bic voi ce mai faceti? ceva poze noi cu frumoasa sma?
ioana ce mai faceti?
catutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda77 catutza, vrei masuri diferite de la guvern? atunci cum vrei sa le obtii daca nici nu intri in greva? da, poate intri degeaba, dar daca nu intri chiar stii dinainte rezultatul. de-aia avem conducatorii astia. ca-i meritam, fara suparare. suntem cel mai las popor. grecilor le-au luat al 13-lea si al 14-lea salariu doar si au intrat peste ei in ministere. pe romanii ne-au infometat, batut, inchis si-am stat 45 de ani asa. o sa ne faca si porcul asta acelasi lucru, in timp ce el se imbogateste si se vaita de tarisoara lui ca e in criza. din cauza lor! si tu te intrebi daca sa intri in greva...de-aia avem ce meritam! mama lui Nichita (09.12.2005) Look who’s talking: Nichita-Andrei www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual Calatoriile mele "cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti" |
Anda , pana la urma am intrat in greva dar sunt 98% sigura ca va fi degeaba facuta aceasta greva, sunt dezamagita de toata lumea, in special de colegi care au semnat de greva dar luni vin la scoala si isi tin orele ca sa nu ramana in urma cu predatul sunt dezamagita ca dintr-un colectiv de 60 de persoane doar 36 au semnat de greva si lista continua...
marti cel mai probabil vom incepe munca...marea greva va tine o zi maaaxim doua!
singurul motiv pentru care nu eram hotarata daca intru sau nu in greva este ca-mi ia din bani, si sincer nu imi permit sa iau salariul miscorat
maria_alexia spune:
hihi, noua ni s-a parut tare frumoasa - si unica!, in 10 mai expira! - seria numerelor care dau varsta copiilor nostri: 2 ani, 3 luni / 4 ani, 5 luni. (2, 3, 4, 5). deformatie profesionala . dar sa stiti ca si numerele sunt frumoase, daca te uiti mai indeaproape la ele.
crissy77 spune:
roxi, am mers la invatatoare cu cerere si copie dupa certificatul de nastere. Inscrierea propriu-zisa banuiesc ca se va face cu 6 luni inainte de inceperea scolii.
Cristina 27 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
catutza spune:
Crissy , si la noi se fac liste inainte de inceperea inscrierilor, asa a fost intotdeauna> daca vrei copilul la o invatatoare anume te "inscrii" din timp.
Tu ce faci de luni? esti in greva sau nu? cat tine la voi?
mirabilis spune:
Buna seara! Dupa cum spuneam in ultima postare, am ramas fara ajutor si ma chinui aici cu fetele...De fapt, nu e chin, e ok, doar ca am f putin timp liber. S-a mai incalzit afara si am iesit ff mult: la plimbari lungi, stam cu orele la joaca sau mergem prin imprejurimi. Aici oamenii fac mult sport, urca pe munte, pe jos sau cu bicicleta. Azi am vrut sa urcam pe cel mai inalt varf din mtii jura suisse (nu e chiar asa inalt, aproape 1700m) iar in urma noastra veneau niste biciclisti.
O sa pun niste poze in contul comun maine.
Anda, eu iti sugerez sa mancati absolut orice va place si tolerati, doar in cantitati mici. Orice e safe daca e proaspat (nealterat). Fara dieta. Cu sau fara ea, tot atat va tine boala....(suna a viroza..)Sanatate multa si LA MULTI ANI!
Pupici si sanatate multa tuturor bolnaviorilor.
anda77 spune:
mirabilis, asteptam pozele care trebuie ca sunt superbisime. deja vad culori tari, verde naucitor de iarba sanatoasa si copii veseli in lumina nepoluata elvetiana:D
cristinamh spune:
intram si noi repede sa ne laudam cu desenul de 1 iunie. rrooozz... sa-l salvez sepia pentru impresia artistica ?
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie: Expozitie deschisa votului publicului