Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (8)
Raspunsuri - Pagina 18
maria_alexia spune:
Uitasem: Meems, super pozele de la serbarea Riannei! Ehh, daca facea si Frau serbare cu atatea palarii si stegulete, sigur era si-al meu mai cooperant. Cu recitatul poeziilor e paralel .
Superbe pozele lui Alinush din mini-vacante. Ufff, ce-am mai visat la CentralParc-ul vostru, chiar cautasem sa vad care e mai aproape si accesibil (si cele din germania arata super...). Vise, vise...
Cu greva: pe cand era si subsemnata in invatamant, am prins o greva crancena, de vreo 3-4 saptamani. La salariul urmator, retin ca m-a apucat o depresie groaznica in momentul in care am vazut ca mi s-a terminat samponul: pur si simplu n-aveam bani pentru unul nou! . Si nici nu s-a rezolvat nimic cu greva cu pricina. De fapt, cred ca profesorii niciodata n-au obtinut nimic cu greva. Sorry.
lavi02 spune:
Maria este cat de cat mai aproape un Legoland in Germania, in sudul tarii.
Poate cu timpul o sa va incumetati cu copiii la distante mai lungi.
maria_alexia spune:
Lavi, astept si eu cu nerabdare momentul; deocamdata raza noastra de calatorie cu masina fara urlete si nervii bigudiuri este de 1 ora .
lavi02 spune:
Noi am mers maxim 10 ore intr-o zi cu ele cu masina. Scandalul din masina depinde de multi factori si nu este direct proportional cu lungimea drumului. De obicei e proportional cu somnul nesatisfacut la lui Nat. Ori adoarme ori face scandal.
Dar majoritatea drumurilor decurg in buna pace si intelegere. Cu pauzele de rigoare, of course.
crissy77 spune:
Azi am fost si am inscris-o pe Elise la scoala. Pt anul scolar 2012/2013. Era deja a 20-a pe lista, invatatoarea a zis ca mai mult de 25 nu inscrie.
De luni greva generala. Am refuzat sustinerea examenului de bacalaureat. Vai, fetelor, daca ati sti ce magarii se fac peste tot, ce presiuni sunt de la minister catre inspectorate si de la inspectorate catre unitatile scolare... . In vreo 2 scoli deja au zburat directorii (cica le-au expirat mandatele ). Azi am avut consiliu si s-a pus pb in felul urmator, pt suplinitori. Citez "Ganditi-va ca va suna Insp. gen. X si va zice ca din toamna o sa aveti continuitate pe post daca... ce raspuns ati da?"
Si ca sa ma descarc, din partea mea pt toti cei care ne conduc
Cristina 27 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
cristinamh spune:
cris... stiu, am auzit, si in cercetare e la fel, la tati cica e greva japoneza, la gradi la noi luni e program scurt, cu pachetel de-acasa.
e o nebunie totala...
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie la Expozitia de Talente
meems spune:
Maria-Alexia, educatoarele Riannei sunt foarte inventive si stiu cum sa atraga copiii. Rianna efectiv le iubeste! De-asta serbarea a fost o reusita.
Anda, duminica plecam.
Alinus, eu gandesc asa cam ca si tine, adica nu-mi place s-o obisnuiasca lumea pe Rianna cu prea multe. Cred ca am mai spus aici pe forum ca eu pot numara pe degete de cate ori i-am cumparat jucarii, si in general sunt mai rezervata in a-i oferi lucruri materiale din abundenta. Nu pentru ca nu as iubi-o sau nu mi-e draga cand se bucura de ceva. Insa nu vreau sa aiba o imagine distortionata a realitatii. Mi-au placut sfaturile date de Lavi, cu diplomatie sper sa reusesti sa ii explici soacrei pozitia ta.
Bic spune:
alinush iti inteleg enervarea, dar daca te uiti bine in sufletul tau, ce vezi? Nu este cumva mai degraba o lupta de putere acolo, o enervare fata de faptul ca bunicii paternali ti-au incalcat tie autoritatea?
Eu cred ca ce conteaza este ca Amalia sa aiba o relatie frumoasa cu bunicii. Niciodata nu ne vom potrivi perfect metodele de educare. Si la urma urmelor, Amalia nu sta cu bunicii atit de mult incit sa-i formeze obisnuinte proasta. Este alegerea lor cum vor sa-si construiasca relatia cu nepoata. Copiii stiu foarte bine ca exista reguli diferite in locuri diferite, deci daca tu nu-i cumperi lucruri fara ocazie, nu ai de ce sa te temi.
Iar despre calitatea bicicletei, iar te inteleg perfect, dar la urma urmelor daca ei ii place una sau alta, ce conteaza? Important e sa-i placa sa mearga pe bicicleta.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
Info utile despre cresterea copiilor
www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears
www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa
maria_alexia spune:
Din pacate nu sunt eu autoarea, ci domnul sot, dar imi face deosebita placere sa anunt ca avem 2 copii, de 2 ani si 3 luni si de 4 ani si 5 luni .
Crissy, cu inscrierea la scoala: nebunia a creat-o invatatoarea insasi, e absolut anormal (si ilegal!) sa faci liste de pe acum. Cand se va umfla buba si la voi si vor incepe tot felul de discutii, se va renunta probabil la sistem. Asa era si la noi pe vremuri cu gradinitele de stat, aveam prietena gravida care isi inscrisese viitorul bb la gradi .
crissy77 spune:
Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, mi-a venit premiul de la Tide, de vreo 10 min. Poza pe sapt. viitoare, avem musafiri (vorba vine, cumatrii care taie motul la fata , fac la noi in curte, Doamne-ajuta sa tina vremea cu noi!). Multumesc inca o data pt "ajutor", mii de si
maria, eu tind sa cred ca mai degraba parintii au creat nebunia, majoritatea invatatorilor de pe la noi sunt trecuti de o varsta, inca lucreaza cu copiii dupa metode comuniste. Invatatorii tineri sunt "vanati"
Cristina 27 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)