Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (8)
Raspunsuri - Pagina 17
maria_alexia spune:
Ce-a priceput fii-miu cu greva asta :
... [bucurie mare ca ia vacanta si nu mai merge la gradi, caci incepe greva]
Mami: dar tu stii ce inseamna greva?
Cristi: Ca e "Frau" racita tare si nu poate veni la gradi! (s-a intamplat la un mom dat.)
M: nu, nu asa...
C: E greva porcina? (cred ca la gripa porcina se gandea el)
M: In sfarsit il lamuresc: "Frau" e suparata ca nu mai primeste bani multi la serviciu si atunci nu mai vrea sa lucreze.
C: Pai... atunci sa mearga la alt serviciu, sa castige bani mai multi! (gandire capilalista, mancara-l mama! asta mic n-a auzit de bani de la stat)
M: Dar atunci toti copii ar fi tristi ca nu mai vine Frau la gradi sa aiba grija de ei.
C: Pai... sa-i dam noi bani, sa fie bucuroasa Frau!
Problema rezolvata .
bb_alinus spune:
Dupa premiera SATC: absolut dragut, descopar genul asta de film usurel insa tare frumoase decoruri. Rezervat strict femeilor. Cu un pahar de sampanie....ma rog cine nu poate sa se multumeasca si cu sampomil
Acum ma scuzati dar vin in miez de noapte cu o problema, sunt ori un pic nervoasa ori sunt poate exagerata si am ceva cu soacra-mea. Ieri fi-su ii spune la telefon ca bicicleta missei e prea mica - asta dupa ce a zacut cumparata de 3 ani fara sa o atinga fata ca ba era prea mica ba prea lenesa, iar acum cand i-a venit pofta e prea mica. Bun, azi soacra mea i-a cumparat bicicleta noua - desi i-am spus ca as vrea sa o alegem noi, sa nu mai am iarasi una Dora roz care scartiie din toate rotile, si in plus e greoaie la pedalat, ea pur si simplu i-a cumparat....Vrea sa i-o aduca duminica, cand vin in vizita. Acuma problema mea e urmatoarea: zici ca vorbesc la pereti, le-am spus ca nu vreau sa ii mai ofere cadouri ( mai ales asa importante) fara nici o ocazie. Adica missa deja nu mai prea intelege nimic, totul i se cuvine si as vrea sa o aduc cumva la realitate....Dar mi pun pe toti in cap, asa ca trebuie sa zic da si sa ma minunez....Ca altfel devin nora cea afurisita..... Sau poate sa le zic sa nu i-o dea acum, chit ca se supara?
Ma duc sa ma culc, cred ca am baut prea mult shampomil.....
Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
cristinamh spune:
alinus, ai doua variante. ori spui nu acum, ori ii iei tu alta, si i-o dai inainte. ii zici ca-i de ziua copilului .
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie la Expozitia de Talente
anda77 spune:
alinus, ziua amaliei e atunci cand nu mai este timp frumos de bicicleta. daca ai vreo ocazie luna asta, ok, daca nu, da-i-o asa, fara ocazie, sa profite de ea, daca tot a cumparat-o coana mare.
si lasa "prostiile" astea si baga cronicuta aia SATC ca suntem mai multe in asteptare. deci rochii, personaje locale sau internationale, daca au fost, decoruri, glamour, , muzica, sclipici etc. despre film nimic ca vreau sa-l vad fara info dinainte:)
crissy77 spune:
Noki, bafta in sesiune!
Sanatate bolnaviorilor.
Noi de luni suntem in greva pe termen nelimitat
catutza, vezi sa nu-ti iei teapa, tu sa nu intri in greva si restul colegilor da, sa faci munca volutara
Fetele din Ro, ne mai dati si noua un vot? Va trimit in contul comun mail. Reamintesc ca se fol. tel pt votare dar nu costa nimic. In schimb, noi putem castiga cort+hamac+set picnic+set masti de colorat. Multumim
Cristina 27 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
lavi02 spune:
'neata,
Alinus eu zic sa lasi de la tine si sa o lasi pe soacra sa-i dea cadoul copilului daca tot i l-a cumparat. A-i lua unul similar inainte mi se pare ca ti-ar pune definitiv pe butuci relatia cu soacra.
Dupa ceva timp sa-i spui ca ai observat ca fata asta primeste prea multe cadouri, nu le mai apreciaza, nu stie ce inseamna sa-ti doresti ceva, samd. Si o intrebi ce zice ea, cum ar trebui procedat?
Daca se va constata ca bicicleta e proasta dar totusi Amalia vrea sa mearga pe bicicleta poti sa-i cumperi tu una mai buna mai incolo.
Scuzati-mi ignoranta, ce este SATC?
Maria aia cu greva porcina e tare de tot!
Anda cum mai e Nichita?
Feli Zara este in afara mag Unirea, imediat langa KFC. Este pe 2 etaje si au si birourile in cladirea aia, practic e o cladire mare, separata.
maria_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 Dupa ceva timp sa-i spui ca ai observat ca fata asta primeste prea multe cadouri, nu le mai apreciaza, nu stie ce inseamna sa-ti doresti ceva, samd. Si o intrebi ce zice ea, cum ar trebui procedat? |
manipulare, nu gluma .
Alinush, m-ai pus rau pe ganduri cu restransul cadourilor. Noi le luam cate ceva destul de des, ori de cate ori ne iese ceva in cale sau avem chef . Ne place mult sa-i vede cum se bucura (mie, lui tati, bunicilor, sora-mea...). Daca nu e ocazie, o inventam .
Bine, la noi si placinta cu mere o impodobesc copiii cu lumanari si decoruri si ii cantam LMA .
Ref. la intrebare: mie nu mi se pare ok sa intermediezi/cenzurezi relatia dintre soacra si miss, e dreptul bunicii sa-i dea cadouri . Ii poti totusi spune de pb voastra de educatie, dar daca nu vrea sa o ia in seama, asta e... Cam asta e parerea mea, poate nu cea mai buna...
lavi02 spune:
Pai nu-i manipulare, o faci si pe ea sa participe la luarea deciziei si o faci sa se gandeasca putin la posibile consecinte. Nu ii prezinti hotararea gata luata: supune-te sau la revedere. In plus, poate are si ea un punct de vedere pe care ti-e util sa il auzi.
bb_alinus spune:
Uf, am si uitat sa felicit pe Bia pt datul gipsului jos!
Lavi, dar eu asta fac demult, ii spun soacrei sa nu mai ii ia asa aiurea, si eu acum vorbesc de cadouri mari, nu ma refer la o carte, lego, play mobil, ca asta le ia ta-su si daca se duc impreuna sa arunce gunoiul....Ori eu spun, eu aud, ma ignora total...
Missa are enorm de multe jucarii din astea de nu stii unde sa le mai pui ca nu se joaca cu ele: fie sunt prea multe si nu apuca, fie pur si simplu nu se joaca. Si eu tot zic hai, pt fiecare jucarie noua sa dea una veche, nu, domle toti prefera sa le tina asa la depozit, si in final sa le dau eu la asociatii fara sa mai spun la nimeni.... Ideea e ca missa nu mai apreciaza nimic, nu mai stie ce e aia un cadou, nu stie ca pt a avea ceva e nevoie de bani!
Ma rog, si cu bicicleta: pai suntem in tara bicicletelor iar ea are una de abia se taraie.... Aici deja copiii de la 3 ani merg la scoala singuri pe bicileta, pe piste ciclabile ( bine si parintii sunt cu ei dar fiecare cu bicicleta lui), ori missa abia merge 50 m pana in parc...cu Dora ei.
Cristina, nu am cand sa ii iau alta ca ei vin duminica, dar am de gand sa ii iau una asa cum vreau si sa i-o dau pe asta la tara...
Anda, cronicuta pai nu e mare lucreu de zis, am sa pun niste poze ( vreo 2-3) si revin mai pe seara cu amanunte.
Roxiut voi sunteti bine?
Anda ai gasit cabana de plastic?
Lavi, acu vad...SATC, eh "Sex and the city" voyons:))
Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
anda77 spune:
problema e ca va uri bicicleta ta, daca cumva apucxa sa-i placa bicicleta bunicii. fetitza unei prietene e innebunita dupa o mizerie plasticata roz cu barbie care abia merge. primita de la bunici. ta-su i-a luat o bicicleta de vis, BMW pentru 3 ani, nici nu stiam ca astia fac bicle asa mici, arata de vis, aluminiu usor, design futurist, aluneca etc. fetitza nici nu vrea sa auda sa se urce pe ea. aia roz din plastic e smecheria...deci te inteleg si pe tine de ce vrei altceva in tara bicicletelor.
aia ca nu vrea sa dea de pomana jucarii nu e vina fetei:) la chestia asta trebuie sa insisti cat mai e timp, pana nu i se formeaza caracterul/temperamentul asa.
astept totusi cronicuta mica, cum o fi:)
vacanta frumoasa in mexic, meems!
catutza, vrei masuri diferite de la guvern? atunci cum vrei sa le obtii daca nici nu intri in greva? da, poate intri degeaba, dar daca nu intri chiar stii dinainte rezultatul. de-aia avem conducatorii astia. ca-i meritam, fara suparare. suntem cel mai las popor. grecilor le-au luat al 13-lea si al 14-lea salariu doar si au intrat peste ei in ministere. pe romanii ne-au infometat, batut, inchis si-am stat 45 de ani asa. o sa ne faca si porcul asta acelasi lucru, in timp ce el se imbogateste si se vaita de tarisoara lui ca e in criza. din cauza lor! si tu te intrebi daca sa intri in greva...de-aia avem ce meritam!