Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (8)
Raspunsuri - Pagina 16
maria_alexia spune:
Eu sunt cam amarata cu gradinita... De luni se intra in greva si probabil si in vacanta. Fara sa apuce sa faca serbare, sa incheie cumva. Mi se pare tare aiurea. Pana in 15 sept e o pauza tare lunga, obligatoriu s-o umplem cu ceva activitati organizate. Sper sa gasesc vreun club de vacanta care sa functioneze si peste vara (anul trecut inclusiv gradinitele private s-au inchis in august ). Doar statul cu bunicii o sa-i creasca niste cornite pe care n-o sa i le mai pot da eu jos prea usor .
Pe langa faptul ca nu ma ajuta conjunctura, si domnul print e de o incapatanare si lipsa de cooperare cand e vorba sa facem ceva... . Si vremea trece...
Sper sa ajung totusi sa ma lamuresc macar care e bilantul la gradinita - desi, deocamdata n-am un feeling prea bun. In afara de socializat la greu cu ceilalti 3 baietei de varsta lui din grupa, n-am prea vazut mare lucru . Dar poate ma insel...
proadelina spune:
Buna ziua si din partea noastra!
Albert este consemnat la domiciliu, deoarece a facut varicela; asa ca incerc sa-l atrag in diverse activitati si jocuri, pentru a nu se plictisi prea tare. Isi doreste foarte mult sa iese pe afara (si eu, de asemenea, mai ales ca a iesit in sfarsit soarele si s-a incalzit vremea).
Multa sanatate celor bolnaviori si multe, multe felicitari pentru burtici!
Adelina si Albert
roxisialexia spune:
anda cum va simtiti? a mai facut febra nic?
proadelina sanatate, sa traversati usor perioada de varicela.
noki mult succes!
maria cum sa termine luni? nu este toata luna iunie?
ne-a spus si noua ca luni este greva.
maria_alexia spune:
Proadelina, ce bine ca te mai vedem. Cu varicela il poti scoate pe Albert la aer, mai ales ca e asa de cald. Numai sa nu intre in contact cu lumea...
Roxi, la gradinita noastra (de stat, 4 ore), vacantele corespund celor din scoala - din 12 iun in 15 sept e inchisa. Si gradinitele de stat cu program prelungit iau vacanta tot atunci, dar in genere raman deschise.
Iar greva este "incepand de luni", pe termen nelimitat.
meems spune:
Anda, Corap , Proadelina - sanatate multa voua, si puilor aferenti!
Corap, ce mult mi-au placut pozele voastre! Anais e febletea mea
Alinus, abia ti se vede burtica!
Am trimis si eu in contul comun niste poze de la serbarea Riannei. A fost dragut, au avut niste cantecele in program, plus alte bucatele de arta realizate de ei. Iar cei care incep kingergarten in toamna au avut ceremonia de graduare de la preschool.
felicia74 spune:
Noua ni s-a spus ca luni abia incepe greva. Nu se stie daca va continua, cica
Unde e Zara la Unirii, in ce aripa, etaj? Ca data trecuta cand am fost nu am gasit magazinul.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
catutza spune:
Felicia , Zara este langa KFC, cand mergi spre Carrefour...sper ca intelegi tu.
Adelina , multa sanatate, sa treaca bubitele
Noki , succes cu sesiunea, Muntenegru
Anda , cum va simtiti?
CristinaH , voi ce faceti, mai are Iris febra? Andrei a inceput gradinita?
eu nu stiu ce sa fac , daca sa intru sau nu in greva, maine dimineata la 8 cel tarziu trebuie sa semnez si nu stiu ce sa fac tare-mi e ca aceasta greva este degeaba
ma duc sa vad pozele noi din contul comun
catutza spune:
am uitat sa scriu ca ieri am scos gipsul, primele cateva ore dupa a stat cu mana sustinuta de o esarfa apoi incet incet a inceput sa o foloseasca normal.
Imi era asa mila de ea cand am vazut cum arata manutza aia mica dupa o saptamana de gips (pielea uscara si putin cojita asa, putin iritata, puncte mici si rosii) dar dupa o baie in cada cu apa multa calda si cremuit bine apoi arata normal acum.
Meems
cristinamh spune:
cata, inteleg ca n+a fost grav...
ana la urma gipsul a ajutat, macar n-a miscat-o...
andrei e la gradi, iris nu mai are febra. si nici varicela, deocamdata.
asa deci cu greva... incepe si nu se stie cat tine.
mie imi venea azi sa ma iau de unul din parinti, indignat ca au tupeul sa intre in greva, ca el ce face cu copilul... nu zau... dreptul la greva din cate stiu e legal, si sa vina el sa munceasca pe 4 milioane cu 35 de copii... si sa nu faca greva!
adelina, . deci nu suntem primii din colectie primavara asta... si poate nici nu suntem pe lista de varicelati...
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie la Expozitia de Talente