Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

de azi sunt fericita posesoare a unor ochelari de citit si pentru calculatot ce-i drept dar tot imi e greu cu ei ca mi se pare ciudat rau, daca uit sa ii scot mi se pare ca nu vad bine si tot asa, sper sa ma obisnuiesc cu ei repede.
pana la urma nu mai mergem la circ maine, mergem la o Elena sa o sarbatorim oricum numarul cu serpi nu ma incanta deloc, sa vedem daca mai ajungem ca am inteles ca sunt pana la sf. lunii acolo.

Camy , ce mai faceti voi? Dariuca? nu ne-ai mai aratat deloc pozici cu ea. Cat despre pipi eu zic ca de la oboseala sau poate ii era frig cine stie ? se mai intampla

CristinaN , ce dulcica este Elise, abaia astept sa nasti sa ne povestesti ce perlute scoate

Noki , cum stai cu gatul? dar cu invatatul?

pauza, ma duc sa ii fac dus la balerina mea sa vad cum reusesc sa nu ii ud gipsul, ma ingrozeste ideea de a o spala pe cap, sa vad daca ma incumet daca nu...ramane pe miercuri dupa ce ii scoate (sper) gipsul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Fetelor, mi-e dor de voi , va multumesc din suflet pentru gandurile voastre

La noi bolitul este la putere, kinderii mei au scapat de muci insa au o tuse oribila, eu am fost rau de tot cu gatul vreao 5 zile si intr-un final am trecut pe antibiotic pentru ca nu era cale de vindecare.
Citesc ca multe dintre voi ati patit la fel cu gatul, posibil sa fii fost ceva viral.
Sanatate maxima tuturor !

Pe alexia nu am operat-o inca, urmeaza cat de curand.
Matei nu merge la gradi insa sta cu mama cateva ore pe zi, pana vin eu. Traversez o perioada foarte grea din viata mea cu foarte multe incertitudini, probleme etc.
Va citesc zilnic si fiecare din voi este in gandul meu, o "pajiste de flori" pentru fiecare mamica a grupului nostru .

ina multumesc mult , nu-i bai ca este mai tarziu. Si eu tot asa am dat jos insa la mine este abia inceputul.succes cu toate!
Si matei al meu sa stii ca este argint viu, si rau doamne ma uimeste zilnic.O musca pe sora-sa, o trage de par, ciupeste de numa ( doare cumplit cand ciupe ).Asa ca am de furca nu gluma

cata imi pare rau sa aud de manuta biei, iti doresc sa se repare rapid. Multa putere si tie sa traversezi perioada asta "bugetara", poate ca este cazul sa te reorientezi, incepe sa cauti nu se stie de unde sare iepurele.

bic va imbratisez cu drag

meemsy sper ca deja iti este mai bine cu gatul . ma uitam la pozele voastre, sunteti niste frumoase si alexiei ii place foarte mult de ri .

lavi, ma bucur sa va vad deja "plimbatori", imaginile voastre sunt superbe atat cele de la munte cat si cele din litoralul pustiu bulgar.Abia astept sa vad si eu poze cu rochitele fetelor .nici noua nu ne place aglomeratia

ioana santate multa, cum mai sunteti? Cu cine sta stef?

alina eu nu pot sa vad pozele voastre, de ce nu merge la mine linkul oare? ma bucur ca nu mai sunt probleme cu missa in ceea ce privetse iesitul afara. multi

coralia La multi ani! Sa fie santos puiul tau, viata lunga plina de succese.

crissy felicitari pentru premiu! Cum te simti cu burtica?

noki ti-ai reparat gatul? ce mai face micuta ta? Succes cu invatatul tu ti-ai rezervat locatia pentru concediu, parca nu te-am auzit spunand nimic?
Salutari mitzei, ce mai face?

mimi La multi ani!

Mergi la inceput

Roxana , am admirat pozele cu Alexia, unde sunt facute? la serbare ceva?
Eu as cauta in alta parte...dar unde??? tu ai gasit ceva? sincer nu stiu incotro sa o iau, nu stiu la ce sa ma astept, inca nu vreau sa cred ca-mi va lua 25% din salariu, tot sper ca se va gasi o alta solutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata!

Am tras chiulul sapt trecuta, dar am facut-o motivat, am fost cu maimuta la mare . Ne-am plimbat/bronzat, a fost super pt ca a fost statiunea aproape goala asa ca nu ne-am calcat pe picioare cu nimeni . Aseara ne-am intors si ne-am dus direct la un botez, asa ca azi zacem.

Am mai citit din urma, dar mai pe sarite, recunosc, suficient insa cat sa vad ca Biencuta a facut buba (pupam sa treaca minuta), kinderii lui Roxi sunt bolnaviori (sanatate multa), in rest sper ca toata lumea e ok.

Noki ia scoate tu nasul din hartii si zi unde pleci in vacanta?

Felicia am vazut la Tv ca-i ceva dresura de tigri albi pe undeva prin Dr.Taberei, ai idee pe unde?

Gata...s-a trezit populatia la mine in casa...va pupam

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau asa-i ca-i mai frumos litoralul romanesc, cand e pustiu? Si mie mi-a placut mult, m-as muta la Constanta.
Dresura de tigri albi nu poate fi decat la circul Medrano, ca e langa parcul Moghioros. Si noi am merge dar dupa poze pare a fi acelasi spectacol de anul trecut.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

marea... ai mei o asteapta cu sufletul la gura. nu stiu cum si in ce fel, dar o sa ajungem. in schimb e exclus sa ma duc cu ei cand apa e rece, ca de o luna nu vorbesc decat de bagat pe la fund, inot...

acum ascultau prognoza la tv, cum ca vin caldurile. concluzia:
mami, se incalzeste si apa la mare mai repede?

cata, ce se aude cu manuta?

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie la Expozitia de Talente

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristinamh

marea... ai mei o asteapta cu sufletul la gura. nu stiu cum si in ce fel, dar o sa ajungem. in schimb e exclus sa ma duc cu ei cand apa e rece, ca de o luna nu vorbesc decat de bagat pe la fund, inot...

acum ascultau prognoza la tv, cum ca vin caldurile. concluzia:
mami, se incalzeste si apa la mare mai repede?

cata, ce se aude cu manuta?

Cristina
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie la Expozitia de Talente

si Bia asteapta marea, joaca in nisip -aici nu ii dau voie in parc sa se joace in nisip decat foarte rar, imi e groaza ca in acel nisip isi fac nevoile cainii, sper sa mai avem buget de mare dupa -25%
Cu manuta abia miercuri stiu, intre 12 si 15 suntem programati, eu ma rog din tot sufletul sa ii scoata gipsul. Ea e ok, ziua fereste mana cu toate ca mai are tendinta de a apuca cate ceva cu mana dreapta dar buba e noaptea cand se intoarce pe mana fara nicio greata
Voi ce faceti, mai e bubos Andrei? ati inceput gradi?

Mada , poze de la mare vedem si noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Feli sa stii ca-i mai frumos cand e pustiu . Dar nici chiar asa de pustiu ca acum, eram aproape singure pe plaja. In hotel eram chiar singurele "locatare".

Cristinamh la cat e de rece apa nu stiu sincer cand se incalzeste, cred ca peste o luna minim. Avea 7-8 grade, iti ingheta mana in ea la propriu. Vorbeam cu doamnele de la rest si -mi ziceau ca de ani buni de zile n-a mai fost apa asa de rece, probabil si din cauza iernii lungi pe care am avut-o.

Cata poze de la mare nu vede nimeni pt ca am fost o loaza si am uitat aparatul acasa

Gata, fug sa trezesc fata si la treaba cu noi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

'neata,

Noi am fost la nunta in sambata si duminica intr-o excursie la Vulcanii noroiosi. Luni ne-am odihnit acasa.

Madau sa va fie de bine marea!!!
Cidat ce zici cu apa, posibil sa se fi racit si de la vremea friguroasa de saptamana asta, acum o saptamana la Balcic era la vreo 17-18 grade aproximez eu, cam ca anul trecut in mai la Eforie. Eu am intrat doar cu picioarele ca n-aveam costum de baie insa fetele cu Tudor s-au tot alergat prin apa, pe la mal, Nati a si cazut de la un val si s-a udat inclusiv pe par. Si n-au zgribulit, n-au vrut la prosop.

Roxi fecilitari pt slabit si sanatate pruncilor!!

Noki ti-a mai trecut tusea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

avut prima discutie mama-fiica...

"mami, si andreea are sutien ca al tau!"
care andreea mami?
"andeea, colega mea de la gradi"
pai andreea e mare?
"nu, asa, mica, ca mine"
si la ce-si pune sutien?
"ca sa aiba si ea. imi iei si mie?"
mami, sutien o sa porti cand vei fi mai mare, si o sa ai pe ce sa-l pui
"vreau si eu, doar asa, sa stea, vreau sa am si eu, te rooog mami...."

no, am lamurit-o cu sutienele. cu tampoanele am rezolvat mai demult, dar a acceptat ca axioma, ca numai fetele mari au nevoie.

urmeaza prezervativele banuiesc...

cata, si noi stam jalnic cu bugetul anul asta, si daca ne ducem, in mod sigur e la cort...

Cristina

Mergi la inceput