Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 18
lucia2000 spune:
'Neatza si de la noi.
Daca aseara plangea cand vedea colacul acul il ia de maner si il zrangane, se joaca cu el.
Ma gandesc intai sa-l obisnuiesc cu el, sa-l las sa se joace si apoi mai incercam si inotul
www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.
cris_mario spune:
multumim de cofe ratusca
cris.d imi pare rau k si-a luat banii degeaba menajera
mariucasara ce scumpa e sara ... knd am citit incercam sa-mi amintesc de ale lui Mario .. .xela ce fain ca notezi...oani super idee
LML Luca,Nicholas,Ivan,Rebeca
haircut super ... pupici micutei vorbarete
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
lucia2000 spune:
Acum observ ca am 2*
www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Acum observ ca am 2* www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
felicitari si la mai multe
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
alexutzzza spune:
Neatza fetele! WOW ce ploaie! pe noi ne-a prins in restaurant ca am iesit gask mare, 12 oameni (9 greci si 3 romance) plus bebe Yannis. Se zguduia geamu de atata ploaie! Yannis insa dormea linistit in cocoon, a papat exact inainte sa coboram 300ml si gata, mort pentru patrie de cand am ajuns in restaurant (20:15) pana azi la 8 juma' . E f ok cu Yannis ca daca adoarme de noapte nimic nu-l trezeste, mereu adoarme pe canapeaua din sufragerie si il lasam akl pana mergem si noi la culcare ca sa ne uitam la el cum doarme apoi il mutam in pat, e asa scump cand il iau in brate sa il mut si e moale tot asa ma topesc. In concluzie a fost o seara f faina , am mancat baut ras vorbit ufff mi-a lipsit. Norok nostru ca restaurantul era langa scara si am facut numa 2 pasi prin ploaie
Alicredo Sa ai o saptamana de vis! Succes la operatie! Bafta cu lapticul, ia o pompa cu tine sa mulgi, chit ca arunci, mentii productia si bea multa multa apa si lichide asa se duce f repede anestezia din corp, eventual poti bea multe ceaiuri de lactatie sa mentii si productia
Cristies votat gaza! spor la calcat, iti tin companie azi ca si io am tot spalat sapt asta , dar calcat nem...
Ratusca felicitari pentru rasete!
decenula hai, curaj! mai aiputin, cand da jiji de cereale si i se umfla-n burtica sa vezi ce doarme! uiti ca ai copil si ooops! mai faci unul
lucia felicitari pentru stelute!
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
mandruta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Nu stiu ce sa zic. Mie mi-a reusit din prima desi era micuta. Incearca sa-l bagi in cada sustinut, sa dea putin din picioare si sa i-l pui cand vezi ca se simte in largul lui. Alta idee n-am. Mai sunt bebei suparati pe colacel? Mirela fericita de Mara Ioana |
Inca de cand eram gravida ii placea cand faceam baie (furam cate o baie din cand in cand). Si cum i-am dat drumul in apa a inceput sa dea din picioare si sa se fataie prin cada. A inceput sa planga la sfarsit, cand a obosit. Cred ca am tinut-o mai mult si a facut mai multa miscare decat de obicei. Dar e superincantata, si noi topiti pe langa ea.
mamidepuiuti spune:
neata fetele,multam de cafea ratusca
multe succesuri alicredo pt sapt asta! de fapt,bafta sa iasa tot asa cum iti doresti! ca succesurile sa le stea unora in gat,iar in apropiere sa nu fie nimeni sa le ofere primul ajutor...
xela,mariucasara,oani foarte bine faceti faceti sa scrieti perlele...eu am uitat multe de la radu
micki_mica bafta la diversificare!si mult rabdacol
btw...je abia dupa 8 luni am "bagat" ficatul si galbenusul...iar mancarea blenduita[ ce fain suna]nu a vrut-o radu defel...doar taiata bucatele...... si cu putina sare...fara, e cum se spune la noi in bihor lihoda si a refuzat-o... cu mana pe inima recunosc ca atunci [pana pe la 2 ani] a mancat mai diversificat decat o face acum...... acum imi spune in fata ca l-am prostit destul cand a fost mic si nestiutor ...de 3 saptamani a reinceput sa manance spanac ...nu ai idee ca o consider o victorie personala ,ca l-a refuzat de la 2 ani...iar acum a motivat ca gusturile lui se modifica in timp... sa vad cand ii voi putea reintroduce ficatul ,el care papa cate un ficat de gasca odata[avea mami meu gaste in ograda proprie]...referitor la peste,io zic ca si pastravul e bun si crapul,ca nu-i dai grasimea sa o pape... tatal meu e pescar,ei stau la2 km de malul crisului si iegzista si o pescarie in apropiere,iar radu a fost de mic "fan" peste...
lucia , si fi'miu a carait cand i-am pus colacelul si cand l-am bagat in apa,pana am realizat ca nu se simte in siguranta[ca pana atunci era pe suport in vanita] si l-am tinut cu mana la fundic prima data,apoi putin la spate sau la un piciorut...are important pt el sa ma simta ... e haios...cu o manuta se tine de colac[maner,colac,ce apuca], iar cu cealalta se joaca in apa ... nu am poze in vana ca je nu are decat 2 maini...mi-e dor de tati...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
cristies spune:
Alexutzzza ce frumu v-ati distrat. Bravo! (Ce copil cuminte ai nici nu mai pomenesc, ca stii tu mai bine).
Cris.mario, ai calcat ieri? Ca stiam ca de sarbatori nu se calca.
Ms. pentru vot.
Eu am iesit pe balcon sa adun rufele si surpriza: crengi rupte, florile puse la pamant, sotul zice ca era dezastru dimineata... ce furtuna
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies LML Luca, Nicholas, Ivan, Rebecca!!!!! Sa cresteti mari sanatosi! Oare Lillyka si Maria11Maria ce-or mai face? Ca Beatrice nu da si ea niste lapte de pasare... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
la multe lunitze si de la mine!
de la bea io vreau si praji bune...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
cristies spune:
Lucia, felicitari pentru steluta! La mai multe!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?