Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 10
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Am vazut-o pe forumul cu iesitul in strada la o mamica si am sterpelit-o si eu. E frumusica tare. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
hmmm....e tare frumu...dar ea cum o fi obtinut-o ..prin donatii??
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cristies spune:
Si am uitat sa va spun ca la mine in casa e un frig... sunt 21 de grade dar cand vii de-afara pare ca intri in mina
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lorex
probabil femeia dorea sa deschida o discutie pe tema asta, din cauza ca ea nu a avut lapte deajuns, vroia sa mai auda si de la alte mame... Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
din pacate,nu...ma intalnesc cu ea cam la 2 sapt ... parca asteapta sa ma auda zicand ca nu mai alaptez...de asta a " intors-o" cu felicitatul...repet: din pacate...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
happyella spune:
mi-am adus aminte
BRAVO!!! decenuela si ayanna pentru atitudine
votat Gargaritz de cristies si Teo de Lucia
off iar reclama aia enervanta de la pampers
fericita de buburuza Andreea Maria
mariucasara spune:
Ma bucur ca v-am bine-dispus. De mult vreau sa fac un jurnal cu perlele Sarei. Are o memorie de elefant si NU tace. Reproduce tot ce aude de la explicatiile pe care i le dam noi (de genul celei cu pampersii) pana la reclame intregi pe care le prinde din zbor de la tv. Uneori am senzatia ca e concentrata la jocurile si cartile ei si apoi vine si intreaba ceva legat de discutiile mele cu taica-su. Alteori eu o cert f. seroiasa si imi tranteste cate o perla de imi trec si nervii si supararea. Abia astept sa mai cresca si Sebi si sa stea amandoi sa discute.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Multumesc de urari fetele! Nu mai nominalizez dar va dau la toate un o si o felie de tort. Azi mi-am inceput ziua bine cu o pana de curent de 6 ore. Si ca bonus mi se terminase si bateria la telefon. Nici ceasul nu stiam cat e... Hai sa va bine dispun si pe voi ca eu am ras singura pe strada... In farmacie un mos revoltat tare ca mamicile au nevoie de pampersi ptr copii "Sa spele dom'ne sa simta ca au copii. Auzi nu au bani de pampersi!" Eu bine crescuta si zen ca doar e ziua mea nu zic nimic. Fi-mea insa "Tata al meu are bani de pampersi si imi pune noaptea sa nu ud tot patul ca apoi mama tb sa spele lenjeria si in loc sa imi ia jucarii trebuie sa plateasca curentul" Alta zi...eu cu Sebi in wrap. Ma aplec sa ii aranjez Sarei pantalonasii. Si ii zic "Stai ca mami se ridica greu ca e baba. Fi-mea aratand cu degetul spre o batranica care trecea pe langa noi "Esti baba ca aia?" Primim eu si taica-su blugi la fel. Eu ii probez, ma fatzai cu ei putin, sotul nu. Peste cateva zile Sara cu sotul merg la supermarket, aglomeratie la case, fii-mea "Tati tu ai luat blugii lui mami!" Sara cu buni. Mama poarta ochelari cu dioptrii f. mari. Sara voia desene animate, iar mama nu vedea sa citeasca sa dea drumul la DVD. Fi-mea dezamagita:"Buni, dar tu nu inveti sa citesti odata?!" Buni ii construia castele din lego Sarei, eu ii povestem ceva. Sara suparata"Da' mai taci ca se joaca buni!" Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
La multi ani!
Astea-s cele mai frumoase cadouri,nu?
de Maia Ilinca (29.01.10)
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Si am uitat sa va spun ca la mine in casa e un frig... sunt 21 de grade dar cand vii de-afara pare ca intri in mina _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Pot sa ma mut la voi o vreme?
La mine cand intri de afara zici ca intri in sauna. (exagerez dar tot mi se pare mult prea cald)
Gargaritzului lungan
Mirela fericita de Mara Ioana
miremia spune:
Mariucasara La multi ani!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de puiutii tai!
Sara e bestiala.
cris_mario spune:
doarme la mn in brate...am pus-o in pat si s-a trezit ...akm am luat-o in brate si a adoarmit
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
miremia spune:
Lucia da, am platit. Din fericire nu in valoare f mare pt ca mi-au cerut ca dovada a platii la extern o factura proforma. Daca nu o prezentam imi puneau din oficiu valoarea transportului iar taxele vamale ajungeau undeva la 1oo si ceva de $.
Ma gandesc ca ti-a venit la posta unde in general poti sa "scapi" si fara sa platesti taxe vamale daca stii cum sa-i iei. MIe de cate ori am primit ceva din Sua sau China la posta nu mi-au cerut nimic.