Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 9
racusor2010 spune:
larisa felicitari pentru fetita ta curajoasa sa ii luati ceva frumos pentru ca e asa cuminte si buna
bianca daca analizele tale sunt bune si bebe creste in greutate corespunzator, nu ai de ce sa iei vitamine...
eu iau si sa stii ca nu m-am ingrasat mai mult de la ele, dar ma simt foarte bine de cand le iau...chiar daca mananc si eu sanatos, lactate, cereale, fibre, carne, fructe, legume, nu tot timpul asimilezi tot din mancare si de asta doctorii iti dau si vitamine...plus ca e bine sa le iei si cand alaptezi, ca atunci copilul ia foarte multe de la tine...
dar nu e obligatoriu...cum te simti cu confortabil...
eu tocmai am alungat-o pe mama la ea in camera azi cum e sarbatoare se plictiseste, s-a terminat si emisiunea ei preferata nora pentru mama si cum cu plimbarile nu prea e prietena, s-a gandit sa vina la mine...cu ganduri bune...dar ia sa vad ce face nepotul, iar comenta de tot ce vedea...si cum am mai trecut prin asta i-am zis frumusel sa mearga la ea in camera ca iar ma agita si ma patesc ca marti...sper sa nu se supere, dar acum bebe e cel mai important
o sa ii luam o floare pentru rabdare
Bulina 32+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Mycya, in principiu bb isi ia ce vitamine ii trebuie, mai aiurea e de tine ca o sa ramai tu cu o carenta destul de mare. Poate nu stiu eu bine, dar oricum noi nu sintetizam toate vitaminele din hrana noastra. Eu am luat vitamine de ceva timp inaintea sarcinii. Acum depinde si de medici, pareri si pareri. Deciiii, mai tare te-am bagat in sedinta! Scuze ca ti-am facut capul mare... Alina 28+ cu gargarita |
stai fara griji iubita,bine ca imi spui cam ce stii tu.dar oare la analize nu mi-ar fi iesit ceva in neregula,daca as fi avut lipsa de ceva sau daca nu as mai fi avut pentru mine??eu nu prea as vrea sa iau...na consider ca ce e din alimente e mult mai sanatos,si cam fug de pastile,dar voi lua si vitamine daca e neapart nevoie.
Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
katalina spune:
Sa nu va suparati pe mine....
Indemnizatia pentru cresterea copilului, acordata mamelor pentru maximum 2 ani va scadea cu 25%, au declarat pentru HotNews.ro surse guvernamentale. Astfel, indemnizatia va ajunge la 60% din media veniturilor pe ultimul an fata de 85% cat este in prezent. Potrivit surselor citate, va fi pastrata limita minimala de 600 de lei.(ora 12.hotnews.ro)
Catalina 25+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
eladea2005 spune:
oana, am facut o mare descoperire...abia acum mi-am dat seama ca mai sunt poze si altundeva decat pe picassa...n-am intrat pana acum pe pozele de pe gmail... si nu stiam unde sunt restul fetelor, pt ca pe picassa nu erau..
insa am recuperat acum...am vazut toate burticile si lucrusoarele bebeilor...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip
bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
laurika1982 spune:
Mda, se pare ca scade de la zi la alta ce da la mamici aici nu care cumva sa ni se urce la cap...
Laura 28+ cu
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui katalina Sa nu va suparati pe mine.... Indemnizatia pentru cresterea copilului, acordata mamelor pentru maximum 2 ani va scadea cu 25%, au declarat pentru HotNews.ro surse guvernamentale. Astfel, indemnizatia va ajunge la 60% din media veniturilor pe ultimul an fata de 85% cat este in prezent. Potrivit surselor citate, va fi pastrata limita minimala de 600 de lei.(ora 12.hotnews.ro) Catalina 25+ Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004) |
si plafonul maxim sa inteleg ca scade de la 4000 ron la 3000 ron? banuiesc ca si pe asta il scad...
Bulina 32+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Mycya spune:
citat din mesajul lui racusor2010 bianca daca analizele tale sunt bune si bebe creste in greutate corespunzator, nu ai de ce sa iei vitamine... eu iau si sa stii ca nu m-am ingrasat mai mult de la ele, dar ma simt foarte bine de cand le iau...chiar daca mananc si eu sanatos, lactate, cereale, fibre, carne, fructe, legume, nu tot timpul asimilezi tot din mancare si de asta doctorii iti dau si vitamine...plus ca e bine sa le iei si cand alaptezi, ca atunci copilul ia foarte multe de la tine... dar nu e obligatoriu...cum te simti cu confortabil... Bulina 32+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
uite ca nu cititsem mesajul de la tine...si chiar intrebam pe bumblee de analize
chiar ma gandesc ca organismul meu asimileaza repede,si sa nu cumva sa ma trezesc cu vreo 10 kg luate in plus inafara de astea 7 doar din cauza ca iau vitamine.zic ca nu ar fi sanatos nici pentru bebe nici pentru mine,ca doar la urma urmei le-as fi dat jos dupa nastere.
Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
bumblebee spune:
Au schimbat articolul astia de la Realitatea ca acuma e in medie 880 de lei lunar numai pt copil. Eu stiu ca o sa trecem si peste asta, dar parca m-am saturat sa aud de la toti analfabetii (care habar n-au sa puna o cratima sau sa faca acord subiect predicat si care traiesc pe picior mare, parazitandu-ne) ca tara e in impas, solidaritate! Ridicol, solidara sunt cu profesorii, medicii, batranii, nu cu dobitocii aia care au mana pana la gat bagata-n sac, tot hotii cer solidaritate. Partea mai proasta e ca nu este nimeni capabil sa aduca altceva, o alta perspectiva, toti ciumpalacii tin in spate alte interese...
Alina 28+ cu
gargarita
rodyka spune:
citat din mesajul lui Mycya fetele am o intrebare....doctorii vostri va spus ca neaparat trebuie sa luati vitamine in timpul sarcinii???ca am o prietena,care m-a innebunit ieri ca de ce nu iau vitamine,ca trebuie neaparat,ca bebe poate sa aibe problemejuma de ora a vb numai ea,bineinteles am lasat-o sa vb si la urma i-am zis ca eu mananc destul de mult si sanatos,dar ea tot pe a ei o tinea.voi ce spuneti e neaparat sa iau vitamine daca eu zilnic mananc lapte,iaurturi,fructe,legume,salate,cereale,paine??!!...ca ea a spus ca aici nu ti se da de doctor vitamine dar daca as fi fost in Romania ma obliga doctorul cu sigurantza.... Bianca 27+ Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen |
mie mi-a dat dr acid folic la inceput (a zis sa le iau pana se termina cutia doar) si iod in fiecare zi. restul e in functie de rezultatele analizelor, dar eu am intrebat de vitamine, Ca si Fe; Fe mi-a dat doar acum ca sunt la limita anemiei, dar e normal sa scada in sarcina- spunea el. si eu ar trebui poate sa mananc mai multa carne, dar cum eu nu sunt prea carnivora imi vine foarte greu, nu-mi trebuie nici s-o vad de vreo 2 sapt, gatesc ptr ceilalti si cel mult gust si eu un gratarel... dac-ar fi de la iarba verde poate ar fi altfel
ochidut, felicitari ptr bb sanatos si voios
Florentina_C, felicitari ptr noua saptamana, tot asa inainte
larissa_79, Alexia curajoasa, nu gluma! noi suntem mai sensibile acum...
aelita, stai linistita, noi ne incadram INCA la cei 2500. cele care au ramas insarcinate in aprilie insa si nasc in ianuarie 2011 nu mai primesc nimik...NIMIC! pensiile si salariile vor ingheta de la 1 ian 2011 in sensul ca nu se va mai umbla la ele, vor ramane la aceeasi valoare (adica valoarea de acum minus 5% care se aplica de la 1 iunie 2010). apropo, in ce provincie esti? ptr ca sunt provincii care se administreaza dupa alte criterii si unde s-au scos deja de cateva luni cei 2500. sper sa nu fie cazul tau...
30+ AMR 9-
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
coteasca spune:
Buna fetele! Si eu sunt tare dezamagita de ceea ce vor astia sa faca cu indemnizatiile. Chiar ma gandeam: credeti ca s-ar rezolva ceva daca mamicile ar face mitting??? Eu cred ca nu. Ma uit la amaratii astia de pensionari care se lupta cu jandarmii, nu vor avea nici o solutie, nimeni nu-i baga in seama. Eu am incetat sa ma consum si sa ma enervez. Ma rog la Dumnezeu sa fiu sanatoasa si sa am un bb sanatos. Incerc sa nu-l mai stresez si pe el cu problemele astea.
In curand o sa ma adaug si eu niste poze noi, dar nu stiu cand ca nu prea am timp. Incerc sa-mi petrec timpul mai mult pe afara, facand plimbari lungi si dese, ca acum daca nu mai merg la serv nu vreau sa stau in casa sa nu fac nimic.
Pt viitoarele mamici care vor naste la giulesti am o intrebare: ce va puneti in bagajel pt voi si pt bb??? Am inteles ca pt bb nu-ti trebuie decat haine pt cand il iei acasa, ulei de corp, crema pt fundulet si pampers ca acolo il tin infasat.
Mi-am luat si eu camasa de noapte pt alaptat - e tare haioasa, inca mai tre sa cumpar diverse chestii.
V-am pupacit, plec la plimbarica.
32+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei