Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 8
Mycya spune:
Adevarat ca s-a inaltat!!!
noi am aparut mai tarzior in peisaj,ca doar voi sunteti harnicutze si pana am citit...
Larissa felicitari pentru fetitza curajoasa,si recuperare rapida
Tinafoarte frumoase hainutzelesi carutu,sa aveti cele mai frumoase plimbari
burticutele racite insanatosire grabnica
Maya draga pana la urma ai facut vre-un test??ne tii asa in suspans fara nici o veste
Mirela tu cum te mai simti? sper ca ai stat mai linistita si cu munca si cu tot sa le fie bine la puiuti acolo.
fetele am o intrebare....doctorii vostri va spus ca neaparat trebuie sa luati vitamine in timpul sarcinii???ca am o prietena,care m-a innebunit ieri ca de ce nu iau vitamine,ca trebuie neaparat,ca bebe poate sa aibe problemejuma de ora a vb numai ea,bineinteles am lasat-o sa vb si la urma i-am zis ca eu mananc destul de mult si sanatos,dar ea tot pe a ei o tinea.voi ce spuneti e neaparat sa iau vitamine daca eu zilnic mananc lapte,iaurturi,fructe,legume,salate,cereale,paine??!!...ca ea a spus ca aici nu ti se da de doctor vitamine dar daca as fi fost in Romania ma obliga doctorul cu sigurantza....
Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 oana, unde vad pozicile tale? ********************************************************* Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
pe gmail dar trebuie sa te log-ezi
Oana 31+ AMR 8- Matei
grety_niku spune:
citat din mesajul lui rodyka buna dimineata, delfinariu! de fapt, as vrea eu sa fie buna... vad ca si voicrispro, carla, maya ati petrecut ca mine, cu dureri de cap si insomnie (la mine e deja a doua noapte laurika, bumblebee, nu va mai acriti sufletelele degeaba, articolul e cam pe dinafara, poate intentia a fost buna: 4 pampers/zi?! 80 ron/luna lapte praf?! vaccinuri lipsa de pe lista?! oricum, inca nu s-a hotarat (de fapt, inca nu s-a discutat) la cat se va reduce indemnizatia grety, daca bb e bine sanatos nu conteaza ca e mai micut, sa vezi ce repede recupereaza. in plus, o sa-ti fie mai usor cand nasti tina_80, o lista impresionanta... asa e si a mea, mai am putin de luat din ea, dar unele lucruri gen pompa de san, incalzitor de mancare nu le-am luat ptr ca nu stiu daca voi avea nevoie; iar sterilizator de biberoane inca nu m-am hotarat de care sa iau, dar le-am localizat, ptr orice eventualitate. nu retin daca ai pus termometru ptr baie. si ce lucrusoare frumoase ptr bb carmen, si mie imi place sa fac planuri din timp si sa le am toate pe langa mine, sa stiu pe ce sa pun mana. tocmai de-asta am si cumparat scaunelul ptr papat, chiar daca mai este mult pana atunci... ooana, wow ce lucrusoare... mai recuperez din citit si revin, daca e cazul... 30+ AMR 9- Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre |
la asta ma gandeam si eu... mama denaturata... dar parca m-as simti tare nasol sa stiu ca n-a luat bebe in greutate din cauza ca nu m-am hranit eu bine(mananc de mancat dar nu foarte multe proteine)... asa ca pana la urmatoarea eco mi-am propus sa mananc in fiecare zi carnita... si sa-l vedem pe bebe strmf
25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"
ooana spune:
citat din mesajul lui maya71 Va salut si eu fetelor in dimineata aceasta si CRISTOS S/A INALTAT! V/ati depus declaratiile? Eu am trimis cei 2% la SMURD, barem se vede ca fac ceva concret ptr sanatatea oamenilor... Se mai stie ceva de Dana? ucenic(aspirant) burtica |
maine cu asta ma ocup,depun declaratii
da-mi si mie contul, si eu tot la SMURD vreau sa ii dau
Oana 31+ AMR 8- Matei
grety_niku spune:
citat din mesajul lui Mycya Adevarat ca s-a inaltat!!! noi am aparut mai tarzior in peisaj,ca doar voi sunteti harnicutze si pana am citit... Larissa felicitari pentru fetitza curajoasa,si recuperare rapida Tinafoarte frumoase hainutzelesi carutu,sa aveti cele mai frumoase plimbari burticutele racite insanatosire grabnica Maya draga pana la urma ai facut vre-un test??ne tii asa in suspans fara nici o veste Mirela tu cum te mai simti? sper ca ai stat mai linistita si cu munca si cu tot sa le fie bine la puiuti acolo. fetele am o intrebare....doctorii vostri va spus ca neaparat trebuie sa luati vitamine in timpul sarcinii???ca am o prietena,care m-a innebunit ieri ca de ce nu iau vitamine,ca trebuie neaparat,ca bebe poate sa aibe problemejuma de ora a vb numai ea,bineinteles am lasat-o sa vb si la urma i-am zis ca eu mananc destul de mult si sanatos,dar ea tot pe a ei o tinea.voi ce spuneti e neaparat sa iau vitamine daca eu zilnic mananc lapte,iaurturi,fructe,legume,salate,cereale,paine??!!...ca ea a spus ca aici nu ti se da de doctor vitamine dar daca as fi fost in Romania ma obliga doctorul cu sigurantza.... Bianca 27+ Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen |
nu sunt obligatorii... mie mi-a spus doctorul ca dc vreau sa iau... acidul folic cam insista sa il iei, dar a fost alegerea mea sa iau vitamine, ca rau nu imi fac, asa ca... cred ca nu mai sunt prea multi dr care sa iti bage pe gat niste pastile.
25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"
ooana spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Am operat-o ieri pe Ale. A fost mai greu pentru noi decat pentru ea. AQm avut ghinionul ca Dr Gheorghe sa intre in operatie abia la 12:30. A luat intai o urgenta, apoi un baitel si apoi noi. Dar na...va dati seama eram internati de la 7 dimineata cu Ale nemancata si nebauta. Noroc ca in salon erau normal copilasi si Ale prietenoasa fiind s-a jucat cu ei....ea a fost operata ultima ( ceilalti erau la alti medici). E o curajoasa mandra mea...n-a schitat nici un gest la luat sange, nici planset nimic...a cerut doar sa ii puna un plasture cum are mami ( eu facand analize de sarcina mereu imi invidia plasturele:)). Si i-au pus alea plasture...adica o bucata de vata cu spirt si leucoplast incolor. Operatia a durat cam 20 de min...a plans un pic dupa pentru ca cerea apa si nu aveam voie sa ii dau...insa in rest a fost ok. La doua ore jumatate dupa operatie am plecat acasa...a vomat in masina saracuta....si asta a fost tot. Inca nu respira extraordinar pe nas....dr a zis cam in 7 zile o sa respire f bine. A avut polipii f f mari. Ma bucur ca s-a sfarsit...mai greu a fost pentru mine...care de la stres si oboseala am avut si ceva contractii....Slava Domnului ca au trecut! Larisa 29+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
ma bucur ca totul a decurs bine, cred ca a fost mai greu pentru voi decat pentru Alexia
Oana 31+ AMR 8- Matei
Victo spune:
si eu tot la smurd am dat banii, intra pe site-ul lor, ca au acolo in josul paginii formularul aproape gata completat, numa sa il descarci.
oana, pai si eu numai dc mai pot mai merg si prima sapt din iunie, caci imi e f greu si acum. dar stau sapt viit acasa, in CO si poate mai gasesc niste resurse de energie.:)
Paula cu Mihai 31+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 8 saptamani de dans in burtica
crispro spune:
MICHELLE, concediul de risc se plateste ca un concediu medical normal (75%). Acuma nu mai retin daca din media pe ultimele 6 sau 12 luni...
Cristina 30+ cu
bumblebee spune:
Larissa, ma bucur ca printesa a trecut cu mult curaj acest hop! Recuperare rapida
Lala, mari sunt puterile lui DD, sa speram ca va fi bine!
Mycya, in principiu bb isi ia ce vitamine ii trebuie, mai aiurea e de tine ca o sa ramai tu cu o carenta destul de mare. Poate nu stiu eu bine, dar oricum noi nu sintetizam toate vitaminele din hrana noastra. Eu am luat vitamine de ceva timp inaintea sarcinii. Acum depinde si de medici, pareri si pareri. Deciiii, mai tare te-am bagat in sedinta! Scuze ca ti-am facut capul mare...
Alina 28+ cu
gargarita