Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 7
crispro spune:
Am reusit sa dorm o ora!!! Inca ma mai doare capul, dar nu atat de tare - acum e suportabil... Insa mai am niste ameteli, probabil de nesomn. Fetele,FLORENTINA, RACUSOR, PAULA, BUMBLEBEE, TINA, MICHELLE, CRIS, GRETY, ANDREEA, merci de sfaturi; inca nu am luat paracetamol, dar il am pregatit - just in case... Am luat ieri 2 no-spa, fara efect. Citeam pe net ca sunt normale astfel de dureri in trimestrul 3, pot fi si de la cresterea in greutate, dar mai ales de la nelinistite, stres, agitatie- ceea ce cred ca mi s-a intamplat si mie. Atat de tare m-am consumat cu indemnizatia asta, am stat toata ziua cu ochii pe TV, m-am ingrozit si de bietii pensionari, si de toate masurile astora... Asa ca azi nu ma mai uit la nimic. Prea ma consum, ma agit, stresez bebelu, si nici nu pot face mare lucru...
DENISA, tu cum stai cu durerea de cap? A trecut?
Cristina 30+ cu
michelle1981 spune:
crispro exact asa am patit si eu.. durere de cap de la stresul cu indemnizatia, insa dimineata mi-a trecut.
Sorina, ai idee si cum se plateste concediul de risc?
Incerc sa calculez sa vad cum e mai avantajos.. uff..
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">28+ cu
Victo spune:
uf..larisa, ma bucur ca ati scapat. sapt viit cred ca vom merge si noi cu Stefan la un ctrl sa ii vada polipii. deocamdata e micut si nu se pune problema de operatie.
ce fel de anestezie a facut?
AU MAI RAMAS 8 saptamani de dans in burtica
[Paula cu Mihai 31+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 8 saptamani de dans in burtica]
Victo spune:
test 3
[Paula cu Mihai 31+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 8 saptamani de dans in burtica
katalina spune:
Buna delfinariu!
Azi sunt mai bine,tot in casa,singura,am pozat si eu hainutele de bb sa vi le arat,si burtica evident,mai pe seara le postez.
Miine am petrecere intre fete la mine acasa(doar gagici),si simbata o iau din loc cu familia in Bucovina la minastiri,asta pt ca mai imbatrinesc un an.
Tina,superbe hainute,,imi place mult caruciorul si al Oanei.F frumoase!.Si tu Oana esti o dulcica cu burtica din dotare.
Cris, tu tot la Haiduc mergi?Ai aflat raspuns la intrebarea ta de la subiectul cu acelasi nume?Daca da,sa-mi dai si mie un PM.
Larissa, ma bucur mult ca Alexia a trecut cu bine peste operatie .
Maya,,
A, mai voiam sa spun ceva de Carmen.Ce-mi place de tine ,cum esti tu asa de organizata si meticuloasa,e super,si eu sunt ,dar nu ca tine
Catalina 25+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
Cris2010 spune:
Am uitat sa va zic, am fost ieri la curs la Filantropia (s-a vorbit despre travaliu si nastere). Au avut prezentare cei de la Cord Blood CEnter si cei de la Hipp. Ne-au oferit si niste produse (mostre). M-am intalnit si cu Adriana. Am facut si un tur de spital. Arata foarte bine.
Grety, daca te intereseaza, suni la spital si intrebi cand incepe urmatorul modul de cursuri. Nu te inscrii inainte, ci cand ajungi la primul curs.
Cris 30+ cu
grety_niku spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalala13 grety_niku al meu avea la 25 de saptamani 750 de g...stai linitita ..e ok..si mie mi-a zis ca are retard de crestere atunci..si la 29 de spatmani avea 1500g, deci ok.aga proteine eventual larisssa, off, mititica. cand va aud deja cu bebei de 2 kg si asa aproape dpn-ul..ma ia cu fiori de micuta mihaela stim ca e bine deocamdata, prima saptamana e critica, dar a reusit sa respire si singurica, dar oricum e intubata. vroiam sa va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de dana. conteaza enorm cu indemnizatia...nu mai comentez, si mie mi-e frica sa deschid tv-ul..mitingul se pare ca va luni in jurul orei 12 in fata la ministerul muncii. ---------------------------------------------- my somebody.... 30+ cu Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
pentru raspuns...
multumim pentru vestile despre micuta Mihaela... sunt sigura ca Dumnezeu o va ajuta, pe ea si pe parintii ei. Sunt cu sufletul alaturi de ei!
25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu! de fapt, as vrea eu sa fie buna... vad ca si voicrispro, carla, maya ati petrecut ca mine, cu dureri de cap si insomnie (la mine e deja a doua noapte
citat din mesajul lui laurika1982 Neata fetele... Uite de gandeste guvernul votat www.realitatea.net/cresterea-copilului-costa-circa-630-pe-luna_713410.html" target="_blank">aici...ne afundam din ce in ce mai mult...si mor pe aia care fac comentarii de genu: Sa ne fie rusine ca semnam petitia!!!Sa fim solidari cu tara.. Solidaritate cu toti marlanii care stau pe banii nostri :(( Laura 28+ cu |
laurika, bumblebee, nu va mai acriti sufletelele degeaba, articolul e cam pe dinafara, poate intentia a fost buna: 4 pampers/zi?! 80 ron/luna lapte praf?! vaccinuri lipsa de pe lista?! oricum, inca nu s-a hotarat (de fapt, inca nu s-a discutat) la cat se va reduce indemnizatia
grety, daca bb e bine sanatos nu conteaza ca e mai micut, sa vezi ce repede recupereaza. in plus, o sa-ti fie mai usor cand nasti
tina_80, o lista impresionanta... asa e si a mea, mai am putin de luat din ea, dar unele lucruri gen pompa de san, incalzitor de mancare nu le-am luat ptr ca nu stiu daca voi avea nevoie; iar sterilizator de biberoane inca nu m-am hotarat de care sa iau, dar le-am localizat, ptr orice eventualitate. nu retin daca ai pus termometru ptr baie. si ce lucrusoare frumoase ptr bb
carmen, si mie imi place sa fac planuri din timp si sa le am toate pe langa mine, sa stiu pe ce sa pun mana. tocmai de-asta am si cumparat scaunelul ptr papat, chiar daca mai este mult pana atunci...
ooana, wow ce lucrusoare...
mai recuperez din citit si revin, daca e cazul...
30+ AMR 9-
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
senty_mary spune:
citat din mesajul lui laurika1982 Neata fetele... Uite de gandeste guvernul votat www.realitatea.net/cresterea-copilului-costa-circa-630-pe-luna_713410.html" target="_blank">aici...ne afundam din ce in ce mai mult...si mor pe aia care fac comentarii de genu: Sa ne fie rusine ca semnam petitia!!!Sa fim solidari cu tara.. Solidaritate cu toti marlanii care stau pe banii nostri :(( Laura 28+ cu |
SUBSCRIU!!!! SI DACA CUMVA SE VA HOATRI(DOAMNE FERESTE!!!)SA FIE VENIT FIX DE 6 MIL. EU I-AS DA BANII ASTIA ANALFABETEI LUI BASESCU SI I-AS URA MULTE "SUCCESURI" SA CREASCA EA UN COPIL CU BANII ASTIA!!!
28+ cu Bogdan- Andrei
grety_niku spune:
citat din mesajul lui Cris2010 Am uitat sa va zic, am fost ieri la curs la Filantropia (s-a vorbit despre travaliu si nastere). Au avut prezentare cei de la Cord Blood CEnter si cei de la Hipp. Ne-au oferit si niste produse (mostre). M-am intalnit si cu Adriana. Am facut si un tur de spital. Arata foarte bine. Grety, daca te intereseaza, suni la spital si intrebi cand incepe urmatorul modul de cursuri. Nu te inscrii inainte, ci cand ajungi la primul curs. Cris 30+ cu |
am sa sun sa ma interesez
25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"