Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 6
maya71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana Carmen vreu si euuuuu…chilotei cu burtiera Oana 31+ AMR 8- Matei |
Oanaaaa, Carmennnn... eu vreau chilotei cu burtica daca se poate (glumesc). I/am vazut si eu si mi se par tare practici... si ptr mine cand am o rochita mai pe corp.
grety_niku spune:
Dragaica,anca_vlad,SabrinaLia,crispro multumesc frumos pentru raspunsurile legate de greutatea lui bebe... nu sunt ingrijorata, eu am avut 2500 la nastere cat de mare poate sa fie bebe Eric?!? m-am uitat pe toate statisticile si e in grafice o sa vad ce zice si gineco luni cand ma duc la control. oricum o sa incerc sa mananc mai multa carnita(ca recunosc ca nu prea bag), si om vedea la urmatoarea eco. important e sa fie sanatos ca oricum fiecare bebe creste in ritmul lui!
multi si sanatate tuturor!
25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"
sorina_goga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
Si eu ma gandesc sa nu mai iau prenatal .. deloc Oare e posibil, o sa fac fata? Concediu cu risc cat timp pot lua? Nu am avut deloc pana acum.. ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">28+ cu |
Neata! 120 de zile este concediul de risc
32+ Bogdan-Andrei
AMR ~ - 8 sapt
larissa_79 spune:
Am operat-o ieri pe Ale. A fost mai greu pentru noi decat pentru ea. AQm avut ghinionul ca Dr Gheorghe sa intre in operatie abia la 12:30. A luat intai o urgenta, apoi un baitel si apoi noi. Dar na...va dati seama eram internati de la 7 dimineata cu Ale nemancata si nebauta. Noroc ca in salon erau normal copilasi si Ale prietenoasa fiind s-a jucat cu ei....ea a fost operata ultima ( ceilalti erau la alti medici). E o curajoasa mandra mea...n-a schitat nici un gest la luat sange, nici planset nimic...a cerut doar sa ii puna un plasture cum are mami ( eu facand analize de sarcina mereu imi invidia plasturele:)). Si i-au pus alea plasture...adica o bucata de vata cu spirt si leucoplast incolor. Operatia a durat cam 20 de min...a plans un pic dupa pentru ca cerea apa si nu aveam voie sa ii dau...insa in rest a fost ok. La doua ore jumatate dupa operatie am plecat acasa...a vomat in masina saracuta....si asta a fost tot. Inca nu respira extraordinar pe nas....dr a zis cam in 7 zile o sa respire f bine. A avut polipii f f mari. Ma bucur ca s-a sfarsit...mai greu a fost pentru mine...care de la stres si oboseala am avut si ceva contractii....Slava Domnului ca au trecut!
Larisa 29+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
michelle1981 spune:
Multumesc, Sorina!
Victo si eu tot de editorul de mesaje de pe forum vorbeam.. . Scrii il el si poti previzualiza cum iti apare. Apoi copii textul in profil la semnatura.
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">28+ cu
michelle1981 spune:
Larisa, ai o fetita de invidiat! Multa sanatate!
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">28+ cu
grety_niku spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Am operat-o ieri pe Ale. A fost mai greu pentru noi decat pentru ea. AQm avut ghinionul ca Dr Gheorghe sa intre in operatie abia la 12:30. A luat intai o urgenta, apoi un baitel si apoi noi. Dar na...va dati seama eram internati de la 7 dimineata cu Ale nemancata si nebauta. Noroc ca in salon erau normal copilasi si Ale prietenoasa fiind s-a jucat cu ei....ea a fost operata ultima ( ceilalti erau la alti medici). E o curajoasa mandra mea...n-a schitat nici un gest la luat sange, nici planset nimic...a cerut doar sa ii puna un plasture cum are mami ( eu facand analize de sarcina mereu imi invidia plasturele:)). Si i-au pus alea plasture...adica o bucata de vata cu spirt si leucoplast incolor. Operatia a durat cam 20 de min...a plans un pic dupa pentru ca cerea apa si nu aveam voie sa ii dau...insa in rest a fost ok. La doua ore jumatate dupa operatie am plecat acasa...a vomat in masina saracuta....si asta a fost tot. Inca nu respira extraordinar pe nas....dr a zis cam in 7 zile o sa respire f bine. A avut polipii f f mari. Ma bucur ca s-a sfarsit...mai greu a fost pentru mine...care de la stres si oboseala am avut si ceva contractii....Slava Domnului ca au trecut! Larisa 29+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
felicitari pentru fetita curajoasa!!!
25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Am operat-o ieri pe Ale. A fost mai greu pentru noi decat pentru ea. AQm avut ghinionul ca Dr Gheorghe sa intre in operatie abia la 12:30. A luat intai o urgenta, apoi un baitel si apoi noi. Dar na...va dati seama eram internati de la 7 dimineata cu Ale nemancata si nebauta. Noroc ca in salon erau normal copilasi si Ale prietenoasa fiind s-a jucat cu ei....ea a fost operata ultima ( ceilalti erau la alti medici). E o curajoasa mandra mea...n-a schitat nici un gest la luat sange, nici planset nimic...a cerut doar sa ii puna un plasture cum are mami ( eu facand analize de sarcina mereu imi invidia plasturele:)). Si i-au pus alea plasture...adica o bucata de vata cu spirt si leucoplast incolor. Operatia a durat cam 20 de min...a plans un pic dupa pentru ca cerea apa si nu aveam voie sa ii dau...insa in rest a fost ok. La doua ore jumatate dupa operatie am plecat acasa...a vomat in masina saracuta....si asta a fost tot. Inca nu respira extraordinar pe nas....dr a zis cam in 7 zile o sa respire f bine. A avut polipii f f mari. Ma bucur ca s-a sfarsit...mai greu a fost pentru mine...care de la stres si oboseala am avut si ceva contractii....Slava Domnului ca au trecut! Larisa 29+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Mititica de ea, recuperare cat mai rapida. Multa sanatate!
Cris 30+ cu
lalala13 spune:
grety_niku al meu avea la 25 de saptamani 750 de g...stai linitita ..e ok..si mie mi-a zis ca are retard de crestere atunci..si la 29 de spatmani avea 1500g, deci ok.aga proteine eventual
larisssa, off, mititica.
cand va aud deja cu bebei de 2 kg si asa aproape dpn-ul..ma ia cu fiori
de micuta mihaela stim ca e bine deocamdata, prima saptamana e critica, dar a reusit sa respire si singurica, dar oricum e intubata. vroiam sa va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de dana. conteaza enorm
cu indemnizatia...nu mai comentez, si mie mi-e frica sa deschid tv-ul..mitingul se pare ca va luni in jurul orei 12 in fata la ministerul muncii.
----------------------------------------------
my somebody....
30+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
eladea2005 spune:
larisa, ma bucur ca ati scapat cu bine...o sa fie totul in regula, o sa vezi.....felicitari curajoasei! imi imaginez ce greu e pt noi sa ii vezi trecand prin asemenea situatii...ofof...nici nu vreau sa ma gandesc...
sanatate va doresc!
Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip
bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...