Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Carmen vreu si euuuuu…chilotei cu burtiera

Oana 31+ AMR 8- Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Oanaaaa, Carmennnn... eu vreau chilotei cu burtica daca se poate (glumesc). I/am vazut si eu si mi se par tare practici... si ptr mine cand am o rochita mai pe corp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Dragaica,anca_vlad,SabrinaLia,crispro multumesc frumos pentru raspunsurile legate de greutatea lui bebe... nu sunt ingrijorata, eu am avut 2500 la nastere cat de mare poate sa fie bebe Eric?!? m-am uitat pe toate statisticile si e in grafice o sa vad ce zice si gineco luni cand ma duc la control. oricum o sa incerc sa mananc mai multa carnita(ca recunosc ca nu prea bag), si om vedea la urmatoarea eco. important e sa fie sanatos ca oricum fiecare bebe creste in ritmul lui!
multi si sanatate tuturor!

25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:
citat din mesajul lui Victo

Michelle, e ok acuma cu program redus?:)

Paula cu Mihai 31+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 8 saptamani de dans in burtica
Da, e f bine, la 15.30 ies de la serviciu si castig o ora de odihna. Fac si un pic de miscare, asa ca e f bine!!

Si eu ma gandesc sa nu mai iau prenatal .. deloc Oare e posibil, o sa fac fata?
Concediu cu risc cat timp pot lua? Nu am avut deloc pana acum..

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">28+ cu

Neata! 120 de zile este concediul de risc

32+ Bogdan-Andrei
AMR ~ - 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Am operat-o ieri pe Ale. A fost mai greu pentru noi decat pentru ea. AQm avut ghinionul ca Dr Gheorghe sa intre in operatie abia la 12:30. A luat intai o urgenta, apoi un baitel si apoi noi. Dar na...va dati seama eram internati de la 7 dimineata cu Ale nemancata si nebauta. Noroc ca in salon erau normal copilasi si Ale prietenoasa fiind s-a jucat cu ei....ea a fost operata ultima ( ceilalti erau la alti medici). E o curajoasa mandra mea...n-a schitat nici un gest la luat sange, nici planset nimic...a cerut doar sa ii puna un plasture cum are mami ( eu facand analize de sarcina mereu imi invidia plasturele:)). Si i-au pus alea plasture...adica o bucata de vata cu spirt si leucoplast incolor. Operatia a durat cam 20 de min...a plans un pic dupa pentru ca cerea apa si nu aveam voie sa ii dau...insa in rest a fost ok. La doua ore jumatate dupa operatie am plecat acasa...a vomat in masina saracuta....si asta a fost tot. Inca nu respira extraordinar pe nas....dr a zis cam in 7 zile o sa respire f bine. A avut polipii f f mari. Ma bucur ca s-a sfarsit...mai greu a fost pentru mine...care de la stres si oboseala am avut si ceva contractii....Slava Domnului ca au trecut!

Larisa 29+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Multumesc, Sorina!

Victo si eu tot de editorul de mesaje de pe forum vorbeam.. . Scrii il el si poti previzualiza cum iti apare. Apoi copii textul in profil la semnatura.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Larisa, ai o fetita de invidiat! Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Am operat-o ieri pe Ale. A fost mai greu pentru noi decat pentru ea. AQm avut ghinionul ca Dr Gheorghe sa intre in operatie abia la 12:30. A luat intai o urgenta, apoi un baitel si apoi noi. Dar na...va dati seama eram internati de la 7 dimineata cu Ale nemancata si nebauta. Noroc ca in salon erau normal copilasi si Ale prietenoasa fiind s-a jucat cu ei....ea a fost operata ultima ( ceilalti erau la alti medici). E o curajoasa mandra mea...n-a schitat nici un gest la luat sange, nici planset nimic...a cerut doar sa ii puna un plasture cum are mami ( eu facand analize de sarcina mereu imi invidia plasturele:)). Si i-au pus alea plasture...adica o bucata de vata cu spirt si leucoplast incolor. Operatia a durat cam 20 de min...a plans un pic dupa pentru ca cerea apa si nu aveam voie sa ii dau...insa in rest a fost ok. La doua ore jumatate dupa operatie am plecat acasa...a vomat in masina saracuta....si asta a fost tot. Inca nu respira extraordinar pe nas....dr a zis cam in 7 zile o sa respire f bine. A avut polipii f f mari. Ma bucur ca s-a sfarsit...mai greu a fost pentru mine...care de la stres si oboseala am avut si ceva contractii....Slava Domnului ca au trecut!

felicitari pentru fetita curajoasa!!!

25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:

Mititica de ea, recuperare cat mai rapida. Multa sanatate!

Cris 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

grety_niku al meu avea la 25 de saptamani 750 de g...stai linitita ..e ok..si mie mi-a zis ca are retard de crestere atunci..si la 29 de spatmani avea 1500g, deci ok.aga proteine eventual

larisssa
, off, mititica.

cand va aud deja cu bebei de 2 kg si asa aproape dpn-ul..ma ia cu fiori

de micuta mihaela stim ca e bine deocamdata, prima saptamana e critica, dar a reusit sa respire si singurica, dar oricum e intubata. vroiam sa va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de dana. conteaza enorm

cu indemnizatia...nu mai comentez, si mie mi-e frica sa deschid tv-ul..mitingul se pare ca va luni in jurul orei 12 in fata la ministerul muncii.

----------------------------------------------
my somebody....

30+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

larisa, ma bucur ca ati scapat cu bine...o sa fie totul in regula, o sa vezi.....felicitari curajoasei! imi imaginez ce greu e pt noi sa ii vezi trecand prin asemenea situatii...ofof...nici nu vreau sa ma gandesc...

sanatate va doresc!

Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip

bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput