sunt moderate ?! mesajele userilor noi?
as dori un raspuns sincer la aceasta intrebare.
un user caruia eu nu i-am adresat ABSOLUT nici un cuvant isi permite sa mi se adreseze cu o mizerie de mesaj, ma simt ff jicnita.
aici a fost primul ei mesaj, este vorba despre Tinacon :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152058&whichpage=39
pe pagina urmatoare am facut o referire la mesajul ei, fara nici o rautate, jicnire etc
ca apoi sa urmeze acest mesaj :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152058&whichpage=57
chiar se modereaza mesajele userilor noi sau e de fatada regula asta? cine a putut permite sa treaca de moderare un asa mesaj?
edit : scriu la destul de putine subiecte, nu cred ca am creat vreodata vreun subiect doar pt a atrage idolatrizarea userilor fata de mine si ma asteptam ca moderatorul care a dat liber acestui mesaj sa-l editeze sau macar sa atraga atentia userului. Si, mai mult, daca as fi atacat cu ceva persoana respectiva poate ar fi fost de inteles contraatacul dar asa??? nici macar nu am avut o opinie contara celei exprimate de ea!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Raspunsuri
marius spune:
Am citit ceea ce ai scris si constat ca intre voi doua exista in cel mai rau caz o neconcordanta in intelegerea reciproca. Doar atat. Pur si simplu doar o chestiune de comunicare. Si asa cum ai scris nici macar nu ai avut o opinie contrara, deci eroare de intelegere.
Pe de alta parte te asigur ca sunt exprimari mult mai dure pe care tot noi (moderatorii) le trecem cu vederea de multe ori desi ar fi sanctionabile.
Eu zic ca puteti sa mergeti linistit mai departe amandoua chiar nu e cazul de interventii din partea noastra (cel putin asa apreciez eu).
O zi buna!
Pt ca era sa uit din titlu am avut senzatia ca este vorba de o problema tehnica. Insa citind mesajul tau nu pot sa nu fac remarca directa - nu exista useri noi sau useri vechi. Toti - dar absolut toti sunt egali indiferent de cand sunt inscrisi sau de cate mesaje au postat. Aici constat o eroare dn partea ta.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Eseea spune:
Marius, nu e vorba de nici o eroare. Se spune ca mesajele USERILOR NOI sunt moderate, absolut TOATE, pana la 12 mesaje parca, de aceea apar si mai tarziu pe forum, nu in timp real. Ei bine, fata era la al 11-lea mesaj din ce imi amintesc. Unde este eroarea mea?
si inteleg ca voua vi se pare absolut ok mesajul asta, din moment ce a trecut de moderare. De fapt, nu tb sa inteleg, mi-ai spus-o f explicit mai sus.
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
roxanaz spune:
Eseea, de ce consideri tu ca nu ar fi trebuit sa dam drumul mesajului respectiv?
Roxana
Eseea spune:
"poate vrei sa fii doar tu remarcata pe acest forum si de ce nu poate vrei sa ti se aduca si flori."
"... ci doar o rautate gratuita .daca vrei sa fii idolarizata creeaza un nou subiect "idolarizati-ma"
despre ce rautate gratuita era vorba? si de unde acuzele ca mi-as dori "ïdolarizarea" cuiva?
ma rog, nu o sa ma mai implic in nimic, ca probabol o sa mai vada si altii ca imi doresc ïdolarizarea".
va rog sa inchideti subiectul, ca sa nu mai deranjez.
Noi, 2 minuni:
Laura25 spune:
Eseea, dupa cum singura ai putut vedea, la acel subiect s-au spus multe cuvinte grele, s-a jignit, s-a insultat. Daca ar fi fost sa intervenim de fiecare data, probabil 3/4 din participantii la discutie ar fi avut avertisment. Fiind o discutie aprinsa, in care toti si-au varsat frustrari si nervi, s-au provocat reciproc, nici un moderator nu s-a bagat decat in cazuri f. grave. In mod normal, intr=un subiect 'normal', ceea ce a scris userul in cauza nu ar fi trecut fara un avertisment verbal cel putin in care i s-ar fi explicat care sunt regulile de comportare pe acest forum.
Incearca sa nu pui la suflet cuvintele unui user care nu te stie, habar n-are cine esti si ce contributie ai pe acest forum. O zi buna!
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Eseea spune:
Laura, multumesc, te rog sa inchizi subiectul. Ceea ce am citit la subiectul lui Florin m-a terminat efectiv pe ziua de azi.
Noi, 2 minuni:
Delphinas spune:
Si eu m-am intrebat acelasi lucru la subiectul de aici, mai exact la al doilea mesaj al userului flory99.
Chiar daca a primit avertizare dupa, important e ca si-a atins scopul, iar moderarea a lipsit.
desprecopii spune:
Si eu m-am intrebat acelasi lucru la subiectul de aici, mai exact la al doilea mesaj al userului flory99.
Chiar daca a primit avertizare dupa, important e ca si-a atins scopul, iar moderarea a lipsit.
si ce doreai tu delphinas sa ii dam avertisment inainte de a spune ceva? deocamdata nu avem moderatori mentalisti/prezicatori/telepatici pe DC, insa e o idee ... cautam
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Si eu m-am intrebat acelasi lucru la subiectul de aici, mai exact la al doilea mesaj al userului flory99. Chiar daca a primit avertizare dupa, important e ca si-a atins scopul, iar moderarea a lipsit. si ce doreai tu delphinas sa ii dam avertisment inainte de a spune ceva? deocamdata nu avem moderatori mentalisti/prezicatori/telepatici pe DC, insa e o idee ... cautam ************** Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu | |
putea sa nu-i fie aprobat mesajul. sau sa-i fie editat asa cum sunt editate unele mesaje de catre moderatori.
dar nu mai conteaza mirela. eu nu pot sa-mi doresc nimic, ca nu am voie
marius spune:
Poate ca ar trebui periodic sa lasam sistematic moderarea si utilizatorilor si sa facem noi o evaluare, reclamatii, samd.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa