sunt moderate ?! mesajele userilor noi?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

e de toata jena si rusinea ce se permite la subiectul News Alert, de la generale.

e normal ca oricine sa fie nemultumit si sa-si exprime furia. dar acolo s-a intrecut demult orice limita.

credeam ca DC e un seit de informare si schimb de idei civilizate, mi se confirma inca o data ca nu-i asa.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

kari, inainte de a-ti da cu parerea si a da verdicutul despre un site, ar trebui sa te uiti si la gradul tau de intelegere si toleranta, nu de alta dar am uneori senzatia ca iti place sa critici si sa iti dai cu parerea igonorand sentimentele altora.
In acest moment, fetele din Romania au o problema si se consuma multa emotie si sentiment ... dovada sunt acele topicuri ... nu cere fetelor din Romania sa iti impartaseasca ideile si nu le considera the best ... ca intotdeauna, adevarul e plasat undeva la mijlocul terenului.
Poate mai multa intelegere pentru situatia altora si mai putina aroganta nu ar strica.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

kari, inainte de a-ti da cu parerea si a da verdicutul despre un site, ar trebui sa te uiti si la gradul tau de intelegere si toleranta, nu de alta dar am uneori senzatia ca iti place sa critici si sa iti dai cu parerea igonorand sentimentele altora.
In acest moment, fetele din Romania au o problema si se consuma multa emotie si sentiment ... dovada sunt acele topicuri ... nu cere fetelor din Romania sa iti impartaseasca ideile si nu le considera the best ... ca intotdeauna, adevarul e plasat undeva la mijlocul terenului.
Poate mai multa intelegere pentru situatia altora si mai putina aroganta nu ar strica.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

asa-mi trebuie daca imi pasa de ele, daca ma doare ptr ce se intampla acolo. am sperat ca vor intelege ceea ce si alte fete au spus, sa incerce sa gaseasca solutii. nu consider ca am fost aroganta si am pastrat limita bunului simt in discutii.

ai spus bine ca "am senzatia " ptr ca nu-i deloc asa.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput