Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *145*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Salut fetele!

Imi pare rau ca va iau tampitii astia din banuti,sa speram ca nu se ajunge la ce ai spus tu Hepi.Mai,apropos de indemnizatii,atata "sa moara si capra vecinului " nu am vazut in viata mea,ca ieri,la doua mamici pe care le stiam de mult,nu mi-au placut inainte de ziua de ieri,dar de ieri imi plac si mai putin .Mie imi parea rau ca or sa taie nemernicii din bani,iar ele,la unison : laaaasa,ca stim noi o patroana care nici nu a muncit dar ia treij' de milioane,si mai stim una care sta la birou,nu face nika,da' ia 35 milioane,si mai stim... hoooo,gaaata,stiti trei cazuri...dar chiar si asa,au cotizat pentru bani multi,primesc bani multi,ce-i atat de greu de inteles.Bineinteles ca nu aveam cu cine vorbi,a continuat o discutie de cateva minute in care ele incercau sa ma convinga ca daca ele primesc 600 ron,altele de ce sa primeasca mai mult? Of,of,tare greu,gandesc tare putin unele persoane.Si eu naiva,propuneam ca cele cu 600 ron sa le insoteasca pe celelalte la manifest,asa,din solidaritate...vise,vise.
In alta ordine de idei,urez si eu multa sanatate bebicilor sarbatoriti azi,si mamicilor lor le urez sa le creasca rabdarea,sa nu aiba dureri de spate,ca de-acum mai toti copilasii au luat-o ba la tarait,ba la busilit,si ne tinem greu dupa ei.

Uka vad ca nu prea s-a inghesuit lumea la Milka cu stafide.repeti operatiunea diseara? Dai si alba? Ca eu nu ma pot abtine si iau din aia cu stafide si o sa imi fie rau de la cacao mai calc eu stramb si mananc cate juma' de cioco si imi e rau,transpir si ma ia cu lesin,da' il mint pe sot ca nush ce am,si daca fac nani imi trece

Alex vezi poate uiti sa ne povestesti diseara de raliuri,liniute,politie,si mai ales rochia lunfa si eleganta si negreala de la gura ,parca tot nu te pot vedea asa.Eu te vedeam sfioasa si cumintica,acolo, si cand colo,ia uite la ea...
Mai,eu am citit si recitit azi ce am scris noi,mai mult voi,aseara,ca tare mi-a placut.A fost ca in vremurile cu vejelii,lipsea Monica,sa ne cante,in rest a fost super .

Luto pere rosii avem si noi,ma rog,nu in totalitate rosii,jumatate de unrosu-portocaliu,si jumatate verzui-galben,nu stiu sa iti spun cum se numeste soiul,dar am vazut in moldova,si tot acolo am vazut un soi de prune,brumarii parca le spune,care cresc mari,mari si se coc in octombrie-noiembrie.Of cate soiuri de fructe frumoase,mari avem si noi,din pacate nu prea avem acces la ele decat daca cresc in curtea proprie,de comercializat ,e mai usor pentru cele cerate,vopsite,pline cu toate tampeniile.
cred ca deja au sosit invitatii tai,sper sa te destresezi bine cu ocazia asta

Crocodana ulei de peste ne dadeau parintii cand eram mici,mie si sora-mii,parca erau niste capsule ,asa,ca lecitina de acum,din cate imi amintesc. Stiu ca ne spuneau ca ne fac mari,puternice si destepte .

Fetele ,cat despre capitol nou,cumare placere,de fiecare data cand sunt pe faza,fac casuta noua,greu a fost inceputul...
Uve pe pitica ta,bine ca are energie.

Mai,piciul meu e tare lenes... sa il vedeti cum se impinge in cap
,cu mainile taras si cu piciorusele aproape intinse,si rade aproape in hohote trebuie neaparat sa imortalizez chestia asta dar de busilit cum trebuie,nici gand.Ma cam oftic ...

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

fete, nu stiu daca ati vazut, la 12:00 azi am fost in direct la realitatea pt indemnizate.
Am auzit ca am aparut in emisiunea lui Turcescu si diaspora cu alti batrani m-au facut praf...ca-s lenesa, ca intind mana la stat...bla..bla...

Sper ca luni sa iesiti in strada si voi! sa luptam pentru drepturile noastre!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Eu tin tv-ul aprins doar pe HBO,nimic cu stiri,la radio ce sa zic,nu ascult decat rar de tot.Turcescu ma enerveaza numai cum ii aud vocea si mai sunt cateva voci de radio care ma zgarie pe creier. Ma enerveaza si Tora Vasilescu,ohoo,de multi ani,le la "ceaiul de la ora 5" ,unde a fost invitata o familie,sot-sotie si cei 2 copilasi.Sotii fusesera condamnati la 5 respectiv 3 ani de inchisoare pentru ca au furat o galeata de struguri sa ii vanda si sa le ia incaltaminte la copii,ca incepea scoala si nu aveau bani ,iar Aceasta doamna i-a facut praf,cu ou si otet,ca niste hoti nu ar avea dreptul sa creasca copii ,ca nu trebuia sa fure nici unul,sa munceasca nu sa fure..Ei munceau,dar nu le-au mai ramas bani dupa ce au platit utilitatile si au cumparat mancare... Ce voiam eu sa subliniez? Oamenii care nu simt lipsurile,sau se complac in situatia in care sunt,sau cred ca "asa trebuie sa fie" ,saracie lucie la toata lumea,cum spuneti de baba aia,care a crescut copii acum foarte multi ani ,intotdeauna or sa sara la gatul celor care incearca sa faca mai mult,si nu or sa inteleaga pe cel care nu are.Ala satul niciodata nu il va crede pe ala mort de foame.
Am mai scris eu si la subiectul deschis de Xggg,nu stiu daca am si trimis mesajul,ca imi era scarba de atatea contre si femei lipsite de orice logica,cica mame...Sunt multi nemultumiti,multi se complac in situatie,altii sim ca nu au putere de mai mult.Sunt de acord cu cei care ies in strada,dar nu ii ajuta cu nimic,tot spera ca altii sa faca ceva pentru ei,dar daca nu te ajuti singur,in tara asta mori de foame.Nimeni nu lupta pentru mame pentru ca nimeni nu are de castigat din asta.Ma rog ca cele care merg in fata guvernului pe 17 sa fie cat mai multe,sa stie sa isi impuna punctul de vedere,sa nu fie reduse la tacere cu cateva cuvinte,sa nu se descurajeze ca nu este o baba senila sau femei din diaspora ,de acord cu ele. Cele din afara tarii care spun"vai,la munca nu la intins mana" cat de greu ar fi trait daca ar fi fost in tara? Unele nici acolo nu o duc bine,si asta din cauza ca nu au scapat de sechelele comunismului,inca au in cap chestia cu "egalitatea", si ce daca o mamica era doctor inainte sa nasca,avea responsabilitate,lasa sa aiba 600 ron indemnizatie,ca ii ajunge spaga dinainte de nastere,si ce daca era obisnuita cu salariu de 4000-5000 ron pana sa nasca,las-o sa se descurce cu 600 ron,doamne ce gandire...
Scriu haotic,nu stiu daca se intelege ceva,dar sunt extrem de nervoasa,suparata,ca sunt atatea femei proaste,da ,cu adevarat proaste in tara asta,ori s-au nascut in tara asta... sper sa nu primesc avertisment,dar daca da,sigur persoana reclamanta se simte

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

lali si carol cam tot asa face! nu busileaza neam... in schimb merge in picioare sustinut! nu se ridica singurel un fundulet cum a facut domnisoara Maia cea frumoasa cu toate ca si eu am lasat tablia la pat (ma rog, tati) tot dupa ce l-am vazut pe Davidelu'

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Fetelor,

Eu sunt fara cuvinte.Am vazut pana unde poate duce rautatea umana.
Daca noi nu suntem in situatia cu pricina,restul sa moara.
E foarte urat si mai dureros cand vine din partea altor mame (cu copii mai mari).
Pe principiul,,sa moara si capra vecinului" tipic romanesc,o sa ajungem departe.
No comment!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Ioana Paul se tine bine pe picioare,ii intind degetele mele,se tine de ele si se ridica,il las sa se sprijine de mine si sta asa,sau la marginea patului,dar nu se ridica singur,nici nu paseste oricum l-as tine eu.Doar in cada,in cada plina cu apa paseste si ma oftica,face si 'salturi',tzopae fericit ,sare si trage de furtunul de la dus .
Raluk ,am intrat pe unul din blogurile date de tine,floridecires,minunate rtetele,si cum arata,parca te fac sa le simti si mirosul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

lali si carol cam tot asa face! nu busileaza neam... in schimb merge in picioare sustinut! nu se ridica singurel un fundulet cum a facut domnisoara Maia cea frumoasa cu toate ca si eu am lasat tablia la pat (ma rog, tati) tot dupa ce l-am vazut pe Davidelu'

[

Nu e obligatoriu sa merga de-a busilea. Primul copil nu a mers de-a busilea, facea taras pe coate ca la armata.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

buna ziua si de noi!

felicitari bebeilor voiosi si voinici pentru progrese!!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Ioanna, felicitari pentru alegerea facuta(gasirea sotului ). Am intrat pe blog si mi-a placut mult ce am citit si am tras eu concluzia ca e o persoana deosebita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Ioanna, felicitari pentru alegerea facuta(gasirea sotului ). Am intrat pe blog si mi-a placut mult ce am citit si am tras eu concluzia ca e o persoana deosebita.

multumesc

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Reportaj pozitiv pe Realitatea acum

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput